Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sabrin sonu selamet dir.hep beraber vericez .sen en iyisi eve bir tarti al.cok pahali bir sey degil.ucuzlarin dan.insan zaten kilo verdikce farkeder. o daha cok mutlu eder bizi .

ya vardı tartı,bizim bücür bozdu yeni evime gecince alırım artık inş. bu hassaslar ne kadar acaba

Gampili 120 114 75 (8 günde 6 kg)
Aycaa35 - 90 88,6 80 (3 günde 2,4kg)
oezlemm 89.7 87.6 68 ( 3 gunde 2.1kg)
tiviti 70 ? 67 55
zrrn 75 ? 60
tombis 78 ? 70
cimcimesude 64 ? 55
zambak06 77.7 ? 55
SeSi 81 ? 55

gecikmeden dolayı özür dilerim cuma tartıldım fakat ancak yazıyorum canlar sıkı duruuuuun 73,5 evet evet bende inanmadım ama 73,5 :)

ama dikkat ediyorum elmalarımı yiyorum, en büyük faydası bağırsak hareketlerimi hızlandırması oldu bide içtiğim suyu arttırabilirsem daha iyi gidecek...
bu arada sadece elma yemiyorum kızlar aralarda brokoli, sebze yemeklerinden azar azar mutlaka karıştırıyorum...

kızlar deli olmak üzereyim. regl bitmedi hala ve ben deli gibi tatlı yemek istiyorum öğlene kadar çok güzel gidiyor sonra tatlı krizi tutuyor... dayanamıyorum brıwniler gidiyor tek tek...
of napacağım ben YARDIM EDİNNNNN

zrrn kaç günde verdin?

Browni krizimi? tatlı krizimi?

canım bende regl iken başladım geçen hafta krizleri irmik helvası ve sütlü tatlılarla azar porsiyonlarla atlatmaya çalıştım bak ona rağmen kilo verdim

sesicim bende durum ayni oluyor, regl dönemimde hem cabuk acikiyorum hemde tatli yemek istiyorum sürekli... gecen regl dönemimde öyle olmadi... simdi sirrimi söylüyorum :) canin tatli cektiginde ama günde 1 defa olucak bu ok? bi yemek kasigi balin üzerini kapatacak kadar toz tarcin serpiyorsun ve yiyorsun.. aninda etkisini gösteriyor... ben yatmadan önce yedim.. ertesi gün tatli ihtiyaci hissetmedim..

bunu bi sitede okumustum.. aksamlari yatmadan önce bal ve tarcin yersen sabaha kadar yag yakiminda yardimci oluyormus :) bi dene istersen...

Fakat ben internetten araştırınca elma sirkesinin emzirmeyi etkilemediği bilgileri mevcut hep,ters bişeyde yaşamadım.nasıl bir zararı olduğu konusunda yardımcı olurmusun lütfen.

canim bende iternete edindigim bilgilerde uzman oldugunu soyleyen biri kansere yol acan bir maddeden bahsetmisti ayrica sen ne yersen unutmaki sutune de geciyor ondan doktura danismadan icme ben olsam doktur ic dese dahi cocugumu riske edip icmem sen zaten duzenli beslenip dikat ettiginde kilon yavas yavas gidecek zaten sirkede tek basina kilo verdirmiyor her halikarda duzenli beslenme onemli....

bal tamamda tarçın çok kötü bir türlü sevemedim ben onu yaaaa

bal tamamda tarçın çok kötü bir türlü sevemedim ben onu yaaaa

bende hic sevmezdim, hemde ikisini de... ama söyle düsünelim, sonucta bal cok yararli ve tatli ihtiyacimizi karsiliyor.. tadi cok tatli oldugu icin zaten hemen kesiyor... tarcinda kandaki sekeri düsürüyor.. böylelikle azda yiyorsun...

bende ilk tatli kasigiyla denedim.. yavas yavas alistim, ama hala yedikten hemen sonra 1 bardak suyu indiriyorum mideye

tombisim ya... bende acaba şöyle 8 10 gunde 5 6 kg verirmiyim ki :26: yarın gidip alsam mı ki tartı

mutedeyyin
tombisim ya... bende acaba şöyle 8 10 gunde 5 6 kg verirmiyim ki yarın gidip alsam mı ki tartı

canim zerrinin dedigi gibi kiyafetlerden anlarsin zaten... ama zaten alicaksan tartiyi, mümkünse al derim.. icin rahat eder. evde rahat rahat tartilabilirsin...

kilo vermeye gelince,, ben bana haftada 1 kilo verdirse bile raziyim.. hic yoktan daha iyidir... böyle düsünürsek hayal kirikliginada ugramamis oluruz... fazla verirsekte havalara ucariz...

takma kafana biz azmedersek... allahin izniyle veririz...

bu arada arkadaslar hangi gün tartiliyoruz? bu benim 2. günüm simdilik hersey yolunda.. tarti gününe kadar sabredebilirsem tartilmamayi düsünüyorum

evt haklısın tombişim. hayal kırıklıgına ugramayalım da ah canlarım seviyorum sizleri

gampili hiç kaçamak yaptınmı yoksa diyete harfiyyen uydun mu?

hiç kaçamak yapmadım sadece dün akşam 3 köfte salata yedim haftada 1 öğün istediğin şeyi yediğinde metabolizma hızlanıyormuş yani vücudu şaşırtmak gerekiyormuş tvde dr söyledi bende ona güvenerek yedim ama aynen devam ediyorum şimdi :) leslie mi de aksatmıyorum callanetics de yapmak istiyorum ama indiremedim bi türlü

süpersin inş. bende senin gibi veririm. ben sabredemiyorum ya hemen zayıflamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…