Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben 6 gün boyunca elma diyeti yaptım ama verdiğim sadece 1 kilo ondan dolayı bu diyeti bıraktım 74 kiloydum şuan 10 gündür akşamları aynı saate yakın şekilde 45 dakkika spor yapıyorum tatlı tuzlu yağlı ve hamur işindende uzak durdum bol bolda su içiyorum ve kendimi aç bırakmıyorum bu sayede 69 kiloya düştüm.yorgunluk halsizlik ve açlıkta hissetmiyorum

Selam arkadaslar,

Ben gecen yil bu diyeti yaptim yazdan once. Tam 10 kilo vermistim, sonra da ramazan gelmisti daha cok vermistim.
Tabi kisin baya aldim yine. Tekrar basladim bugun. Yani demek istedigim ben denedim ve gercekten kilo veriliyor. Bunun disinda ben gunde 22 km bisiklet suruyorum, 5 gun boyunca. Sporsuz belki daha az veriliyor. Kesinlikle pes etmeyin kizlar. Simdi yaza kadar yine bi 10 kilo vermeyi dusunuyorum..

ben 57 kiloyum 7 kilo fazlam var ve bu elma diyetine başlamak istiyorum ama tam anlayamadım tam olarak ne yapmak gerekiyo

Ya arkadaşlar kahvaltı dışında sadece yeşil elma ve yeşil çay mı yeniyor sürekli? Başka birşey yemiyor muyuz? Bir de kilo verdikten sonra mevcut kiloyu korumak için ne yapıyoruz?? Teşekkürler şimdiden..( ayrıca bu sorulara cevap verilmiş ama ben görmemiş olabilirim kusura bakmayın:)

vallahi ben başladım 3 hafta önce kahvaltı 2 dilim kepek ekmek peynir zeytin salatalık öğlen çorba aralarda elma 3 litre su 4 bardak yeşil çay akşam ekmek yemedim sadece hafif sebze veya haşalnış tavuk yedim 75.70 gr 73 e düştüm bir haftada 2.70 gitti sonra bıraktım ama yediklerime dikkat ediyorum aynı yiyorum sadece elma yemiyorum çok pahalı ama tekrar yapacam ama ben öğün kesmeye karşıyım ayda 7 kilo verin ama sağlıklı gitsin ayda 15 kilo çok fazla tek gıda tabi herkezin düşüncesi kendine salatalık öneriyorum dün geceden beri yiyorum çok güzel metobolizma çalıştırıyo elma ve salatalık ikilisini deneyin ama tek öğün kesinlikle yapmayın hadi kolay gelsin yaza çıtır olalım

bende yarın başlamayı düşünüyorum. bakalım ayakta durabilecekmiyim. gelişmeleri burda paylaşırım. ülserim olduğu için ekşi elma olması düşündüryor beni yinede deniycem. alternatif olarak kırmızı elma deneyip kilo veren varmı aranızda?

bende bugun başladım ama illa ekşi elmamı olcak? ben yesil elma aldım ama sadece bir kilosu ekşi...ee normal yesil elma kilo verdirmiyor mu ? ben bide zayıflama çayı içiyorum..elmalarım bitti sadece su içicem..gece acıkırsam ne yemeliyim..yani yesem bişi olur mu..mesela kepekli ekmek yesem bitanee...

Merhaba arkadaşlar hala bu konu güncel mi bilmiyorum ama ben elma diyetini yeni keşfettim dün başladım ve sabah tartıldığımda 1.8 kg gitmişti tabi ben 40 dk yürüyüş ve gıda takviyeside kullanıyorum ve yarın kavitasyon a başlıyorum ne azim ama değil mi

arkadaslar elma diyeti yapanlar varmi aranizda??? bende yarin baslamak istiyorum.. benimle birlikte baslamak, birbirimize destek olmak isteyen varsa ses versin :)

kızlarrrrr mrb :) yazıların hepsini okuyamadım ama başarılı görünüyorsunuz puh maşallah ben elmayı hiç sevmezdim ama su 5 günde 5 kilo diyeti sayesinde alıştım bayağı..şimdi tam bir elma aşığıyım...o da çok etkili bir diyet elma sevmeyen arkadslar için söylemek istedim bende baslıcam yarın inşallah bugün 2 kg elma aldım 2 gün yeter bana...kilom 64 55 kilodan çıktım bu kiloya hedefim Allah'ın izniye 15 kg civarı...hergün girip yazamayabilirim ama sizinle beraber olmaya çalışcam extra olarak su titreşimli kemerlerden sipariş verdim salı gün geçer elime hadi kızlarrr sağlıklı zayıflmalar hep beraber inşallahhh...ay çok konuştum öptüm hepinizi söylemeden geçemicem elma ne kadar pahalıymış öyle :)
kg:64
hedef:50 (inşallah)

Son düzenleme:
my merve hosgeldin canim, bende kimseler ugramaz tek basima kalirim diyordum. biliyorsun.. birlikten güc dogar, tek basina o kadar basarili olunmuyor.. yaninda bir yoldas bir arkadas olunca daha güzel oluyor. bende yarin baslicam insallah birlikte baslamis oluruz:)

sabah tartilir yazarim kilomu.. hedefimide öyle.. varmi baska bizimle bu diyeti yapmak isteyen???

bende varım arkadaşlar ama öyle azbuz değil 20 kilo vermem lazım benim elma diyetine bugün sabah başladım bakalım bende ne kadar dayanacaz ama ben pek tutamıyorum boğazımı kaçamağım çok oluyor hadi hayırlısı inşallah bu sefer olur
kilom 85
hedef 65

ayy hadi inşallah şeker parem..motivasyon gerçekten çok önemli ..çok kez diyete başlayıp bıraktım..demek ki gerçekten istemiyormuşum dedim ama şimdi istiyorum 15kg dile kolay
yapabiliriz canlarım eminim ben dayanamadığımız noktada açın pc leri yazın buraya dertleşelim
ayşecimm bu arada sende hosgeldin aramıza kader arkadasım :)

Slm kizlar bugun yine basladim elma diyetime, 2 kilo elma aldim. Ben haftanin 5 gunu calistigim icin baya zor oluyor. Ama temmuza kadar vermem lazim cunku tup bebek yaptircaz istanbula gidip. Bu arada yurtdisinda kaliyorum ben. Size bir sorum olcak, sizce bu diyetin hamile kalmamamiza bir engel olurmu??

canım benim bilemiyorum ama sanmam da neden etkisi olsun ki..tabi ben uzman değilim bilemem senide yanlış yönlendirmek istemem..geçende nette hamileleik diyeti tarzı bişey okumuştum.bebeği olmayanlar yapıyormuymuş neymiş bi bak istersen inşallah işe yarar canım benim

merhaba arkadaslar bende bugün katiliyorum
herkesin oldugu gibi benimde kilo problemim var ve kendimi cok kötü hissediyorum hic mutlu degilim kilom yüzümden
ve bende elma diyetine bugün kesfettim ve hizli bir sekilde bunu deniyecegim ins bir faydasini görürüm lütfen bana yardimci olurmusunuz bir kac tane yorum okuya bildim bu diyetle gercekten zayifliyan varmi
ve benimle baslamak isteyen varmi birbirimize destek olmak icin ben ve ben yarin basliyorum suan ki kilom 85kg ve bu ayin sonuda kendimi azda olsa zayiflamis görmek istiyorum bana dua edin arkadaslar

oooooo masallah katilimcilarimiz cogaliyor!!! ne mutlu arkadaslar...hepiniz hosgelidiniz, sefalar getirdiniz!! morallerimizi yüksek tutatlim! birbirimize destek oldukca basaricaz insallah!! bizim ne eksigimiz var dimi ama :82: bu topikteki yorumlarin cogunu okudum, ve müthis kilo verenler var.. rüya gibi haftada 5 kilo felan.. ama ben o kadar istemiyorum bana haftada 1-2 kilo verdirsin raziyiim.. fazlasinda gözüm yok sabah tartida 72,2 kilo ciktim. gecen hafta 70,8 dim.. adetim yaklasti herhalde ondan.. ama olsun adetliyken bile kilon fazla ciksa bile yag yakimi devam ediyor... benim ilk hedef 70 in altina inmek, yillardir özlemini cekiyorum 6li rakamlarin.. sonra 65 ve yaza 60 olmak istiyorum..

canim tam bisey diyemicem ama yanlis hatirlamiyorsam bu sitede okumustum. arkadasin biri sogan suyu kürü yapmis ve kisa sürede hamile kalmis... bi arastir istersen.. eger ki kilon hamile kalmana engelse saglikli bi sekilde verirsin insallah, kendini zorlamadan.. vitamin alabilirsin ekstradan meseala..

hmm bide ben bu sabah kahvaltimi 1 fincan kahve, 1 dilim diyet ekmegi ve 2 ince dilim salamla yaptim, sonra ögleye kadar 2 tane yesil elma, 2 kupa yesil cay ve 3 kupa su, ictim.. eve gelince midem kazindi.. yarim elma ve 1 dilim diyet kepek ekmegi yedim.. ilk gün cok zorlananlar bence 1 dilim ekmek yesin, en azindan midemizi sok etmeyiz ilk günden.. yavas yavas kücülmüs oluruz.

yesil cayin cok etkisi var arkadaslar, mutlaka en az 3 kupa icmeye calisin.. hem istahta kapatiyor.. ben önceleri sevmezdim. limon aromalisini denedim, simdi ictikce icesim geliyor.. bagimlilik yapiyor diyebilirim.

ne cok konustum ama bende.. kusura bakmayin.. ilk günün heyecani canlar napiiim tutamadim cenemi yani panarmaklarimi

arkadaslar nerelere gittiniz?? bugününüz nasil gecti? paylasim olmayinca tadi olmuyor... sevinclerimizi paylasalim ki daha cok mutlu olalim canlar!!! nesemiz keyfimiz gelsin yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…