Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

"mütedeyyin"cim ben bir kaç gündür yoktum çok kötü faranjit olmuşum doktor bi düzine iğne verdi her tarafım delik deşik amadiyetimi bozmadım tam olmasada elma diyetini kendime uyrdum şimdilik gayet güzel gidiyorherün dijital tartıda çıkan kiloyu yazıyorum ve 100 gram dahi itse acayip motive oluyorum.ALLAHAemanet ol:79::79::79::79::79:

güzelmiş.. :)) bu arada geçmiş olsun.. iyileştin mi bari

selam anlaşılaan maşallah bir çok kişi pozitif sonuç almış :) ben ögrenciiyim 13 yaşındayım boyum 170 ve 75 kiloyum 4 ay önce 78 dim hiç ekmek yemedim 72'ye düştüm sonra geri aldım şimdi 75 im kalori sayım yönteminiyapıyorm günde 3,5 litre su içiyorum öglenleri okulda yiyorum yemekliyim zaten ama bahları ve akşamları elma yesem olurmu acaba ayrıca 1 kilo elmada kaç edat elma var ve mesela ben hafta içi sabah akşam elma yesem haftasonlarıda normal bu diyeti yapsam olırmu?

bir kilo elmada yaklasık 6 7 elma fln oluyor

Arkadaşarlar elma diyetinde sabah öğle akşam ve yatarken ne kadar yemem lazım adet olarak söyhletrmisnmizç...birde ben sabahları yarım poğaça, yememde bir sakınca teşkil edermi ...bugün yediklerim sabah yarım pohaça,,öğle bir elma ve çeyrek muz,,,akşamda elma yicem...bu normalmidir acaba

elma diyetinde her sabah yarım pohça yesem...öğledede sadece bir elma,,akşamda 2 elma yesem acaba uygun olurmu arkadşalar

Arkadaşlar tabiki hergün kahvaltı yapılacak ama öyle günde 3 elma 5 elma olmaz... 1kg, 2 kg elmadan bahsediyoruzz... ilk sayfayı okuyun bence...

ardakşlar bugünlük diyetimi söylemek isityorum
1 bardak şekersiz çay ve yarım pohaça
öğle sadece elma ve çeyrek muz
akşam sa 2 tane tuzlu bisküvi yani çizi ve 1 dilim beyaz ekmek ve 2 kibrit kutusu peynir yedim

yani elma evde olmadığından bunları yedim

şimdi kendimi cezalandırmalımıyım arkdaşlar cvp bekliyorum

yok kzı niye cezalandıracaksın ki? ne yemişsin ki zaten madem elma alana kadar yediklerine dikkat et.. elma aldıktan sonra da ilk sayfayı oku ve uygulamaya basla :)

Kızlar merhaba. Şu an 58 kilo olarak elma diyetime başlamış bulunuyorum
Bu gün 2 dilim kepek ekmek, biraz beyaz peynir, domates ve 4 zeytinle kahvaltımı yaptım.
Yeşilçay içtim 1 bardak
Callanetics egzersizi yaptım 1 saat
1 lt su içtim şu ana kadar ve 2 saatte bir yeşil elma yedim.
2 hafta içinde 54 olmak istiyorum inşallah becerebilirim.
Hepinize kolay gelsin cuma günü kilomu bildiririm
Hedefim 50

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…