Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tam olarak diyet bılmıorum ama şu ekmeği ve gece yemelerını tatlıyı kızartmalrı kestin mi bide gunde 2 lıtre su ıctın mı cok güsel zayflarsın 75 kıloydum böle yapark 55 düştüm ama gene aldım kılo 60 kıloyum smdı yemeyi kesmeye calısıorm puff

2 bucuk ay da olması gerekiyo yalan olmasnda yani diyete gercekden gerek yok bayanlar zayıflamk ıcın onu yapıolar bunu yapıolar ac kalıolar halsız dusuolar biraz bogazını tuttunmu zayflarsın sıkılastrmak ıcınde spor yaparsın agırlık kaldırırsın

slm kızlar bende sımdı 5 gunde 5 kılo dıyetını yapıyorum 1 -2 gun ara verdıkten sonra bunu yapsama nasıl olur sızce

ayy ben bırakmak zorunda kaldım kızlar ..önce regl sonrada belimi incittim ani hareketle çok fenayım ilaç falan annem yaptırmıyor off off çok hevesliydim yahu..sizee çooook çooooookkkk sabır canlarım...

arkadaslar ben elma diyetini yapmiyorum dukan diyetine basliyorum sizede öneririm iyi sanslar ba
yyyyyyyyyyyyyy
:92::92::92::92:

merhaba arkadaslar............uzun suredir yazamiyorum.......bende elma diyeti yaptim . 90 kilodan 85 kiloya dustum....fakat biraktim, dikkat etmeyince tekrar geri aldim.....Yine basladim insallah tekrar verebilirim...Su anda 87,5 kiloyum... desteklerinizi bekliyorum..... :126::126:

sen kac kilosun,nasil gidiyo elma dieytin? Ben cuma günü basliyacagim allah izin verirse sana basarilar dilerim insallah istedigin kilona gelirsin. sonuclarini yazarsan sevinirim
tesekurler canim sanada basarilar ben 80 kiloyla baslamistim bugun 6ci gunum76 kiloya indim devam edecem istedim kiloya ulasana kadar sendende destek beklerim optum...

arkadaslar ben elma diyetini tam anlamiyla yapamadim, bütün gün elma yiyemedim ama yindede bu hafta regl olmama ragmen 2 kilo vermisim. suan kilo verme modundayim.. bugün isvec diyetine transfer oldum :) önümde belirli bi liste olmadan rejim yapamiyorum malesef ben...

hepinize allah kolaylik versin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…