Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tamam beni de alin 9. gruba bu hafta veremedim..ama pazartesi tekrar elma diyeti yapicam.......zor ama iyi kilo verdiriyo......

abla ama hergün girip menün falan yazman gerekiyor.paylasım yapman lazım.bide cuma 12.00 ye kadar kilo bildirimi yapıyorsun. bunları yapabileceksen gel.. cvp bekliyorum

selam bayanlar ben de bugün başladım elme diyetine sabah güzel bir kahvaltıdan sonra sadece 2 elme yadim akşama da 4-5 kaşık yoğurt. sadece biraz baş ağrısı oldu. yarına Allah kerim artık

hemen kilo vermek için ideal ama ya elmayı bırakınca ne oluyor verdiğini kat be kat fazlasıyla geri mi alıyosun? lütfen deneyenler sonrasını da paylaşsınlar
:81:

hemen kilo vermek için ideal ama ya elmayı bırakınca ne oluyor verdiğini kat be kat fazlasıyla geri mi alıyosun? lütfen deneyenler sonrasını da paylaşsınlar
:81:

ben 9 günde 4 kg verdim. geride almadım. dikkat edilirse alınmıyor

ben 9 günde 4 kg verdim. geride almadım. dikkat edilirse alınmıyor

herkese hayırlı bir hafta dilerim.bende grubunuza katılmak istiyorum.beni de aranıza alırmısınız.kilom 76.
sabah bir tane sarı elma yedim.sabah kalktığımda elma sirkeli su içtim.2 adet kuru kayısı,küçük bir avuç da dut kurusu yedim.kahve alışkanlığım var,onu bırakamıyorum.tek şekerli kahve içiyorum şu anda.bir de kahve tokluk hissi veriyor bana.

selamlar bugün yeniden basladim,

sabah iki dilim tost ekmegi yedim ( kepek ), bol su iciyorum birazdan elmami yemeye basliyacagim insallah varmi baska elma diyeti yapanlar birbirimize destek olalim ?
ben yine verdigim tüm kilolarimi aldim hic dikkat etmedigim icin maalesef ama 4 gündür basladim 1 kilo verdim bugünde yeniden basladim buna varsa birileri yazsin

selam,
elma diyeti ile mi vermiştin geri aldığın kiloları ayrıca ne kadar kilo ne kadar zaman da gei aldın acaba ?

abla ama hergün girip menün falan yazman gerekiyor.paylasım yapman lazım.bide cuma 12.00 ye kadar kilo bildirimi yapıyorsun. bunları yapabileceksen gel.. cvp bekliyorum

tatlim bu aralar cok zamanim yok yeterince zaman ayiramam herhalde .......ben boyle yazisayim en iyisi sagol canim destegin icin.....:126::126:

Kızlar merhaba bende bugün başladım inşallah bozmam daha önce başarılı olamamıştım.Elma çok acıktırmıştı. inşallah bu sefer azimliyim.67 kiloyum. fazla bir süre yapmayı düşünmüyorum. 3-4 gün bir deneyeceğim tabi bugünü sağlıklı vaziyette atlatabilirsem.67 kiloyum. normalde 58'e inmem lazım.

kızlar bende pazartesiden beri elma diyetindeyim,bugün itibariyle 5 günüm bitti,ama artık elma yemekten sıkılmış durumdayım(( normalde çok severim ama bu aralar iyice baydı,diyeti 10 günlük uygulamayı düşünüyorum,bakalım kaç kilo gidicek:))64 kiloyum hedefim 58...10 günde 3 kilosu gitse ona bile razıyım...elma yediğimden dolayı akşamları hiç enerjim olmuyor,erkenden uykum geliyor...bu problemleri yaşayanlar varmı...

Son düzenleme:
slm gulumseee benimde bugün ilk günümdü atlattım sayılır sağ salamet..
sen kaç kiloyla başladın bu diyete 5 günde nasıl bir sonuç aldın çok merak ediyorum.. söylersen seviniriim canım.

selam,
elma diyeti ile mi vermiştin geri aldığın kiloları ayrıca ne kadar kilo ne kadar zaman da gei aldın acaba ?

yok canim , elma diyetini yaptim sonra birakmistim cünki tesir etmemeye baslamisti baska diyetler denedim 6 haftada 12 kilo vermistim .. gecen sene yaz tatilinden bu yana kadar hepsini geri aldim ama​

slm gulumseee benimde bugün ilk günümdü atlattım sayılır sağ salamet..
sen kaç kiloyla başladın bu diyete 5 günde nasıl bir sonuç aldın çok merak ediyorum.. söylersen seviniriim canım.
canım ben başlangıçta tartılmıştım,10 günlük yapıcam diyeti o yüzden on günün sonunda tartılıcam,çok sık tartılınca kilom farklı çıkıo bu da benim moralimi bozuyor( on günüm haftaya perşembe bitiyor,sonuçları ayrıntılı şekilde yazarim:)) ama bugün bir haftam doldu,belimi sıkan kotlarım hafif bol gelmeye bile başladı:)

evet arkadaslarr veee bende bugün basladım yinee elmadiyetine ben elmadiyetini degistirerek biraz farklı yaparak 1 haftada 4 kilo verdim.yine benim bildigim yöntemle basladım arkadasımla birliktee 10 kilo fazlam var insallah vericezz.Arkadaslar benim gibi yapmak isteyenlere farklı olsun diye sölim.ben elmayı yogurtla karıstırp yedim icine tarcın limonsuyu bide bal kattım öle yedim simdi iyyy ne igrenc dersiniz ama bi deneyin cokta lezzetli oluyor.yogurt yagyakımını desteklior tarcın iyse kansekerini dengeliyor canın tatlı bisey istemior bal iyse enerji veriyor limonda yagyakımı icin iyidir bilirsiniz bi deneyin derim pisman olmasınız hem bu sekilde daha cok doyarsınız.

yorumları okudum acıkcası baya gaza geldım gecen hfta tavuk dıyetını uygulamaya calıstım fenalık gecırdım tavuk su tavuk su elma dıyetı bırazdaha kolay geldı hadı bakalım bugun 1 dıyelim :)

ben 10 günlük elma diyetinde sadece 3 kilo verebildim arkadaşlar...kilom 64.5 tu su an 61.5 um.açıkçası beklediğim gibi çok da kilo vermedim..sadece 7.gün kaçamak yapmıştım..şimdilik bıraktım çünkü çok sıkıldım elma yemekten...dikkat edilirse kilolar alınmıyor deniyor,ne kadar doğru deneyip görücem:)umarım verdiğim kiloları geri almam(

arkadaslar bende baslamak istiyorum elma diyetine fakat tam olarak anlamadim nasil oldugunu
kimisi sadece elma elmadan baska hicbirsey yemiceksin diyor ama burda kahvalti yapilcagini okudum...
bana brisi acikliyabilirmi???

arkadaslar bende baslamak istiyorum elma diyetine fakat tam olarak anlamadim nasil oldugunu
kimisi sadece elma elmadan baska hicbirsey yemiceksin diyor ama burda kahvalti yapilcagini okudum...
bana brisi acikliyabilirmi???
sabahları aşırıya kaçmadan kahvaltını yapıyorsun canım sonrasında her iki saatte bir elma yiyeceksin...ben iki saatlik arayı çok koruyamadım,2 saat olduğu da oluyordu 4 saat olduğu da...

evet arkadaslar 1 haftaya kadar önce elmadiyetini yapmıstım ve sonuc hüsrandı malesef aslında gecen yaptıgımda 4 kilo verdim ama simdi yaptıgımda gram veremedim acaba evlendigim icin olabilirmi? o yüzdenmi kilo veremiyorum galiba eskisi gibi kolay (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…