bende öyle düşünüyorum ozlem. yakın zamanda evimi tasıyacagım. o yüzden tartıda değişecekama yinede elma diyetine devam edicem. asıl korktugum şey, yenilmek.. tartıda 85 i görünce bir an cok üzüldüm. olmıcak herhLDE DEDİM KENDİ KENDİME
Gampili 120 114 75 (8 günde 6 kg)
Aycaa35 - 90 88,6 80 (3 günde 2,4kg)
oezlemm 89.7 87.6 68 ( 3 gunde 2.1kg)
tiviti 70 ? 67 55
zrrn 75 ? 60
tombis 78 ? 70
cimcimesude 64 ? 55
zambak06 77.7 ? 55
SeSi 81 ? 55
zrrn kaç günde verdin?gecikmeden dolayı özür dilerim cuma tartıldım fakat ancak yazıyorum canlar sıkı duruuuuun 73,5 evet evet bende inanmadım ama 73,5 :)
ama dikkat ediyorum elmalarımı yiyorum, en büyük faydası bağırsak hareketlerimi hızlandırması oldu bide içtiğim suyu arttırabilirsem daha iyi gidecek...
bu arada sadece elma yemiyorum kızlar aralarda brokoli, sebze yemeklerinden azar azar mutlaka karıştırıyorum...
zrrn kaç günde verdin?
kızlar deli olmak üzereyim. regl bitmedi hala ve ben deli gibi tatlı yemek istiyorum öğlene kadar çok güzel gidiyor sonra tatlı krizi tutuyor... dayanamıyorum brıwniler gidiyor tek tek...
of napacağım ben YARDIM EDİNNNNN
SeSi
kızlar deli olmak üzereyim. regl bitmedi hala ve ben deli gibi tatlı yemek istiyorum öğlene kadar çok güzel gidiyor sonra tatlı krizi tutuyor... dayanamıyorum brıwniler gidiyor tek tek...
of napacağım ben YARDIM EDİNNNNN
Fakat ben internetten araştırınca elma sirkesinin emzirmeyi etkilemediği bilgileri mevcut hep,ters bişeyde yaşamadım.nasıl bir zararı olduğu konusunda yardımcı olurmusun lütfen.
sesicim bende durum ayni oluyor, regl dönemimde hem cabuk acikiyorum hemde tatli yemek istiyorum sürekli... gecen regl dönemimde öyle olmadi... simdi sirrimi söylüyorum :) canin tatli cektiginde ama günde 1 defa olucak bu ok? bi yemek kasigi balin üzerini kapatacak kadar toz tarcin serpiyorsun ve yiyorsun.. aninda etkisini gösteriyor... ben yatmadan önce yedim.. ertesi gün tatli ihtiyaci hissetmedim..
bunu bi sitede okumustum.. aksamlari yatmadan önce bal ve tarcin yersen sabaha kadar yag yakiminda yardimci oluyormus :) bi dene istersen...
mutedeyyin
ya vardı tartı,bizim bücür bozdu yeni evime gecince alırım artık inş. bu hassaslar ne kadar acaba [/QUOTE
canim üzülme bence... bak:
1. eczanede tartilmissin, üzerinde kiyafetlerin vardi! 1-2 kilo o eder eger ceket meket varsa üzerinde dahada fazla cikar.. (ic camasiriyla tartilmak gerek sonucta kiyafetlerin agirligi degisgendir)
2. muhtemelen ac karnina ve sabah tuvalete cikmadan tartildiysan yine fazla cikarsin...
3. ne kadar güzel olsada bikac yüz gramm verdigini görmek, bi o kadarda moral bozucu oluyor fazla göründügün zaman.. (normal tartilar daha iyi bence)
simdi hiiiic moralini bozmadan diyete devam ok
bal tamamda tarçın çok kötübir türlü sevemedim ben onu yaaaa
tombisim ya... bende acaba şöyle 8 10 gunde 5 6 kg verirmiyim ki :26: yarın gidip alsam mı ki tartı
mutedeyyin
tombisim ya... bende acaba şöyle 8 10 gunde 5 6 kg verirmiyim ki yarın gidip alsam mı ki tartı
gampili hiç kaçamak yaptınmı yoksa diyete harfiyyen uydun mu?
hiç kaçamak yapmadım sadece dün akşam 3 köfte salata yedim haftada 1 öğün istediğin şeyi yediğinde metabolizma hızlanıyormuş yani vücudu şaşırtmak gerekiyormuş tvde dr söyledi bende ona güvenerek yedim ama aynen devam ediyorum şimdi :) leslie mi de aksatmıyorum callanetics de yapmak istiyorum ama indiremedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?