bendemı baslıyayım elma dıyetıne yasım 23 .1 dogum yaptım hamıleyken 75 kıloydum su an 4 sene gectı ve gıtgıde kılo aldım su an kılom 98 cıvarı boyum 172 en az 30 kılo fazlam var ne yapacagımı sasırmıs durumdayım yanı
bendemı baslıyayım elma dıyetıne yasım 23 .1 dogum yaptım hamıleyken 75 kıloydum su an 4 sene gectı ve gıtgıde kılo aldım su an kılom 98 cıvarı boyum 172 en az 30 kılo fazlam var ne yapacagımı sasırmıs durumdayım yanı
tebrik ederim özlemm. kac kilodan düstün suanki kilona merak ettim? bugün benim ilk günümdü, biraz zorlandim elma yerken.. ince ince dilimleyip yiyebiliroyum ama son dilimler cok zor gecti bogazimdan... elmanin yaninda 1 dilim tam tahilli kepek ekmegi yedim, 1 kasede light yogurt...
ben 18 araliktan beri diyetteyim o zaman 97kiloydum once isvec diyetiyle 7 kilo verdim ardindan 2 hafta dikkat ederek 2 kilo verdim sonra 1 ay içinde 2 kilosunu geri aldim sali gunu elma diyetine basladigimda 89.7 idim bu sabah 86.8im 1 ay ulgulamayi dusunuyorum bu diyeti ins cumaya kadar 84 gorurum
ay masallah ne güzel vermissin özlemcim, allah nazarlardan korusun.. darisi basima insallah.. bende doguma 82 kiloyla girdim, 2,5 sene gecti arada inis cikislarim oldu ama 1 ay öncesi 79 kiloydum, simdi 75,5 kiloyum.. bakalim 1 hafta sonra insallah bende senin gibi basarili olurumda kendime olan güvenim biraz olsun gelir...
hosbuldummm gampili.. yorumlari okurken aklimda kalmis nickin, nasil gidiyor diyetin, ne zamandan beri yapiyorsun, kac kilo verdin? merakimi mazur gör canimlütfen... basaranlarin öyküleri bana cok moral oluyor...
tatlımmm merhabaa geçen cuma 8 gün olmuştu diyetim 6 kilo verdim sonra tartılmadım ama kızlar gözle görünür bir fark var inanamazsınızz!!
eşim bile farketti ki hiç farketmez o kadar kilo veririm. devam kızlar cidden inceltiyor bu diyet yaa:79:
arkadaşlar geçen ay tartıldıgım tartıda 81 cıktım. ama eczanedeki 85.1 gösterdihangisine göre hareket edicem ben şimdi :78:
kizlar hiç dusunmeden baslayin derim ben 2 hafta yapin ne kaybedersiniz sadece kilo kaybedersiniz innin bana ben sadece elma yiyorum agzima baska tek yokma bisey koymuyorum
nurlum sabah guzelce kahvaltini yap bence ogleden sonra full elma ye bir sey olmaz kizin buyukse zaten gunde 2_3 kere emzirirsin
hadi kizlar elma rejimine
kiz kardesim pazartesinden beri yapiyor gunde 8 elma 5 fincan yesil cay 4 lt de su içiyordu bugun tartilmis tam 4.8 kilo vermis bende artik en az 3lt su içmem lazim bol su için
canim ben sayfayi okurken dikatimi cekti yazma ihtiyaci duydum hem emzirdigini soyluyon hemde sirke kulaniyon cok zarar verdiginin farkindamisin emzirem bir annenin senin tek yapman gereken sik sik az az yemen aksam ekmegini kesmen ve bol su icmen boyle yap hem daha kalici kilo verirsin ayrica emzirdigin icin elma diyetinide tavsiye etmiyorum....
sadece elma sirkesiylemi 2 kilo verdin..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?