- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
tamam beni de alin 9. gruba bu hafta veremedim..ama pazartesi tekrar elma diyeti yapicam.......zor ama iyi kilo verdiriyo......
hemen kilo vermek için ideal ama ya elmayı bırakınca ne oluyor verdiğini kat be kat fazlasıyla geri mi alıyosun? lütfen deneyenler sonrasını da paylaşsınlar
:81:
ben 9 günde 4 kg verdim. geride almadım. dikkat edilirse alınmıyor
selamlar bugün yeniden basladim,
sabah iki dilim tost ekmegi yedim ( kepek ), bol su iciyorum birazdan elmami yemeye basliyacagim insallahvarmi baska elma diyeti yapanlar birbirimize destek olalim ?
ben yine verdigim tüm kilolarimi aldim hic dikkat etmedigim icin maalesef ama 4 gündür basladim 1 kilo verdim bugünde yeniden basladim buna varsa birileri yazsin
abla ama hergün girip menün falan yazman gerekiyor.paylasım yapman lazım.bide cuma 12.00 ye kadar kilo bildirimi yapıyorsun. bunları yapabileceksen gel.. cvp bekliyorum
selam,
elma diyeti ile mi vermiştin geri aldığın kiloları ayrıca ne kadar kilo ne kadar zaman da gei aldın acaba ?
canım ben başlangıçta tartılmıştım,10 günlük yapıcam diyeti o yüzden on günün sonunda tartılıcam,çok sık tartılınca kilom farklı çıkıo bu da benim moralimi bozuyorslm gulumseee benimde bugün ilk günümdü atlattım sayılır sağ salamet..
sen kaç kiloyla başladın bu diyete 5 günde nasıl bir sonuç aldın çok merak ediyorum.. söylersen seviniriim canım.
sabahları aşırıya kaçmadan kahvaltını yapıyorsun canım sonrasında her iki saatte bir elma yiyeceksin...ben iki saatlik arayı çok koruyamadım,2 saat olduğu da oluyordu 4 saat olduğu da...arkadaslar bende baslamak istiyorum elma diyetine fakat tam olarak anlamadim nasil oldugunu
kimisi sadece elma elmadan baska hicbirsey yemiceksin diyor ama burda kahvalti yapilcagini okudum...
bana brisi acikliyabilirmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?