Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tombisim cuma tartılıyoruz öncesinde tartılma ki moralin bozulup yenilme tarıya insanın günü gününü tutmuyor ki daha 2 gün olmuş cuma tartılalım ki farkı görelim değil mi?

ayrıca emziren anneler lütfen bu diyeti yapmayın sütünüzün kalitesi düşebilir sütünüz kesilebilir azalabilir. ayrıca elma sirkesi gibi şeyleri salatada vs yiyin ama zayıflamak için lütfen içmeyin sadece sizin sütünüzle beslenen bir bebeğiniz var. yediklerinize dikkat edin herşeyi yiyin ama az yiyin. lütfen yapmayınnnn :94:

mutedeyyin merak etme tatlım verirsin yılmak yok bu sefer başaracağız tartı konusuna da gelince her zaman tartılacağın tartıyı baz al ama bence bi tartı al kendine elektronikler 20-25 tl normal tartılarda 10 tl ben daha yeni aldım

zrrn tebrik ederim senide :) süpersin devam diyede :)

sesi brownilerle ne işin var seniiinnn psikolojik bunlarr it elinin tersiyle löp löp et olarak geri geliyo sonra onlaaarrr :106:

kızlar ayrıca size bir bilgi insan vücudunun şekere dolayısıyla tatlılara ihtiyacı yok tek sebep kan şekerinin düşmesi bunun olmaması için beyaz ekmek beyaz un pirinç beyaz makarnadan uzak durmak gerekiyor kepekli makarna çavdar ekmeği bulgur yemek gerekiyor şekere savaş açalımmm

Ben de başlayacağım yarın , gerçi yarınlar bitmiyor hiç.
Gökten üç elma düşmüş üçünü de yerim ben :)

Püf noktası var mı bu diyetin sayfalarca okudum ama yapan biri özet geçse süper olur :) beni de alın aranıza...
Her diyete başlayan ama başaramayan .....

gramafon hos geldin puf noktasi bol elma bol su ve yesil cay gunde yiyebildigin kadar elma yiye bilirsin icebildigin kadar su ve yesil cay ben kahvalti yapmiyorum ama hafif bi kahvalti yapabilirsin

hoşgeldin gramafon.. inş. hep beraber veririz kilolarımızı

arkadaşlar 1. gun 1 kg,2. gun 1.5 kg yemeye mecbur muyuz? yani ben toptan aldım kaç kg ya denk düştüğünü bilmiyorum. ama gunde 6 7 elma yiyorum.. artırayımmı?

kızlaaaar bende pazartesi aranıza gelmek istiyorum..şuan isveç diyeti 9.günümdeyim...sadece yeşil elmemı yiyicez kahvaltıyla falan aram yoktur zaten tam benlik bi diyet...birde ne kadar devam ediyoruz bu diyete bi süresi varmı isveç diyeti gibi ve ne kadar kilo kaybettiriyo? cildi güzelleştiriyomuş bide doğrudur heralde öle okumuştum burda..sevgilerrrr

Gampili ilgin için teşekkür ederim,kızım 13 aylık,normal besleniyor bunun yanında anne sütüne devam ediyoruz..Elma sirkesini Dr.Maranki den duyduğum satış yerinden aldım ev yapımı ve katkısız dediler zaten içince asitli olmadığını anlıyosun,tadı marketlerdekinden çok farklı.Umarım düşündüğüm kadar sağlıklıdır çünkü hamile ve emzirenler kullanabileceği için aldım.Bunun dışında elma diyetini sizlerin yaptığı kadar katı olmamak kaydıyla uygulamanın sorun olacağını sanmıyorum,siz haftada 3 verirsiniz ben 1 versem de olur, çünkü zaten besin ve demir takviyesi için bitkisel hap almaya başladım yine benim durumumdakilerin kullanabileceklerinde.

kızlar nasıl gidiyo elmalarla aranız nasıl ben 4. elmaya geçtim bile hem yiyorum hem yazıyorum :)

Merhaba arkadaşlar yeniyim aranızda ve anlayacağınız üzere kilo vermeye çalışıyorum biyoloji öğretmeniyim aynı zamanda çok uzun olduğu için baştan birkaç sondan da birkaç sayfayı okudum farketmişsinizdir belki ama sağlıklı bir diyete benzemiyor tek tip diyetleri hiçbiri sağlıklı değildir zaten lütfen en azından uzun süreli yapmayın 1-2 hafta sonunda bırakabilirsiniz mesela sonra 1aylık sağlıklı beslenmenin ardından tekrarlayan kürler halinde.... Fikir sadece ilerde pişman olmasını acı çekmesini istemem kimsenin...

nurlum cnm bende emziriyorum bu diyeti yapıyorum ama arada cok az olmak kaydıyla yaptıgım yemkelerden de yiyorum.. ve uzun süre yapmayacagım ben 2 hafta fln.. cocuklarımız bizim yüzümüzden sütlerinden olmasınlar dimi

arkadaşlar 1. gun 1 kg,2. gun 1.5 kg yemeye mecbur muyuz? yani ben toptan aldım kaç kg ya denk düştüğünü bilmiyorum. ama gunde 6 7 elma yiyorum.. artırayımmı?

mutedeyyincim canım ben sadece 1 kg yiyebiliyorum hergün 1 kilo alışıyor insan ya böyle yemeye benim baya oldu galiba saymıyorum ama alışıyo insan elmaya :) bence iyidir 6-7 elma yiyemez insan 2 kg elma yaaa

nasıl gidiyo isveç diyeti kaç kg oldun? kahvaltı en önemli öğün bu diyette 2 dilim çavdar, peynir, domates, salatalık yiyorsun sonra sadece elma yeşilçay başka öğün yok evet bencede cildi güzelleştiriyor ama bence sebebi hiç yağ yenilmediğinden kaynaklanıyor

mutedeyyincim canım ben sadece 1 kg yiyebiliyorum hergün 1 kilo alışıyor insan ya böyle yemeye benim baya oldu galiba saymıyorum ama alışıyo insan elmaya :) bence iyidir 6-7 elma yiyemez insan 2 kg elma yaaa

gampili sordum mu hatırlamıyorum ama sen ne kadar sürede kaç kilo verdin? kaçamak yaptınmı? ya bi çom kişiye sordugum için hatırlamıyorum sana sorup sormadığımı

emziren anneler için yapabilecekleri elma diyetini yazıyorum internetten buldum

"3 elma diyeti bir grup eğitimi uzmanı diyetisyen olan Tammi Flynn tarafından geliştirilmiştir. Flynn danışmanlığını yaptığı kişilerden birinin her yemekten önce bir elma yediğini farkederek bu diyeti hazırlamış. Bu diyetle 4 ayda 17 kilo verilebildiğini kaydediyor.

Diyetin yapılışında ana kural her yemekten önce bir elma yemek, böylece lifçe zengin elma iyi bir tokluk hissi sağlarken, ayrıca tatlı ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Diyet karbonhidrat sınırlaması içeriyor ve doymuş yağların tüketimini azaltıyor. İşlenmiş şekerlere diyette kesinlikle yer yok. 3 ana öğünden önce elma yenirken ayrıca 2 ara öğün de önerilmekte.

Diyette önerilen yiyecekler elma, az yağlı peynir, az yağlı yoğurt, yumutra, tavuğun beyaz eti, hindi, yağsız kırmızı etler, somon balığı, yulaf ezmesi, pirinç, brokoli, yeşil salatalar.

Örnek Beslenme Planı;
Sabah: 1 elma – peynirli omlet- 1 fincan yulaf ezmesi
Ara öğün: Yağsız yoğurt ve peynirden birer porsiyon
Öğle: 1 elma – 2 fincan sebze yemeği, 1 ızgara tavuk göğsü ve 1 kase pilav
Ara öğün: Kremalı kahve çeşitlerinden biri ya da meyveli süt
Akşam: 1 elma – Izgara ya da fırında pişirilmiş bir orta boy balık ve yeşil salata

Diyetin egzersiz önerisi hergün düzenli olarak spor yapılmasıdır.

Diyetin avantajları: Her öğünden önce bir elma yemek tokluk hissini arttırarak, fazla yeme eğilimini azalmaktadır. Elma lifi, kolesterol düzeyini indiren özelliktedir. Elma yemek kalp hastalıklarına ve bazı kanser türlerine karşı koruyan flavonoids alımını sağlar. Diyetin önerdiği beslenme tipi sağlıklı ve dengelidir. Diyetin özelliği yağları yakarken kas yapısına zarar vermemesidir. Taze besin tüketimine teşvik eder. İzlemesi kolaydır ve kalori sayma zorunluluğu yoktur. Egzersize teşvik eder.

Diyetin dezavantajları: Sürekli elma yenmesi yüzünden sıkıcı olabilir. Diyeti yapanlar elma yemekten bıkabilir. İşlenmiş şekerlere hiç yer vermediğinden tatlıya düşkün olanlar tarafından beğenilmeyebilir. Protein yönünden zengin oluşu vejeteryanlere sıkıntı verebilir. "

"Alıntıdır."

gampili sordum mu hatırlamıyorum ama sen ne kadar sürede kaç kilo verdin? kaçamak yaptınmı? ya bi çom kişiye sordugum için hatırlamıyorum sana sorup sormadığımı

10 gün oldu başlayalı geçen cuma tartıldığımda 6 kilo vermiştim

sadece pazar akşamı 3 köfte salata yedim onun haricinde hiiç kaçamak yapmadımmm :) alışıyor insan zamanla

ayy inş. bende veririm. eşim çok zorluyor beni de... ümitsizliğe düşürüyor beni.. veremezsin fln diyor bende dün 2 biber dolması yedim. bugunde 4 5 kasık bulgur pilavıyla bi kase cacık içitim. 6 elma-3 lt. su 5 kupada yesilçay... ne edim daha gitsin artık su kilolar :80:

ya birde ben diyetten önce evde yarım saat sauna eşofmanla spor yapıyordum. ama bu diyette ilk 1 ay spor yapmayın diyor. yapsam sorun olurmuki? bir önce vermek istiyorum da.. :26:

günaydın hanımlar...
şu ana kadar çok güzel ilerdedim. sabah kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, bir kibrit kutusu kadar peynir, ve çeri domates. Şimdi de yeşil çayımı içiyorum. Allah bugün sonumu hayretsin. inşallah kaçamak yapmam. Ve ölüyorum şu an 83 olmuşum.... boğaz köprüsüne çıkıp haykırmak istiyorum...
Birileri beni tutsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…