Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

mutedeyyin hos geldin canim neden oyle dusunuyosun burda hepimiz biriz hepimiz birbirime destek vermeliyiz morale cok ihtiyacimiz var sen emziyorsan sabah guzel bi kahvalti yapman lazim bide sut takyiye et istersen diyetin yanina ama fazla zorlama kendinide bebegin kac aylik

sagol ozlem bebeğim büyük ya :) 16,5 aylık. zaten gece gündüz toplasan 6-7 defa emziriyorum. yemek fln verdiğim için. sorun olacagını düşünmüyorum. bugun basladım. yarında tartılıcam. inş. sonuc alırım

arkadaşlar bişi sorucam. Hani 1. gün 1 kg elma, 2. gün 1.5, 3. gün 2 kg. ya... biz mesela günde bi kg yesek nasıl olur? illa bu kadar mı yememiz lazım?

Kızlar bir sey sormam lazım. Benim kilom 55, 50 olmak istiyorum ama. Sizce bana göre zararlı bi diyet mi olur? Ne kadar uygulamam gerekir ? veeee 1 kilo elma kac tane elmaya denk geliyor ?

Kızlar bir sey sormam lazım. Benim kilom 55, 50 olmak istiyorum ama. Sizce bana göre zararlı bi diyet mi olur? Ne kadar uygulamam gerekir ? veeee 1 kilo elma kac tane elmaya denk geliyor ?

canim aramiza hosgeldin, senin kilo vermene gerek yokki zaten zayifsin bence spor ve egzersiz yaparak vucudunu SIKLAstirabilirsin...

mutedeyyin aramiza hosgeldin kardesim, bebegin yasini gecmis, artik rahatlikla yemeklerdende yedirebilirsin. ilk 6 ay cok önemli anne sütü olarak, bebisin büyümüs masallah bence bi sakincasi olmaz. bende bugün basladim diyete. 77,5 kiloyum.. bakalim 1 hafta sonra neler olucak merak ediyorum..

mutedeyyin ben elma yiyemeyen biri olarak, her 2 saate bir elma yiycem kahvaltidan sonra, cok ac hissedersem kendimi 2 tane yerim. kac kilo yapar bilmiyorum. ama sunu söylimm hic yemedigim kadar cooook elma yemis olcam.. belki buda etkili olur (insallah)

tombiş bende bugun basladım ama karnım acıktı sanki :) aslında evde biber dolması yaptım. zpr zaptediyorum kendimi acıktıkca elma yiiyorum yeşil çay fln.. :) yarın tartılcam bende.. :) iyimisin şimdiye kadar nasıl gecti

öglen biraz acikir gibi oldum, tuttum kendimi budefa pes etmek yok dedim, diyete basladim ya piskolojik olarak mide aclik sinyali veriyor... diyette omamis olsam tik demicek... bende 1 yerine 2 elma yedim ama sorma.. cok zorlandim... dilim dilim kestim elmalari sonra bi kase light yogurtla birlikte yedim... sonrada tika basa doymus hissettim kendimi...

ilk günler genelde zor geliyor, ayni orucun ilk günleri gibi ama sonra vucut alisiyor.. bakalim hayirlisi...

sen nasilsin, nasil gidiyor?

benimde basım agrıyor gibi oldu ama geçti. valla sabahtan beri 4 5 kupa yeşil çay,2 sürahi su içtim. tualete git gel eşimlede 250 milyona iddiaya girdik inş. ben kazanıcam

hadi hayirlisi insallah basaracaksin:) ben henüz yesil cay icmedim.. ne kadar su ictim bilmiyourm, aklima geldikce iciyorum bardak bardak :)

yine elma yeme zamanim gelmek üzere... daha acikmadim da :) napalim zorla yiycez. insallah bu diyetin sonunda elmadan hepten tiksinmem

ayy evet ya benden ondan korkuyorum. ama benim elmaların tadı güzelmiş 6.5 kg aldım inş. bi hafta idare eder beni

bende dün aldim 7-8 kilo elma... ben hayatimda hic bu kadar cok elmayi bi günde yememisimdir. bugün 4 tane oldu, aksam yiyecegim haric...

belki kilo verince elmaya asik olcak.. hafif kilo alsak ilk yardiim olarak elmayi görcez... 1 hafta sonrayi cok merak ediyorum.:18:

diyet yapıp ta azimle devam eden arkadaşları tebrik ediyorum. kızlar benim bebek için tedavim, bir sonraki aya kaldı. şu an kist tedavisi oluyorum, bir de demir ignesi vuruluyorum. kilolarımı 1 aya kadar toparlamak istiyorum. ben 10 ayda 4-5 kilo aldım bir haftada verip sonra sporla korumak istiyorum tabii yediklerime dikkat ederek ... ne dersiniz?

beri diyet güme gitti ya.aksam misafirlikteydik .börekkler sarmalar falan az yedim ama .genede yedim.bugünde esim evdeydi. özel yemekler yaptim .ya .yarin devam ama kacis yok .özlem sende durmlar nasil

öncelikle gecmis olsun, allah acil sifarlar versin sonrasida insallah rabbim hakkinizda hayirli bir evlat versin... canim bence senin icin en dogrusu bi doktor gözetimi altinda diyet yapman.. sonucta vitaminsiz kalmaman lazim. biraz da sporlada destek yaparsan, insallah 1 ayda verirsin fazla kilolarini..

beri diyet güme gitti ya.aksam misafirlikteydik .börekkler sarmalar falan az yedim ama .genede yedim.bugünde esim evdeydi. özel yemekler yaptim .ya .yarin devam ama kacis yok .özlem sende durmlar nasil

ayca ben dayanamadim bu sabah tartildim 86.8 ciktim cok sevindim merak etme bende cuma aksami iki gozleme yadim ama bak bu gun 900 gr daha vermisim toplamda yaklasik 3 kilo verdim dun 6 elma yedim hic yesil cay icemedim 2.5 lt su ictim bugun 4 elma 1 lt su 2 kupada ysil cay ictim ins basaririz cnm yarin devam ediyosun sende oyle kolay birakmak yok

Ozlem sen ne zamandan beri yapıyorsun diyeti?

ılgazardahan geçmiş olsun cnm. Allah acil şifalar,hayırlı evlatlar versin inş. tombişin dediği gibi bence doktor kontrolunde yapmalısın diyet işini... bu arada son elma ve son yarım saat

ben bu salidan beri yapiyorum mutedeyyin 5. Gunum bu gun

bendemı baslıyayım elma dıyetıne yasım 23 .1 dogum yaptım hamıleyken 75 kıloydum su an 4 sene gectı ve gıtgıde kılo aldım su an kılom 98 cıvarı boyum 172 en az 30 kılo fazlam var ne yapacagımı sasırmıs durumdayım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…