slddgn
merhaba arkadaşlar ben geçen hafta tam 6 gün yaptım elma diyetini ve 5 kilo verdim 3 gündür yapamıyorum ve regl oldumbakalım ne olacak
tatlihayat hosgeldin canim, sen kendine güvendikten sonra ve kararli olduktan sonra eminimki basaracaksin allahin izniyle.. yeterki azmini ve moralini hep yükseklerde tut. bende dün basladim.. sabah tartim yarim kilo az gösterdi bbuda cok güzel benim icin. ben tam anlamiyla elma diyeti yapmiyorum. ama günde en az 3 tane yesil elma yiyorum. dün aksam bi kase corba ve salata yedim. yesil cay icince midede fazla kalmiyorbenim hedefim haftada 1-2 kilo vermek. bakalim neler olucak.. dünkü arkadaslar bugün gelmediler.. merak ediyorum diyete devam mi yoksa tamam mi dediler :44: yalniz kaldim buralarda yahu... iyiki geldin canim!
mervecim cok aciktiysan elmayla birlikte 1 bardak light yogurt veya bir dilim diyet ekmegi ye, en azindan acligini bastirir. daha öncesinde yesil cay icersen o da tok tutuyor.. bende ayni derten muzdaribimtatli krizlerim geliyor ama tutuyorum kendimi. 1 kasik balin üzerine toz tarcin serpip yersen tatli krizini atlatirsin, benden sana tüyo canim hergün yatmadan önce bunu yersen sabaha kadarda yag yakimi devam ediyormus
91.8 den 86.8 e düştüm 6 gün boyunca sadece elma yedim ve hiç kaçamak yapmadımregl dönemi zor valla acıkıyorum o yüzden hafif besleniyorum biter bitmez yine elmalarla devam
ERENNCE
evettt bende zayıflamak istiyorummmmm
capon
kızlarrr bende bu diyeti yapmaya karar verdim veee çok dehşet motivasyona ihtiyacım var:) bu aralar ne bulsam deneme modundayımda hedefim 10 kilo vermek 67 kiloyum şu an..ama merak ettiğim birşey var açlık hissi fazla oluyormu kahvaltıdan sonra sadece elma yemek zor olsa gerek??
slddgn
91.8 den 86.8 e düştüm 6 gün boyunca sadece elma yedim ve hiç kaçamak yapmadımregl dönemi zor valla acıkıyorum o yüzden hafif besleniyorum biter bitmez yine elmalarla devam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?