Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar,yorumlarınız süper.. bende bu diyeti yapmak istiyorum. ancak pazartesi başlıcam. ilçedeyim inş. yeşil elma bulabilirim :26: emziriyorum bi sorun olurmu ki :18: bide aylık iğne kullanıyorum ben oda kilo yaparmı?

canım ben 70 kiloyla başladım bugün 67 kiloyum ve 5. günüm..ama adet dönemimdeyim kilo kaybedemeyorum sanırım

Gampili 120 114 75 (8 günde 6 kg)
Aycaa35 - 90 88,6 80 (3 günde 2,4kg)
oezlemm 89.7 87.6 68 ( 3 gunde 2.1kg)
tiviti 70 ? 67 55
zrrn 75 ? 60
tombis 78 ? 70
cimcimesude 64 ? 55
zambak06 77.7 ? 55
SeSi 81 ? 55

evet ayca ins ikimizde cooooooook coooooooooooook veririz ben 97 den dustum 87 ye 18 aralikta baslamistim diyete ins simdi bu elma diyetiyle 25 marta kadar 77 diye duserim sonrasi ALLAH kerim napip edip 68 olmam lazim

Merhabalar benim yaklaşık 15 kilo fazlam var,10 gündür elma sirkesi içiyorum ama sadece 2 kilo verebildim.Ben kızımı emziriyorum bu diyeti yapmamda bir sorun olurmu???Bilen varsa cevap verebilirmi?Şoklardayım bu diyet gerçekten bu kadar etkili mi?

kizlar.. cok onceden bir kez daha denemis ama basarili olamamistim bu elma diyetinde. ama artik canima tak etti... bugun tartida 83 kiloyu gördüm ve yazarken bile zorlaniyorum boyum 168 vahimligi siz dusunun. hic bir zaman zayif bir insan olmadim , ama bu kiloya da ilk defa cikiyorum ve kendimi cok kotu hissediyorum son 1 yil icinde iyice kilo aldim, babami kaybettim, uzun yillardir birlikte oldugum sevgilmden ayrildim.. kilo vermek ve onun karsiisna tekrar cikmayi oyle istiyorum ki, ama yardiminiza ihtiyacim var kizlarr

kizlar hiç dusunmeden baslayin derim ben 2 hafta yapin ne kaybedersiniz sadece kilo kaybedersiniz innin bana ben sadece elma yiyorum agzima baska tek yokma bisey koymuyorum

nurlum sabah guzelce kahvaltini yap bence ogleden sonra full elma ye bir sey olmaz kizin buyukse zaten gunde 2_3 kere emzirirsin

hadi kizlar elma rejimine
kiz kardesim pazartesinden beri yapiyor gunde 8 elma 5 fincan yesil cay 4 lt de su içiyordu bugun tartilmis tam 4.8 kilo vermis bende artik en az 3lt su içmem lazim bol su için

evt bende emziriyorum ama bire sorun olacagını zannetmiyorum. sonucta kahvaltıda ekmek var peynir var.protein karbonhidrat ordan alırsın. vitaminde elmadan. ohhh gitsin kilolar.. inş. bende baslayacagım. bugun pazarda bulursam alıcam

kızlar merhaba
çok moralim bozuk. 1 kilo almışım. regl dönminde olduğum için mi bilmiyorum. canım çok sıkıldı... çok üzülüyorum.

bende öglen yedim.dün öglen sadece salata yemistim .karnim cok acikmis ti. aksam tamemen yemiyiyecem,ama öglen illaki ufak bir corba icerim sicak sicak.özleeem valla kutlarim seni on kilo vermisssin .tebrikler kolay degil .on kilo az degil .benim arkadasim alti ay 18 kilo vermisti.görünce sok gecirdim.sanki icinden bir insan cikmis gibiydi. göbegi falan acayip di.cok sisik di .göbegi falan gitmisti. basaranlara brova .birde emziren hanimlar cok elma bebek de gaz yapabilir arastirip öyle yapsinlar .hele bir de bebeginiz kücükse daha zor olur.

sadece elma sirkesiylemi 2 kilo verdin..............

canim ben sayfayi okurken dikatimi cekti yazma ihtiyaci duydum hem emzirdigini soyluyon hemde sirke kulaniyon cok zarar verdiginin farkindamisin emzirem bir annenin senin tek yapman gereken sik sik az az yemen aksam ekmegini kesmen ve bol su icmen boyle yap hem daha kalici kilo verirsin ayrica emzirdigin icin elma diyetinide tavsiye etmiyorum....

selam arkadaslar, bu sabah tartildim, 77,5 kilo geldim... yarin insallah basliyorum elma diyetine... bakalim ne kadar vericem bende cok merak ediyorum!!

simdi alisverise gidicem ve kilo kilo elma alcam :)

bende aldım. yarın başlıcam inş. işin kötüsü kilomu bilmiyorum :26: tartım da yok,tartılacak yerimde.. pzrts tartılabilirim ancak

benş neden aranıza almıyorsunuz iki gündür yazı yazıyorum bende :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…