Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben 9 günde 4 kg vermiştim.. tabi ben senden daha kilolu oldugum için cabuk gitti.. ama bir hafta yap pazar günleri dinlen bence... 2 hafta üst üste yapma

ben 9 günde 4 kg vermiştim.. tabi ben senden daha kilolu oldugum için cabuk gitti.. ama bir hafta yap pazar günleri dinlen bence... 2 hafta üst üste yapma

Anladım canım öyle yaparım o zaman 1-2 gün ara veririm. Sende çok güzel kilo vermişsin. İnşallah istediğimiz kiloya ulaşırız

ben kilo verebilcekmiyim..spor yapma olanağım yok..birde ekşi elma yerine az şekerli elma yemeği imkanım varbana yardım edin...yarın şimdi ne yapayım ben sabah öğle ve akşam ne yiyeyim

Kızlaarr buqun 3. qunum weee tartıda 62,700 çıktm sabah.. öle sewindim ki anlatamam inşallah böle dewam eder..

Arkadşlar lütfen cvp verin

sabah yarım pohaça yedim yine

öğlede bir adet tavuk bacağı yedim...VE 1 ELMA YEDİM

Akşamda elma yiyecem

acaba iyi yapmışmıyım..zarar olmuşmudur bana yoksa iyimidir zayıflamam için

Son düzenleme:
kizlar merhaba kac gundur yazamiyorum.......ayrica diyette yapamiyorum yogun bi misafir trafigi yasadim...pazartesi son surat diyetime tekrar baslicam...neyseki kilomu korudum....sizleride ozledim...ancak bugun yazilariniza bakabildim masallah iyi gidiyosunuz tebrikler..... yeni baslayan arkadaslar sizde hos geldiniz.....:126:

naksi cok az yemişsin. Arkadasım ya sık sık az az ye,öyle diyet yap yada elma diyetini adam gibi yap günde 1 kg elma ye.. böyle olmaz ki... hasta olursun.. baksana hiçbirşey yememişsin. OLMAZ

ben bıraktım elma diyetini... az az sık sık yiyorum artık :))

tatlım aslında az yediğimin farkındayım..zaten hasta olursam hastanedeyim kendim...bilmiyorum ne yapcağımı..fazla elmada yemek istemiyorum...sağlıkçııym bende ama iş diyete gelince zararlıda olsa biran önce zayıflamk istiyorum

mutedeyyin; tatlim oylesi daha saglikli aslinda....... ama elma diyetide kisa zamanda iyi kilo verdiriyo biliyosun.... yeni diyetinde basarilar canim.....

ya evet cok istiyorum elma diyetine devam etmeyi ama elma yemekten sıkıldım. İtici gelmeye basladı :))

Mtedyn sba yarım poça 2 zeytin yedim...öğlede bir elma yedim..bu gece nönetim var hastanede akşam tost yesem olurmu

Kızlar benim elma diyetinde çok başım ağrıyo ya sadece elma yediğim için aç kalıyorum migrenimi tetikliyo yapmayı çok istesemde dayanamıyorum

Arkadaşlar sabah yarım pohaça yedim...

öğle bir elma ..saat üçte bir portakal yedim

akşamda tost yesem uygunmudur..çünkü gece 12 ye kadar ayakta olcam

merhabalar bir süredir takip ediyorum forumu elma diyetinden dün haberim oldu bugün ögleden sonra uygulamaya başladım 59 kiloyum şuanda yalnız yeşil çay içmiyorum birde elmalarım sarı yeşil karışık golden elmaymış karışık yiyorum umarım kilo veririm

ne durumdasin ..... kilo verebildin mi... bu haftayi kastediyorum...

evet elma diyetiyle 9 günde 4 kg vermiştim. ondan sonra hiç veremedim. çok şükür bu hafta 1 kg verdim :) sporada başladım.. inş. veriirm.. senin nasıl gidiyor... diyet gruplarındayım ben 9. takım kaptanıyım. gel istersen

tamam beni de alin 9. gruba bu hafta veremedim..ama pazartesi tekrar elma diyeti yapicam.......zor ama iyi kilo verdiriyo......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…