Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

nasıl dayanıyonus kızlar:18:
bende bı garıplık vartatlısız duramıym 40 beden oldum 38 den
sadece elma zararlı degılmı?
2 haftada kaç kılo verırım

canım bol bol su içince zaten midende boş klamıyor.2 saate birde elmanı yersin ohh daha ne olsun:) 2 haftada 10 kilo verirsin sanırım tamamen uyarsan ..zarar konusuna gelince vücudumuza yüklediğimiz yağlardan karbonhidratlardan asitlerden çok zararlı olacağını düşünmüyorum kendi açımdan ama tabi ki de tek tip bir diyet çok sağlıklı olduğu fikrindede değilim ..

kızlar 1kılo kac elmaya denk gelıyor ben arbonhıdrat dıyetı yapıyorum 3 4 gundur tam olarak fark etmedım kılomu reglıyım cunku bu dıyet daha ıyı sızce

hangilili
kızlar 1kılo kac elmaya denk gelıyor ben arbonhıdrat dıyetı yapıyorum 3 4 gundur tam olarak fark etmedım kılomu reglıyım cunku bu dıyet daha ıyı sızce

elmanin büyüklügüne bakiyor canim. eger elmalarin kücükse 7-8 tane, eger orta boysa 5-6 tane felan yapiyor. ben tartiyorum hergün, 1 kilodan fazla yiyemiyorum. bugün 4 tane anca yiyebildim.

Ophelia35
ben bu diyeti sabah kahvaltısını tam yapıp diğer öğünlerde elma ve yeşil çay olarak 1hafta yapıp bıraksam olur mu?

canim 1 hafta dene istersen.. elma yiyince bagirsaklar harekete geciyor. aksama kadar yediklerinin hepsi cikiyor bide yesil cay ictin mi tamamdir. kilo verirsin insallah merak etme..

iyi aksamlar elma güzelleri
benim bugüm günüm cok süper gecti ve bugün tartildim bir bucuk kilo vermisim yani bu demek oluyorki ins geriye kalan 4 günde 5veya 6 kilo veririm cok mutluyum
arkadaslar azmimizi birakmiyalim biz basaracagiz ben inaniyorum
yarin görüsmek üzere

arkadaslar bugün diyet yaptim diyemem, vicdanim sizliyor.. ama artik olan oldu, allah ne verdiyse yedim ögleden sonra.. tutamadim kendimi.. yarin daha SIKI yapicam insallah diyetimi.. birakmak yok, pes etmek yok, yola devaaaammmm! sizin nasil geciyor diyetle araniz?

annemle beraber başlıyoruz yarın bugün pirinç lapası yapıyordum hasta olduğum için sabah pirinç lapası akşamda yayla çorbası içebildim de bu elma diyetinden baya umutluyum annem daha önce 20 kilo verdi

arkadaşlar ben bugün elma diyetine başlıyorm umarm hızlı bi sonuç alırm.ben1,68 boyunda 70 kiloym 10,15 kilo fazlam var bu diyetle haftada 6,7 kilo verildiğini okudm.

öyle bi serzenişte bulundun ki baya kilolusun sandım,fazla değilsin bence ama boyunu bilmiorum boya göre değişir tabi

boyum 1.69 68kg. hamileligim süresince aldigim kilolari bir türlü veremiyorum 18 kilo fazlaligim var hergün bu yorumlari okuyarak gaza geldim.hamilelikten önce 50kg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…