evet zayıflamalıyıs bu kocaman göbişleri eritmelıyıss
et süt ürünlerini seviyosanız dukan diyetine başlayın sarkma olmadan verirsiniz kilolarınızı
dukan diyetide ne ? Ilk defa duyuyorum böyle bisi
ya kilo vermeyi cok istiyorum sözde sali günü diyete baslayacaktim ama nasil bir diyet uygulayacagimi bilmiyorm bu yüzden birtürlü baslayamiyorum zaman daraliyor su 3 ay icinde en az 15 kilo vermeliyim yaaa elma diyeti disinda iyi bir diyet bilen var mi yaaa hani haftada 2 - 3 kilo verdiren fln .....
et süt ürünlerini seviyosanız dukan diyetine başlayın sarkma olmadan verirsiniz kilolarınızı
ya kilo vermeyi cok istiyorum sözde sali günü diyete baslayacaktim ama nasil bir diyet uygulayacagimi bilmiyorm bu yüzden birtürlü baslayamiyorum zaman daraliyor su 3 ay icinde en az 15 kilo vermeliyim yaaa elma diyeti disinda iyi bir diyet bilen var mi yaaa hani haftada 2 - 3 kilo verdiren fln .....
DUKAN DIYETI VAR YORUMLARI OKUYABILIRSIN
tam olarak diyet bılmıorum ama şu ekmeği ve gece yemelerını tatlıyı kızartmalrı kestin mi bide gunde 2 lıtre su ıctın mı cok güsel zayflarsın 75 kıloydum böle yapark 55 düştüm ama gene aldım kılo 60 kıloyum smdı yemeyi kesmeye calısıorm puff
benı yalnız bırakmayın kimse yok mu allooooooooooooooooo
birlikten güç doğar
Bırbırımıze destek olacagız elbette
allah yardımcımız olsun
slm arkadaslar bende basladim elma diyetine baslayali 4 gun oldu 3kilo vermisim .
haftada o kadar verdirir bu kadar verdirir diye bi şey söyleyemem ki böyle şeyler söyleyen diyetler sağlığa zararlı oluyo genelde
dukan diyeti topici var ordan bakabilirsiniz protein odaklı bi diyet kitabını alıp okursanız çok rahat uygularsınız
tesekurler canim sanada basarilar ben 80 kiloyla baslamistim bugun 6ci gunum76 kiloya indim devam edecem istedim kiloya ulasana kadar sendende destek beklerim optum...sen kac kilosun,nasil gidiyo elma dieytin? Ben cuma günü basliyacagim allah izin verirse sana basarilar dilerim insallah istedigin kilona gelirsin. sonuclarini yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?