- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
dikkat etmek lazim.... ipin ucu kacinca hemen 1 kilo geldi...ideal kilomuza ulasinca sabitlemek lazim......kilolari al ver..... nereye kadar....
slm kızlar ben geç kalkıyorm ondan çok bi etki olmadı sanırım ilk gün..siz kaçta kahvaltınızı yapıyorsunuz acaba
benim genelde 10.30 ve 11.30 arası oluyor.. :26:
kizlar elma diyetini yaparken kahvaltida neler yiyorsunuz?? kahvaltidami elmayla yapilacak, ilk gunum ve açliktan oluyom :))
yok ya.. kahvaltıda elma yemiyoruz.. o kadar da degil :)) iki dilim kepek ekmegine peynirli tost yapıyoruz. yanınada istedigin kadar domates salatalık ve sekersiz yesil çay... tost yapmazsan bir tane haslanmıs yumurta yiyebilirsin.. böyle işte :))
AYY caniiimm çok tesekkur ederim yaa , valla elmayi sevmeyen biri olarak , elmayla kahvalti yapmak berbat bisey.. yinede Rabbim beterinden korusun amincevabin için tesekkur ederim, bakalim nasil geçecek gunlerim sevgiler.
merhaba kızlar 2.günüde atlattık sayılır
kahvaltı+3 yeşil 1 kırmızı elma +2 minik kase yoğurt+2 bardak 5 bir yerde çay+bol su+yarım saat spor
bugünlük bunlar yarın erken kalkcam inşallah hergün böyle diyorum ama sabah yataktan çıkamıyorum yaa napcam
Maşallah mütedeyyin de sende çok iradelisiniz.:81:ben bu gün akşama kadar iyi gittim fakat akşam yemeğe oturdumve bayağı fazla kaçırdım.tatlim ben zaten gecen hafta basladim cuma tartildim 5,5 kilo vermistim..... hafta sonu diyet yapmadim 1 kilo gelmis bu hafta ogle vakti sebze yemeyi aksama dek elma yemege devam edicem bakalim noluyo cuma kilomu yazarim....:126:
o nasıl söz? aldık gitti zaten :))
merhaba kızlar 2.günüde atlattık sayılır
kahvaltı+3 yeşil 1 kırmızı elma +2 minik kase yoğurt+2 bardak 5 bir yerde çay+bol su+yarım saat spor
bugünlük bunlar yarın erken kalkcam inşallah hergün böyle diyorum ama sabah yataktan çıkamıyorum yaa napcam
haklısın tatlım ah kalkabilsem buğünde 11.30 da kalktım..ben 2 haftadır diyetteydim canım 3 kilo verdim az yiyordum ..şimdi zor veriyorum sanırım az yemeye aliştim..sende bu haftayı atlatınca çok rahat edersin,iyi derslerBugunun iyi gecmisAslinda erken kalkmak baya seyi degistiriyor birden olmasa da belki yarim saat yarim saat geriye gidebilirsin. Bende spora haftaya basliyicam ins. Hadi sana kolay gelsin 3. gununde
tünaydın hoş geldin önceden ne kadar verdin ne kadar sürede canımkızlar günaydın ben geldim tekrar. diyete yine başladım inşallah bozmam. bol domates dğradım küp küp üstüne peynir doğradım onlada küp küp. üstüne bol pul biber ve kekeik gezdirdim 2 dilim ekmekle yedim. yanında 2 yumurta. kahvaltı bu kadar. şimi yeşil çay içeceğim. Allah sonumu hayretsin diyorum başka bişey demiyorum kendime. 83 le startımı verdim bacılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?