Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ya off ben bu hafta iyice tozuttum ya ilk iki gün iyiydir hatta 1.5 kg verdim ama sonra bosladım sanki.. elma eskisi gibi yemiyorum artık.. tiksindim mi ne.. :26:

umidini kaybetme.. verecegiz bu kilolari .... bu hafta hic sadik kalamadim diyete...ama cok sukur almiyorumda...misafirim vardi ,ben gezmeye gittim... dikkat etmeye calistim ama olmuyo onumuzdeki hafta kararliyim hic kacamak yapmicam......

ya abla şükür bende almadım da... işte tutamıyorum.. hiç elma yiyemedim bugun kızartma yedim ( off bende bi dahaki hafta inş. hiç fire vermicem.. yoksa veremicem bu kiloları

Ya off ben bu hafta iyice tozuttum ya ilk iki gün iyiydir hatta 1.5 kg verdim ama sonra bosladım sanki.. elma eskisi gibi yemiyorum artık.. tiksindim mi ne.. :26:

mutedeyyin tatlim, bende de durum ayni....cizelgeyi ogluma yaptirdim yardimin cok tesekkur ederim canim....yarim kilo fazla yazmis ama olsun....zarari yok yarim kilo fazla, yarim eksik booos veeer.... degimi tatlim...

merhabalar kizlar

ben hafta sonu biraz ipin ucunu kacirmistim
pazartesiye ama büyük bir hirsla baslamistim
taaaaaaaaaa ki canim Annem dün gözleme getirene kadar
ama Allahtan fazla abartmadan kurtardim kendimi
bugün tam gaz yola devam hey hey kim tutar bizi :87::87:

selam kızlar..
benimde bu gün 1. günüm elma diyetinde...
ikindi yarım paket altınbaşak bisküvi
akşam açlığımı bastırsın diye de 2 kaşık yoğurda 1 kaşık keten tohumu kattım yedim...
bir de şimdi dalgınlıkla 4 peynirli çubuk atmışım ağzıma sonradan farkettim
elmada 4. elmamı yiyorum şu anda... az oldu ama napalım bu günlük böle olsun...
bu arada 1,5 lt su
1 lt dr umun verdiği ödem atıcı çay
200 ml lik 3 bardak yeşil çay içtim...
başlangıç kilom 62,9 bu arada...

elif;birbirimizin yazilariyla motive olmasak isimiz zor...... kim tutar bizi...verecegiz bu kilolari kurtulacagiz bu fazlaliklardan......

onumuzdeki hafta yuruyuse baslayim diyorum...insallah,zaman ayirabilirim....

vallahi keske bende yürüyüs yapabilsem maalesef yapamam
benim 2.5 yasinda bi kizim onu biracak yakinda kimsem yok
yanima alsam hemen bu havalarda hastalalanir of of zaten
hemen hastalanan bi cocuk.

bence kimin vakti varsa durmasin yürüyüs falan yapsin vallahi yoksa bu yaglar erimez

hos geldin mailbeyaz; kolay gelsin sen sanslisin fazla kilolu degilsin... cabuk verirsin insallah....

hos geldin mailbeyaz; kolay gelsin sen sanslisin fazla kilolu degilsin... cabuk verirsin insallah....

bende de var 2 tane bebiş biri 19 aylık biri 29
ben şu leslie walk at home lardan indirdim her gün 3 mil yapıyorum hem oğlumla beraber yapınca oyun gibi zevkli oluyo tavsiye ederim canım... hiç hareket etmemekten iyidir...

merhaba canim insallah istedigin kiloya ulasirsin zaten cokta fazla kilolu degilsin
galiba

hoşbulduk canım...yok canım yaa vallahi 6 aydır daha 2 kilo verebildim..
hormon ilacı kullnıyorum zaten iilaçlardan aldım kiloda veremiyorum hayırlısı bakalım inşallah bundan sonra beraber veririz...

bende de var 2 tane bebiş biri 19 aylık biri 29
ben şu leslie walk at home lardan indirdim her gün 3 mil yapıyorum hem oğlumla beraber yapınca oyun gibi zevkli oluyo tavsiye ederim canım... hiç hareket etmemekten iyidir...

yok canim zaten bayagi bir hareketliyim büyük kizimi okula götür getir
evdede step yapiyorum

mutedeyyin tatlim, bende de durum ayni....cizelgeyi ogluma yaptirdim yardimin cok tesekkur ederim canim....yarim kilo fazla yazmis ama olsun....zarari yok yarim kilo fazla, yarim eksik booos veeer.... degimi tatlim...

rica ederim abla :)

diyet nasil gidiyooo kizlar öözlemmm .ben cok kacamak yaptim bu hafta sanki biraz da sikildim.bilmiyorum nasil gececek bu hafta

bende cok dikkat edemedim bu hafta... karalıyım cmrts daha sıkı bi rejim ve sporla geri dönücem.. :))

öldünüz mü kızlar :) bugun herkes kilolarını yazacak unutmayın ben gecen cuma 82.5 tum bugun 81 cıktım. 1.5. kilo vermişim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…