Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar ben cumadan beri fazla uyamadim diyete adettim ama bugun tekrardan basladim hiç kacamak yapmiycam bu hafta ve en az 1 saat spor yapicam ins

kizlar bugun ancak zaman buldum nasilsiniz....hafta sonu diyet yapmadim...hemen 1 kilo geri gelmis...ama moralimi bozmuyorum.....veririz bu kilolari.........INSALLAH....

merhaba arkadaslar
benim gun daha yeni basladi sayilir. Sabah once sirkeli su icip ve 1 elma yedim. Simdide yesilcayimi iciyorum. Daha tabi uzun bi gun var onumde bide aksam gidecegim bi dogumgunu partisi Cok dikkat edicem ins. Bu arada arkadaslar belli bi tartilip kilolarimizi ne kadar verdigimizi yazdigimiz bi gun var mi? Varsa benide dahil ederseniz cok memnun olurum:)

görev icabı oldugunu tahmin etmiştim. bende bursada dogdum büyüdüm. şu an senin memleketine yakınım. canakkalede oturuyorum :) annem babam urfa siverekli.. bende urfalıyım diyorum soranlara :)) cok severim urfayı..

Zaten bizde Siverekteyiz.İ.H.L.deyim.Kimlerdensin.

Mütedeyyin toplam kaç günde kaç kilo verdin.Ayrıca Başakçım sende ne kadar zamanda kaç kilo verdin.Ben sadece geçen haftayı ördüm.Çok iyisiniz maşallah Allah bozmasın.:81:

buğün toplamda 4 elma ve 3 kaşık dolusu yoğurt yedim ve 2 bardak 5 bir yerde çayı içtim..aklıma geldikçe su..
uyuyana kadar kendime hakim olurum inşallah

Mütedeyyin toplam kaç günde kaç kilo verdin.Ayrıca Başakçım sende ne kadar zamanda kaç kilo verdin.Ben sadece geçen haftayı ördüm.Çok iyisiniz maşallah Allah bozmasın.:81:

tatlim ben zaten gecen hafta basladim cuma tartildim 5,5 kilo vermistim..... hafta sonu diyet yapmadim 1 kilo gelmis bu hafta ogle vakti sebze yemeyi aksama dek elma yemege devam edicem bakalim noluyo cuma kilomu yazarim....:126:

tatlim ben zaten gecen hafta basladim cuma tartildim 5,5 kilo vermistim..... hafta sonu diyet yapmadim 1 kilo gelmis bu hafta ogle vakti sebze yemeyi aksama dek elma yemege devam edicem bakalim noluyo cuma kilomu yazarim....:126:

bende 3,8 kilo vermiştim hafta sonu bende yapmadım 1 kilo gitti 28 inde tekrar yapmaya başladım daYANAMADIM SABAH TARTILDIM 1,1 kilo gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…