bende 5 kilo veririm inşallah..ne kadar zamandır yapıosn elma diyetini..
21 şubatta başladım. 14 gün oldu. Fakat daha vermem gereken çok kilo var umarım sende en yakın zamanda istediğin kiloyu verirsin
aferin :) cok iyi olmus ya
şuana kadar ne kadar verdin?
21 şubatta başladım 88,2 kiloydum
14 günde 4,2 kilo verdim şuan 83 kiloyum 28 kilo daha vermem lazım
21 şubatta başladım 88,2 kiloydum
14 günde 4,2 kilo verdim şuan 83 kiloyum 28 kilo daha vermem lazım
süper yaa yarın hemen başlıyorum akşam eve gitmeden ilk işim yeşil elma almak olucak.
"mütedeyyin"cim ben bir kaç gündür yoktum çok kötü faranjit olmuşumdoktor bi düzine iğne verdi her tarafım delik deşik amadiyetimi bozmadım tam olmasada elma diyetini kendime uyrdum şimdilik gayet güzel gidiyor herün dijital tartıda çıkan kiloyu yazıyorum ve 100 gram dahi itse acayip motive oluyorum.ALLAHAemanet ol:79::79::79::79::79:
selam anlaşılaan maşallah bir çok kişi pozitif sonuç almış :) ben ögrenciiyim 13 yaşındayım boyum 170 ve 75 kiloyum 4 ay önce 78 dim hiç ekmek yemedim 72'ye düştüm sonra geri aldım şimdi 75 im kalori sayım yönteminiyapıyorm günde 3,5 litre su içiyorum öglenleri okulda yiyorum yemekliyim zaten ama bahları ve akşamları elma yesem olurmu acaba ayrıca 1 kilo elmada kaç edat elma var ve mesela ben hafta içi sabah akşam elma yesem haftasonlarıda normal bu diyeti yapsam olırmu?
İyi olmaya çalışıyorum.güzelmiş.. :)) bu arada geçmiş olsun.. iyileştin mi bari
ardakşlar bugünlük diyetimi söylemek isityorum
1 bardak şekersiz çay ve yarım pohaça
öğle sadece elma ve çeyrek muz
akşam sa 2 tane tuzlu bisküvi yani çizi ve 1 dilim beyaz ekmek ve 2 kibrit kutusu peynir yedim
yani elma evde olmadığından bunları yedim
şimdi kendimi cezalandırmalımıyım arkdaşlar cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?