en son 8'de bırakıyorum. çok geç yattıgım için... ama 8'e kadar 6 7 elma tamamladıysam 8'i beklemiyorum bazen 7,7.5 gibi bırakıyorum.. belli olmuyor
en son 8'de bırakıyorum. çok geç yattıgım için... ama 8'e kadar 6 7 elma tamamladıysam 8'i beklemiyorum bazen 7,7.5 gibi bırakıyorum.. belli olmuyor
görev icabı oldugunu tahmin etmiştim. bende bursada dogdum büyüdüm. şu an senin memleketine yakınım. canakkalede oturuyorum :) annem babam urfa siverekli.. bende urfalıyım diyorum soranlara :)) cok severim urfayı..
Zaten bizde Siverekteyiz.İ.H.L.deyim.Kimlerdensin.
mutedeyyin; ben 7 den sonra yemeyi birakiyom....tatlim kilomuzu beliten cizelgeyi nasl yapiyoruz...rica etsem... yardimci olurmusun.....
bucaklardanız biz :) ben gecen hafta 2.5 bugun .t.bariyle toplam 4 kg verdim. yani 9 gunde 4 kg oldu
Çok güzel canım.Sadece elma diyetimi yapıyorsun.
Kizlar ya beni araniza almayacak misiniz?
basak abla yarın gösteriririm inş. haırlat bana.. :)
Mütedeyyin toplam kaç günde kaç kilo verdin.Ayrıca Başakçım sende ne kadar zamanda kaç kilo verdin.Ben sadece geçen haftayı ördüm.Çok iyisiniz maşallah Allah bozmasın.:81:
tatlim ben zaten gecen hafta basladim cuma tartildim 5,5 kilo vermistim..... hafta sonu diyet yapmadim 1 kilo gelmis bu hafta ogle vakti sebze yemeyi aksama dek elma yemege devam edicem bakalim noluyo cuma kilomu yazarim....:126:
bende 3,8 kilo vermiştim hafta sonu bende yapmadım 1 kilo gitti 28 inde tekrar yapmaya başladım daYANAMADIM SABAH TARTILDIM 1,1 kilo gitmiş
pardon hafta sonu yapmadım 1 kilo gelmiş yanlış yazdım afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?