Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yarin pazartesi, sende basla canim benim diyet gume gitti zaten dun-bugun... birlikte baslamis oluruz benimde boyum 168, 83 kg im

Son düzenleme:
tebrik ederim özlemm. kac kilodan düstün suanki kilona merak ettim? bugün benim ilk günümdü, biraz zorlandim elma yerken.. ince ince dilimleyip yiyebiliroyum ama son dilimler cok zor gecti bogazimdan... elmanin yaninda 1 dilim tam tahilli kepek ekmegi yedim, 1 kasede light yogurt...

hosbuldummm gampili.. yorumlari okurken aklimda kalmis nickin, nasil gidiyor diyetin, ne zamandan beri yapiyorsun, kac kilo verdin? merakimi mazur gör canim lütfen... basaranlarin öyküleri bana cok moral oluyor...

bende 64 kiloydum .hamile kaldim en fazla 80 dim. ikincisinde de ayni 83 le dogum yaptim.sikinti ve stres oldum cok. 90 oldum böylelikle simdi vermeye ugrasiyom ....hamilelikten sonra cok dikkat edin .alinan kilolar zor veriliyo.

ben 18 araliktan beri diyetteyim o zaman 97kiloydum once isvec diyetiyle 7 kilo verdim ardindan 2 hafta dikkat ederek 2 kilo verdim sonra 1 ay içinde 2 kilosunu geri aldim sali gunu elma diyetine basladigimda 89.7 idim bu sabah 86.8im 1 ay ulgulamayi dusunuyorum bu diyeti ins cumaya kadar 84 gorurum

ay masallah ne güzel vermissin özlemcim, allah nazarlardan korusun.. darisi basima insallah.. bende doguma 82 kiloyla girdim, 2,5 sene gecti arada inis cikislarim oldu ama 1 ay öncesi 79 kiloydum, simdi 75,5 kiloyum.. bakalim 1 hafta sonra insallah bende senin gibi basarili olurumda kendime olan güvenim biraz olsun gelir...

özlemmmm

ins canim sen en azindan dogum yapmissinda almissin kilolarini ya ben napiyim evlenirken 59 kiloydum 3.5 yilda 97 i gordum ama azimliyim 59 olmasam 69 olacagim

insallah o da olur özlemcim.. tavsiyemde verebildigin kadar kilo ver canim hamilelikten önce.. bende evlendikten sonra 2 yil icinde 14 kilo aldim, sonrada hamile kaldim. suanki durumda ortada... basarcaz allahin izniyle...

herkese hayirli geceler

hosbuldummm gampili.. yorumlari okurken aklimda kalmis nickin, nasil gidiyor diyetin, ne zamandan beri yapiyorsun, kac kilo verdin? merakimi mazur gör canim lütfen... basaranlarin öyküleri bana cok moral oluyor...

tatlımmm merhabaa geçen cuma 8 gün olmuştu diyetim 6 kilo verdim sonra tartılmadım ama kızlar gözle görünür bir fark var inanamazsınızz!!

eşim bile farketti ki hiç farketmez o kadar kilo veririm. devam kızlar cidden inceltiyor bu diyet yaa:79:

gampili hiç kaçamak yaptınmı yoksa diyete harfiyyen uydun mu?

kızlar sadece elma yıyerek tek duze beslenerek ne kadar sure devam edılır bu dıyete?
en uzun sure yapan arkadasları merak edıyorum...
saglık personelıyım ve kesın metabolızmayı bozarız dıye dusunuyorum
bılgılendırırsenı sevınırm

arkadaşlar geçen ay tartıldıgım tartıda 81 cıktım. ama eczanedeki 85.1 gösterdi hangisine göre hareket edicem ben şimdi :78:

Kızım 13 aylık bugün başladım,öncelikle hafta sonuna kadar deneyip duruma bakıcam,inşallah bir sorun yaşamam.Yalnız benim aldığım elmalar yeşil ama ekşi değil golden elma aynı işlevi görür mü

bende öyle düşünüyorum ozlem. yakın zamanda evimi tasıyacagım. o yüzden tartıda değişecek ama yinede elma diyetine devam edicem. asıl korktugum şey, yenilmek.. tartıda 85 i görünce bir an cok üzüldüm. olmıcak herhLDE DEDİM KENDİ KENDİME

Fakat ben internetten araştırınca elma sirkesinin emzirmeyi etkilemediği bilgileri mevcut hep,ters bişeyde yaşamadım.nasıl bir zararı olduğu konusunda yardımcı olurmusun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…