merhaba arkadaşlar ben bi haftada 1.6 kilo verebilmişim ama iki haftadır diyetteyim ama diğer arkadaşlara göre çok az vermişim acaba elma diyetine mi devam etsem normal diyete mi başlasam elma çok pahalı ya 3-5 lira arası geçen hafta 20lira verdim bu gidişle aylık 80-100 lira arası elma parası vereceğim sizlerde mi pahalı alıyorsunuz ama kesin vereceğimize inanıyorum yola devam yaza inşallah istediğimiz kilodayız
Merhabalar
ben 88,2 kg kilo ile 21 şubat pazartesi elma diyetine başladım.
ve bugün 84,5 kiloya düşmüşüm toplam 3,7 kg verdim
umarım kilo vermem devam eder.
hepinize sevgilerle
merhaba arkadaşlar ben bi haftada 1.6 kilo verebilmişim ama iki haftadır diyetteyim ama diğer arkadaşlara göre çok az vermişim acaba elma diyetine mi devam etsem normal diyete mi başlasam elma çok pahalı ya 3-5 lira arası geçen hafta 20lira verdim bu gidişle aylık 80-100 lira arası elma parası vereceğim sizlerde mi pahalı alıyorsunuz ama kesin vereceğimize inanıyorum yola devam yaza inşallah istediğimiz kilodayız
teşekkürlerçok çok güzel vermişsin. tebrik ederim cnm.. kaçamak yaptınmı hiç
teşekkürler
Kaçamağım olmadı hiç
sabah 2 dilim siyah ekmek arasına peynir maydanoz nane domates koyup tost yaptım domates nane ve maydonoz salatası yapıp içine elma sirkesi koyup yiyorum. ( ayrıca haftada 2 kez yumurta yiyorum
daha sonra evden işe gitmek için otobüse bindiğimde 10 adet fındık ve 2 adet ceviz yiyorum.
gün borynca saat 6 ya kadar 6 elma yiyorum
günde 2 litre su ve 3 çay bardağı yeşil çay içiyorum
teşekkürler
Kaçamağım olmadı hiç
sabah 2 dilim siyah ekmek arasına peynir maydanoz nane domates koyup tost yaptım domates nane ve maydonoz salatası yapıp içine elma sirkesi koyup yiyorum. ( ayrıca haftada 2 kez yumurta yiyorum
daha sonra evden işe gitmek için otobüse bindiğimde 10 adet fındık ve 2 adet ceviz yiyorum.
gün borynca saat 6 ya kadar 6 elma yiyorum
günde 2 litre su ve 3 çay bardağı yeşil çay içiyorum
arkadasım ne kadar zamandır boyle yapıyosun ve kılo verdınmı acaba
Hergün mü 6 elma?
ABULUT aferin sanabenim bu hafta kacamaklarım oldu. bakalım verdim mi? ama sen süper vermişsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?