arkadaşlar bende bugun basladımelma dıyetine. cok kararlıyım, gittiği yere kadar devam edecegım.sizlerden destek beklıyorum kızlar:) su an hedefim 1 ay yapmak. bakalım sonuc ne olacak sizleri haberdar ederim....
hoşbuldukkk canımm kimse soruma cevp vermems maalesef
hoşbulduk mütedeyyin, bende kacamak yapmaktan korkuyorum ama kararlıyım bır ay elmadan baska bır sey yemeyeceğimhoşgeldin ela... bende bir ay yapacagm.. inş. kaçamak yapmayız
başaksana hiç kaçamak yaptınmı ? cok iyi vermişsin
hoşbuldukkk canımm kimse soruma cevp vermems maalesef
kizlar nasil gidiyo diyett özleeem nerdesin.ben regl oldum.bu hafta cok kacamaklarim oldu.cünkü hep disardaydim.düzenli elma yiyemedim. yesil cay toksinleri atiyo. kahve daha farkli .yesil cay icmesende suyunu ihmal etme
hoşbulduk mütedeyyin, bende kacamak yapmaktan korkuyorum ama kararlıyım bır ay elmadan baska bır sey yemeyeceğim
evet verebildim.gecen hafta sali baslamaistim.ilk hafta cok cabuk verdim .. iki üc hafta dikkat etsek gidecek kilolar.ben bide rahatsiz oldum.artik kac kilo gider bilemiyom bu hafta cok kacamak yaptim.yarin tartilacaz.Ayca kilo verebildinmi ....diyete ne zaman basladin...kacamak yapmazsak daha iyi kilo verliyo....bende yeni basladim .........kurtulalim bu yuklerden.....
slm kizlar nasil gidiyo bakalim yarin tartilma zamani ayca ben de sen gibi evde degilim elmami duzenli yiyemiyorum saat 4 oldu daha yeni 1elma yiyorum bugun sabahtan beri disardaydim 4 fincan kahveden baska agzima bisey koymadim yarin tartilma zamani ins 85i gorurum ya esim dun aksam bana bakti bakti hadi tartil cok zayifladin kac kilo oldun diye israr etti ama ben cuma sabah tartilcagim diye tartilmadim
ha bu arada bugun gecen yildan beri hiç giyemedigim gomlegim oldu kizlar anlatamam nasil mutlu oldum ustelikte 42 beden ki ben gecen yil bu gomlegi aldigimda 80 kiloydum suan pazar dan beri tartilmadim ama 86 civarlarindayim
slm kizlar nasil gidiyo bakalim yarin tartilma zamani ayca ben de sen gibi evde degilim elmami duzenli yiyemiyorum saat 4 oldu daha yeni 1elma yiyorum bugun sabahtan beri disardaydim 4 fincan kahveden baska agzima bisey koymadim yarin tartilma zamani ins 85i gorurum ya esim dun aksam bana bakti bakti hadi tartil cok zayifladin kac kilo oldun diye israr etti ama ben cuma sabah tartilcagim diye tartilmadim
ha bu arada bugun gecen yildan beri hiç giyemedigim gomlegim oldu kizlar anlatamam nasil mutlu oldum ustelikte 42 beden ki ben gecen yil bu gomlegi aldigimda 80 kiloydum suan pazar dan beri tartilmadim ama 86 civarlarindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?