- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Kızlar babam bana sarı elma almış şimdilik bitene kadar o olurmu sizce? Bende başlamak istiyorum bu diyete gerçekten kilo veriliyor mu şu an 59 kiloyum 53 olmam gerekiyor bende size katılabilir miyim :92:
hoşgeldin cnm... benim bildiğim yeşil elma ile oluyor.. ama madem almış sen bu hafta onu bitir. israf olmasın. kilo veriliyor.. ben ara öğünde yediğim halde bu hafta 2.5 kg verdim. bi arkadasımız da 5.5 kg vermişti. sen de verirsin merak etme
Hoşbulduk canımEvet almışken yemezsem boşa gider zaten 16 tane filan vardı çabuk biter o, o zamanda yeşilini alırız bakalım 2 kilo bile verilse iyi birşey sonuçta acaba diğer ayın 25ne kadar filan kaç kilo verebilirim. Sözlüm askerden gelicek izne o yüzden sürpriz olmasını istiyorum
yok bundan sonra misafirlerin yaninda corba icecegim o kadar
sonra kendimi kötü hissediyorum
benim bi sorum olacakti ben yesil cay sevmiyorum daha dogrusu aci geliyor
yesil cayi nasil daha rahat tüketebililiz ? ne olur bana yardim edin ben yoksa
sadece en fazla iki bardak icebiliyorum. ama dört bardak form cayi iciyorum
acaba ayni etki olurmu? ne olursunuz bana yardim edin
Kızlar babam bana sarı elma almış şimdilik bitene kadar o olurmu sizce? Bende başlamak istiyorum bu diyete gerçekten kilo veriliyor mu şu an 59 kiloyum 53 olmam gerekiyor bende size katılabilir miyim :92:
:) inş. verirsin. erkeklerin hoşuna gidiyor böyle şeyler :)
hos geldin canim... ben gecen hafta sari eksi elm a ve sari tatli elma karisik yedim 5,5 kilo verdim... ama hic kacamak yapmadim... diyete sadik kaldim... bu hafta ogle yemeginde az yagli sebze yemeyi dusunuyom....cunku basim donmeye basladi...fazla zorlamak istemiyom ....tansiyonum var...biraz yavas gidelim....ama bu hafta yuruyus yapmayi dusunuyorum....cumaya kilomu yazarim yine....:126::
çaykurun bergamotlusunu kullanıyorum teneke kutu poşet değil onun içine 1 dılım limon katınca hoşuma gidiyor benım.
yarın startı verıyorum kızlar kilomu bildiririm ama destek olalımmm
6 nisana kadar 59 olmalıyım sevgilim ile iddiasına girdik 1000 tl sine
olurum dımııı
hoşgeldin yineyeniden sen 1 haftayı çok güzel geçirmişsin tebrik ederim
nagishan urfadamı yasıyorsun? bende urfalıyım :))
Urfada öğretmenlik yapıyorum.Aslen Bandırmalıyım 1997 den bu yana Urfadayız.3 kızımda burda doğdu .Biz Urfayı çok sevdik.hatta birde ev aldık.SEN Urfanın neresindensin.
ya ben bu arada cumartesiden beri 1.5 kg vermişim çoook mutluyum
masallah iyi gidiyosun ..diyete sadik kaliyomusun canim........
tebrıkler canımya ben bu arada cumartesiden beri 1.5 kg vermişim çoook mutluyum
slm bugün geç kalktım kalkınca kahvaltı yaptım
2 saat sonra 1 elma yedim birazdan 1 elma daha yicem..bugün çok fazla elma yiyemicem yarın erkan kalkarım inşallah..
başlangıç 64.5
tebrıkler canım
ben geç kalksam bile en az 6 elmayı tamamlamaya calısıyorum. sende öyle yap.. bu arada teşekkür ederim :)
o zaman 2 tane yiyim şimdi en son kaçta yiyosun peki
en son 8'de bırakıyorum. çok geç yattıgım için... ama 8'e kadar 6 7 elma tamamladıysam 8'i beklemiyorum bazen 7,7.5 gibi bırakıyorum.. belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?