günaydın hanımlar...
şu ana kadar çok güzel ilerdedim. sabah kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, bir kibrit kutusu kadar peynir, ve çeri domates. Şimdi de yeşil çayımı içiyorum. Allah bugün sonumu hayretsin. inşallah kaçamak yapmam. Ve ölüyorum şu an 83 olmuşum.... boğaz köprüsüne çıkıp haykırmak istiyorum...
Birileri beni tutsun...
sesi sen kac kioydun.ne kadar verdin. benim kacamaklarim oldu.hep disardayim
Merhaba arkadaslar bende pazartesi basladim desteklerinizi bekliyorum.kilom soylemeye biler utaniyorum 90...Boyum 1 .65 Kilo vermeye basladim. Sabah tartildim 88 kg.cok mutlu oldum........ise yariyor bu diyet...biraz motivasyona ihtiyacim var...Hadi kizlar destek lutfen....
Merhaba
bende yeni katıldım size
elma diyetine 21.02.2011 tarihinde başladım
umarım kilo verebilirim
hepinize sevgilerle
hosgeldin basak .insallah verir sin kilolarini .hep beraber .ccuma günü tartiliyoruz.kilomuz neyse söylüyoruz. hep beraber vericez .bazi arkadaslar hafta da alti kilo vermis.yaparsin yediklerine ictiklerine dikkat et.kisa sürede gider ...iki saatte bir elma yenilecek bunu sakin unutma
hadi kolay gelsin ....ayni zamanda baslamisiz...insallah kurtuluruz bu kilolardan....geride almayiz....
en son ramazan ayında tartılmıştım, şimdi tartıya çıkıp 90'ları görmekten korkuyorum
diyete başlamaya kesin karar verdim
acaba elma diyetiyiyle mi başlasam, karar veremedim
boyum 1.69
offffffffff ya ücüncü günüm bugün biraz bas agrisi var normalmi arkadaslar?
az su içtiysen bas agrisi yapar canim 2 lt yi gecmeye calis
Merhaba arkadaslar bende pazartesi basladim desteklerinizi bekliyorum.kilom soylemeye biler utaniyorum 90...Boyum 1 .65 Kilo vermeye basladim. Sabah tartildim 88 kg.cok mutlu oldum........ise yariyor bu diyet...biraz motivasyona ihtiyacim var...Hadi kizlar destek lutfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?