Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar ben bugün basladim eve suana kadar iyi gidir ama yavas yavs aciktigimi hissediyorum ama pes etmiyecegim ben bunu basaracagimi biliyorum kendime bu konuda güveniyorum yarin gene hissetiklerimi yazacagim

tatlihayat hosgeldin canim, sen kendine güvendikten sonra ve kararli olduktan sonra eminimki basaracaksin allahin izniyle.. yeterki azmini ve moralini hep yükseklerde tut. bende dün basladim.. sabah tartim yarim kilo az gösterdi bbuda cok güzel benim icin. ben tam anlamiyla elma diyeti yapmiyorum. ama günde en az 3 tane yesil elma yiyorum. dün aksam bi kase corba ve salata yedim. yesil cay icince midede fazla kalmiyor benim hedefim haftada 1-2 kilo vermek. bakalim neler olucak.. dünkü arkadaslar bugün gelmediler.. merak ediyorum diyete devam mi yoksa tamam mi dediler :44: yalniz kaldim buralarda yahu... iyiki geldin canim!

merhaba arkadaşlar ben geçen hafta tam 6 gün yaptım elma diyetini ve 5 kilo verdim 3 gündür yapamıyorum ve regl oldum bakalım ne olacak

slddgn
merhaba arkadaşlar ben geçen hafta tam 6 gün yaptım elma diyetini ve 5 kilo verdim 3 gündür yapamıyorum ve regl oldum bakalım ne olacak

masallah canim, cok güzel kilo vermissin? kac kilodan kaca indin? bence üzülme regl dönemi bitince tekrar yaparsin. elma diyetine tamamen uydunmu, kacamaklarin oldumu arada?? bende suan alistirma dönemindeydim, regl olucam eli kulaginda dünden beri karnim agriyor. bitsin insallah bende tam uyucam diyete. günlük 3-4 yesil elma yemeye calisiyorum.

ayy şekerler gün saymıyorum :) sadece hedef kiloma kadar yaıciiiimm inşallah :) ama ben regl olucam bugün yarın tatlı krizim tuttu yahuu:78: dayanamıyorum :) bide ben hiç bişey yemeden direk elma yiyorum ..arada erik falanda yiyorum zararı olsun sanmıyorum..ayy bugün çok acıktım ama :18: canlarım çıtır olcaz inşallahh çıtır çıtır dayanmalıyızzzzzz dimi

mervecim cok aciktiysan elmayla birlikte 1 bardak light yogurt veya bir dilim diyet ekmegi ye, en azindan acligini bastirir. daha öncesinde yesil cay icersen o da tok tutuyor.. bende ayni derten muzdaribim tatli krizlerim geliyor ama tutuyorum kendimi. 1 kasik balin üzerine toz tarcin serpip yersen tatli krizini atlatirsin, benden sana tüyo canim hergün yatmadan önce bunu yersen sabaha kadarda yag yakimi devam ediyormus

hosbuldukcanim evet bugünü kazasiz atlattim cok sükür ama bir kacamak yaptim kücük bir kacamak salata ve az birsey corba ictim ama bugünlük böyle osun dimialistirma oldu benim icinde
benden bukadar
yanliz degilsin arkadasim ben burdayim yarin görüsmek üzere

hosbuldukcanim evet bugünü kazasiz atlattim cok sükür ama bir kacamak yaptim kücük bir kacamak salata ve az birsey corba ictim ama bugünlük böyle osun dimialistirma oldu benim icinde
benden bukadar
yanliz degilsin arkadasim ben burdayim yarin görüsmek üzere

kizlar sizde benim gibi önceki sayfalardaki yazilanlarimi okuyorsunuz bakiiiiim :80: insani acayip motive ediyor.. gaza getiriyor yaza hayal ettigimiz kilolarda girecegiz insallah! hep birlikte hep beraber vericez kilolarimiizi canlar ama lütfen biraz daha cok girelim sayfamiza

91.8 den 86.8 e düştüm 6 gün boyunca sadece elma yedim ve hiç kaçamak yapmadım regl dönemi zor valla acıkıyorum o yüzden hafif besleniyorum biter bitmez yine elmalarla devam

vallaha benim ilk günümdü ama yarin daha iyi olacagima inaniyorum eve istedigim kiloya gelene kadar pes etmiyecegim ve hergün bunu sizinle paylasacagim hayirli geceler arkadaslar

kızlarrr bende bu diyeti yapmaya karar verdim veee çok dehşet motivasyona ihtiyacım var:) bu aralar ne bulsam deneme modundayımda hedefim 10 kilo vermek 67 kiloyum şu an..ama merak ettiğim birşey var açlık hissi fazla oluyormu kahvaltıdan sonra sadece elma yemek zor olsa gerek??

ayy gerçekten mi tombişcimm bunu hemen denemeye başlıyorum tatlı söz konusu geceleri hopp yerim onu :) ayy başarabiliriz kızzzzzzllllllaaaarrr devammmm çıtır olcaz innnşalllahhhhhhh azimliyizzzz

91.8 den 86.8 e düştüm 6 gün boyunca sadece elma yedim ve hiç kaçamak yapmadım regl dönemi zor valla acıkıyorum o yüzden hafif besleniyorum biter bitmez yine elmalarla devam

seni tabrik ediyorumm bacımm kaçamaksız başarabildiğin için bu iradeni tebrik ediyorum vallahi ,ben biraz pis boğazım biraz kaçırabiliyorum arada ama olsun bunada şükür:82:

ayy çok konuştum ama bişeyler daha söylemek istiyorum şimdi şahsen ben kocaman bir pis boğazım özellikle sigarayı bıraktıktan sonra bu 2ye katlandı..gerçekten ne bulsam yiyorum bu lanet kilolarıda o yüzden aldım zaten:84: ama madem kk üyeleri olarak bir yola çıktık (inşallah) başarıya ulaşırız..daha sonra sağlıklı beslenmeyi öğrenmekten yananyım.benim gibi olan arkadaslarım varsa tabi..sabırsızım bu yüzden dr diyetleri ile zayıflayamam ayda 3-4 kg verdiriyorlar yav :) bende diyorum ki çıtır kızlar olduktan sonra sağlıklı beslenme yani şu az ve sık yeme olarak bilinen beslenme şekline geçsek yani benimsesek diyet olarak değil tabi ki verdiğimiz kiloları geri almasak ..zaten bunu alışganlık haline getirince ne kilo alırız nede aç kalırız emin olun :79: ben böyle düşündüm ama biemiyorum yanii

nasıl dayanıyonus kızlar:18:
bende bı garıplık vartatlısız duramıym 40 beden oldum 38 den
sadece elma zararlı degılmı?
2 haftada kaç kılo verırım

ERENNCE
evettt bende zayıflamak istiyorummmmm

gel cenim aramiza katil o zaman!!! hosgelirsin sefalar getirirsin!!

sende hosgeldin canim, bugün tam anlamiyla elma diyeti yaptim suana kadar. ve gercektende acikmadim sabahtan ögle saat 1 e kadar 3 bardak su, 3 kupa yesil cay ve 3 elma yedim eve gelincede 1 tane yedim ama hiiiic sormayin artik elma yerken disim kamasmaya basladi :86:

sabah tartiya cikinca 400 gram daha eksilmisim yani 2 gündür tam anlamiyla yapmadigim halde bide regl olcam sisiyorum, bi de tam uysam daha cook verecek gibiyim

slddgn
91.8 den 86.8 e düştüm 6 gün boyunca sadece elma yedim ve hiç kaçamak yapmadım regl dönemi zor valla acıkıyorum o yüzden hafif besleniyorum biter bitmez yine elmalarla devam .

heeyyyy masallah!! allah nazarlardan korusun! azmin zaferi bu olsa gerek!! iradene ve sabriina hayran kaldim canim, tebrik ediyorum seni, cok güzel kilo vermissin. 6 günde 5 kilo hayal bile edemiyorum 6 gün sabretsem 65 olabilirim belki! su regl dönemimi bi atlatayim.. full gaz kacamaksiz yapicam insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…