canim zerrinin dedigi gibi kiyafetlerden anlarsin zaten... ama zaten alicaksan tartiyi, mümkünse al derim.. icin rahat eder. evde rahat rahat tartilabilirsin...
kilo vermeye gelince,, ben bana haftada 1 kilo verdirse bile raziyim.. hic yoktan daha iyidir... böyle düsünürsek hayal kirikliginada ugramamis oluruz... fazla verirsekte havalara ucariz...
takma kafana biz azmedersek... allahin izniyle veririz...
bu arada arkadaslar hangi gün tartiliyoruz? bu benim 2. günüm simdilik hersey yolunda.. tarti gününe kadar sabredebilirsem tartilmamayi düsünüyorum
süpersininş. bende senin gibi veririm. ben sabredemiyorum ya hemen zayıflamak istiyorum
Ben de başlayacağım yarın , gerçi yarınlar bitmiyor hiç.
Gökten üç elma düşmüş üçünü de yerim ben :)
Püf noktası var mı bu diyetin sayfalarca okudum ama yapan biri özet geçse süper olur :) beni de alın aranıza...
Her diyete başlayan ama başaramayan .....
Ben de başlayacağım yarın , gerçi yarınlar bitmiyor hiç.
Gökten üç elma düşmüş üçünü de yerim ben :)
Püf noktası var mı bu diyetin sayfalarca okudum ama yapan biri özet geçse süper olur :) beni de alın aranıza...
Her diyete başlayan ama başaramayan .....
tombisim cuma tartılıyoruz öncesinde tartılma ki moralin bozulup yenilme tarıya insanın günü gününü tutmuyor ki daha 2 gün olmuş cuma tartılalım ki farkı görelim değil mi?
ayrıca emziren anneler lütfen bu diyeti yapmayın sütünüzün kalitesi düşebilir sütünüz kesilebilir azalabilir. ayrıca elma sirkesi gibi şeyleri salatada vs yiyin ama zayıflamak için lütfen içmeyin sadece sizin sütünüzle beslenen bir bebeğiniz var. yediklerinize dikkat edin herşeyi yiyin ama az yiyin. lütfen yapmayınnnn :94:
mutedeyyin merak etme tatlım verirsinyılmak yok bu sefer başaracağız tartı konusuna da gelince her zaman tartılacağın tartıyı baz al ama bence bi tartı al kendine elektronikler 20-25 tl normal tartılarda 10 tl ben daha yeni aldım
zrrn tebrik ederim senide :) süpersin devam diyede :)
sesi brownilerle ne işin var seniiinnn psikolojik bunlarr it elinin tersiyle löp löp et olarak geri geliyo sonra onlaaarrr :106:
kızlar ayrıca size bir bilgi insan vücudunun şekere dolayısıyla tatlılara ihtiyacı yok tek sebep kan şekerinin düşmesi bunun olmaması için beyaz ekmek beyaz un pirinç beyaz makarnadan uzak durmak gerekiyor kepekli makarna çavdar ekmeği bulgur yemek gerekiyor şekere savaş açalımmm
Gampili ilgin için teşekkür ederim,kızım 13 aylık,normal besleniyor bunun yanında anne sütüne devam ediyoruz..Elma sirkesini Dr.Maranki den duyduğum satış yerinden aldım ev yapımı ve katkısız dediler zaten içince asitli olmadığını anlıyosun,tadı marketlerdekinden çok farklı.Umarım düşündüğüm kadar sağlıklıdır çünkü hamile ve emzirenler kullanabileceği için aldım.Bunun dışında elma diyetini sizlerin yaptığı kadar katı olmamak kaydıyla uygulamanın sorun olacağını sanmıyorum,siz haftada 3 verirsiniz ben 1 versem de olur, çünkü zaten besin ve demir takviyesi için bitkisel hap almaya başladım yine benim durumumdakilerin kullanabileceklerinde.
arkadaşlar 1. gun 1 kg,2. gun 1.5 kg yemeye mecbur muyuz? yani ben toptan aldım kaç kg ya denk düştüğünü bilmiyorum. ama gunde 6 7 elma yiyorum.. artırayımmı?
kızlaaaar bende pazartesi aranıza gelmek istiyorum..şuan isveç diyeti 9.günümdeyim...sadece yeşil elmemı yiyicez kahvaltıyla falan aram yoktur zaten tam benlik bi diyet...birde ne kadar devam ediyoruz bu diyete bi süresi varmı isveç diyeti gibi ve ne kadar kilo kaybettiriyo? cildi güzelleştiriyomuş bide doğrudur heralde öle okumuştum burda..sevgilerrrr
kızlar nasıl gidiyo elmalarla aranız nasıl ben 4. elmaya geçtim bile hem yiyorum hem yazıyorum :)
mutedeyyincim canım ben sadece 1 kg yiyebiliyorum hergün 1 kilo alışıyor insan ya böyle yemeye benim baya oldu galiba saymıyorum ama alışıyo insan elmaya :) bence iyidir 6-7 elma yiyemez insan 2 kg elma yaaa
nurlum cnm bende emziriyorum bu diyeti yapıyorum ama arada cok az olmak kaydıyla yaptıgım yemkelerden de yiyorum.. ve uzun süre yapmayacagım ben 2 hafta fln.. cocuklarımız bizim yüzümüzden sütlerinden olmasınlar dimi
gampili sordum mu hatırlamıyorum ama sen ne kadar sürede kaç kilo verdin? kaçamak yaptınmı? ya bi çom kişiye sordugum için hatırlamıyorum sana sorup sormadığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?