Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin kizlar
bugün tartildim kafayi yiyecektim sadece 300gr gitmis
yani 70.300 offffffffffff ya bu kilolardan kurtulmam gerek
hipoglisemi hastasi oldum bu yüzden
insallah sizler benden daha iyi kilo vermissinizdir

Herkese merhaba :)

Bir şey sormak istiyorum...
Bu diyeti yaparken akşam vakitleri baş ağrısı hissediyor musunuz?
Ya da halsizlik, yorgunluk?
Şu an bu diyeti yapmakta olan arkadaşlar, şimdiye kadar haftada kaç kilo verebildiniz?
Verilen kilolar korunabiliyor mu yoksa şok diyet etkisi mi var bu diyette de?

ben cok halsizlik hissettimm.dizlerim de derman kalmiyo.normal de yorulmak bilmeyen bir insanim. kilo veremedim bu hafta . baska diyet yapicam.

diyet nasil gidiyooo kizlar öözlemmm .ben cok kacamak yaptim bu hafta sanki biraz da sikildim.bilmiyorum nasil gececek bu hafta

aycacim ben bu hafta yapamadim annemlerde oldugum için onun o guzel yemeklerine karsi koyamadim ama pazartesi tekrar baslayacam hem ara vermek iyi oluo cunku tiksinmistim elmadan pazartesi tam gaz devam edicem

merhaba arkadasım... ben halsizlik fln hisstemedim cok şükür. sadece ilk gün biraz basım agrımıstı ama sonraları gecti. ilk hafta 2.5 kg verdim. öğlenleri ara öğünde yiyorum. 2. hafta tozuttugum için :) 1.5 kg verebildim. bu hafta cok fazla gereksiz seyler yedim ondan :)) yarından itibaren daha iyi olacak inş. kilolarımıda geri almadım. ama bazı arkadaslarımız ara verdikleri bi kaç günde 1 kg almıslardı... aslında insan kendi midesini dinlese ac kalmıyor da :) bizim gözümüz yemkelrde oldugu için yeme ihtiyacı hissediyoruz.

sabah bi poğaça büyüklüğünde ekmekle peynir yiyorum şekersiz çayla ama çayımı kısmam canım nekadar isterse koca kupamla en az 2 tane içiyorum şeker yok zarar yok:)) 11 de acıkıyorum başlıyorum elma yemeye gündüz sorunum yok çok güzel geçiyo akşam dert başlıyo nişanlım pastaneci oraya ona uğruyorum yemiyorum tabi kesinlikle ama nefis bu uyanıyo eve gidince dahada aç oluyorum diyeti bozmasamda domates peynir falan mutlaka ekmeksiz yiyorum zaten lor peynir keser beni yağsız onu alıcam akşamları domatesle yemek için ve kahvaltı için yemesem iyi aslında ama olmuyo akşam çay keyfim var açkarnada çay içemiyorum keyfimdende vazgeçemeyince biraz domates peynir yiyorum bu diyetle ben daha önce 14 kilo verdim 1 yıl korudum sonra zaman içinde geri aldım aslında korunabilirdi ben yemeyi sevdiğimden aldım yine vereceğim burdada yazarım.

Tombis doğru haklısın zaten çok fzla şikayeti değilim ama normalde vücut şeklm falan narin çıtı ptıdr ama kilolu olnca baya balık etli görünüyorm yni yaşm da dha genç her istediimi giyp raht rahat gezmek istiyorm zayıf olmk istiyorum eski hallermdeki gbi :) okudm biraz yorumları cok verenler olmş bnce hepimz ypabiliriz ama ben cok iradesizim ya açlıktan deil cnm istediğnden yiyorrm bi tzlu çekiyo cnm bi ttlı engel olamıyorm. ama bu sefr krarlıym bu mart sonuna kadr en az 5 klo vricemmm inş sizde istediğnz kilolara iniceksnz hepimz inşşş =)

ooo rkadaşlar iyice bırakmıssınız kendinizi.. kimse yapmıyor mu şimdi? ben devam edecegim inş..

ahh ahh lahana çorbası diyeti yaptım dayanamadım bozdum et diyeti yaptım onu da bozdum elma aldım yarın bi de bunu denicem inşallah bozmam çnkü elmayı çok severim 6 kilo vermem gerekiyor aqrkadaşlar

Arkadaşlar 13 aylık bebişimi emzirdiğim için elma diyetinin emzirenler için olanını denedim verdim kilo ama sonra bıraktım çünkü listeyle uğraşmak zor.O nedenle ben bu diyeti geçen hafta 2 gün uyguladım diğer günler ise yemeğime dikkat edip klasik hamurişi ve aburcuburdan uzak durdum 1 kilo vermişim yolum uzun bende olan ama istemediğim 13 kilo daha var.Bu programda devam etmek istiyorum bakalım...Hepimizin buraya eksilen kilolarımızı mutlulukla yazabilmemiz dileğiyle gitsinler ve bir daha gelmesinler lütfennnnn

Merhaba arkadaslar
malesef bikac gundur misafir falan derken saldigim icin diyeti yazamadim ama yarin itibariyle devam ins. Yzarim ins yarin gorusmek uzere

Kızlaarrr günaydınn..

Dün elmalarımı aldım buqn başladım elma diyetine..desteklerinizi bekliyorum..inşallah bırakmamda zayıflarım..eşimle iddaya girdik bi nisan 1e kadar 59 kılo olmam gerekiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…