Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende bugun basladımelma dıyetine. cok kararlıyım, gittiği yere kadar devam edecegım.sizlerden destek beklıyorum kızlar:) su an hedefim 1 ay yapmak. bakalım sonuc ne olacak sizleri haberdar ederim....

arkadaşlar bende bugun basladımelma dıyetine. cok kararlıyım, gittiği yere kadar devam edecegım.sizlerden destek beklıyorum kızlar:) su an hedefim 1 ay yapmak. bakalım sonuc ne olacak sizleri haberdar ederim....

hoşgeldin ela... bende bir ay yapacagm.. inş. kaçamak yapmayız

merhaba ben 23 yaşındayım 80 kiloyum çok mutsuzum beyin ameliyatı gecirdim sonra kortizon ilaçları içtim şimdi ilaç kullanmıyorum ama zayıflayamıyorum da bu diyete pazartesi başlıcam ama kendime engel olamamaktan korkuyorum siz nasıl başarıyorusunuz

Kızlarrr bugun bende basladım :)
ama ben 1 gun yapıp deneme yapacagım...detoks gıbı bısey olacak benım ıcın
cunku tek duze beslenmenın cok saglıklı oldugunu dusunmuyorum
ama super bısey oglen oldu hıc acıkmadım
yesıl cay dısında neskafe ya da Türk kahvesı ıcsek ne degısır dıye fıkrınızı almak ıstedım?

kizlar nasil gidiyo diyett özleeem nerdesin.ben regl oldum.bu hafta cok kacamaklarim oldu.cünkü hep disardaydim.düzenli elma yiyemedim. yesil cay toksinleri atiyo. kahve daha farkli .yesil cay icmesende suyunu ihmal etme

Ayca kilo verebildinmi ....diyete ne zaman basladin...kacamak yapmazsak daha iyi kilo verliyo....bende yeni basladim .........kurtulalim bu yuklerden.....

kizlar nasil gidiyo diyett özleeem nerdesin.ben regl oldum.bu hafta cok kacamaklarim oldu.cünkü hep disardaydim.düzenli elma yiyemedim. yesil cay toksinleri atiyo. kahve daha farkli .yesil cay icmesende suyunu ihmal etme

slm kizlar nasil gidiyo bakalim yarin tartilma zamani ayca ben de sen gibi evde degilim elmami duzenli yiyemiyorum saat 4 oldu daha yeni 1elma yiyorum bugun sabahtan beri disardaydim 4 fincan kahveden baska agzima bisey koymadim yarin tartilma zamani ins 85i gorurum ya esim dun aksam bana bakti bakti hadi tartil cok zayifladin kac kilo oldun diye israr etti ama ben cuma sabah tartilcagim diye tartilmadim

ha bu arada bugun gecen yildan beri hiç giyemedigim gomlegim oldu kizlar anlatamam nasil mutlu oldum ustelikte 42 beden ki ben gecen yil bu gomlegi aldigimda 80 kiloydum suan pazar dan beri tartilmadim ama 86 civarlarindayim

kizlar bu arada sizinle bisey paylasmak istiyorum ben yaklasik 2 aydir duzenli olarak mini stepper diye bi aletle spor yapiyordum dun dustan sonra bisey fark ettim hiç yok denecek kadar az selulitim kalmis sok oldum ki benim bacaklar selulitten gecilmiyodu

elma diyetine baslayandan beri 2 gune falan 15 dk bu mini stepperdan yapiyodum ama daha once isvec diyetinde hergun 10 dk yapiodum sonra her aklima estikce yaptim su an selulitim bitti denecek kadar azaldi ustelik bu alet 35_40 tl civarlarin google a mini stepper yazinca cikar kesinlikle alin derim ben super bisey

merhaba arkadaslar
bugün 4. günüm kendimi cok yorgun hissediyorum acaba diyettenmi?
yoksa cocuklarla alisveris, doktora falan gittik ondanmi anlamadim.
sizlerdede varmiydi yorgunluk falan? oooffffff elimi kaldiramiyorum vallahi

Ayca kilo verebildinmi ....diyete ne zaman basladin...kacamak yapmazsak daha iyi kilo verliyo....bende yeni basladim .........kurtulalim bu yuklerden.....
evet verebildim.gecen hafta sali baslamaistim.ilk hafta cok cabuk verdim .. iki üc hafta dikkat etsek gidecek kilolar.ben bide rahatsiz oldum.artik kac kilo gider bilemiyom bu hafta cok kacamak yaptim.yarin tartilacaz.

ay ne güzelll.senin yazilarini okudukca hirslaniyorum. bende var stepper üc dört sene önce almistim.ama bir köseye attim duruyo. yarin cikartayim bari. ben gecen sene spor salonuna falan gitmistim.kilo vermessem de vücutun güzel sekle giriyo. bacaklarindan basenlerinden sikayet edenler ,arka .kalca sekle sokuyo step.

selam ozlem kac kilo ile basladin diyete....ne zamandir yapiyorsun... bende 90 kiloyla basladim yarin tartilma gunu....simdilik iyi gidiyo.... yarin kilomu yazarim,.....sizlerin yorumlariyla motivasyonum artiyo...

Son düzenleme:
Evet dayanamdım akşam karnım kazındı çorba içtim birkaç galeta yedim hem de susamlı çok pişmanım çoook. ama bu elma beni tok tutacağına acıktırıyor dayanamıyorum ben yapamyacağım ara öğün elma yerim artık ana öğün olmadan olmuyor anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…