Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben gecen ay 3 gün elma diyetine baslamistim fakat asiri doz elmadan devam edemedim :)
diyet yaparken cok zor kilo veriyorum bu yüzden motivasyonum cok cabuk düsüyor (((
1.5 sene icinde toplam 20 kilo verdim ama hala 15 kilo fazlam var.
Baslangic kilom 90 kg idi suanki kilom 73 kg.
Eylülde dügünüm olacak ins bu 3 ay icinde ideal kiloma inme cabasindayim.
Yarindan tez yeni bir diyete baslayacagim.

Bana bol sans dileyn kader arkadaslarim
Allah tüm kilo vermek isteyenlern yardimcisi olsun ins.

aslinda cok iradeliyim ama hergn elma yemek bana göre degil adete tiksindim migdem daha fazlasini kabul etmedi devam edemedim ama kendimce bir diyet uygulayacagim
sabah kahvaltimi yapacagm aksamda sadece bir kase corba icecgim
yesil cay 2-3 lt su iceccgm bol yürüyüs egzersizde yapacagm insallah ise yarar

elmaci güzelleri nerelerdesiniz yahu??? baslayan birakiyormu? ben günde enn az 4 yesil elma yiyorum 4 kupa yesil cay, 1 fincan isirgan cayi veya form cay... adet döneminde oldugum icin su topladim ama az kaldi gram gram inise gectim :)

tam anlamiyla elma diyeti yapan varmi aranizda?

bende başlamaya karar verdim birlikte yapalım benımde motıvasyona ıhtıyacım var yarın alırım elmaları salı başlarız ne dersin?????????????

basladinmi elma diyetine ben pazartesi günü baslayamadim.
ama cuma günü kesin basliyacagim motivasyona cok ihtiyacim beraber yapalim olurmu?

et süt ürünlerini seviyosanız dukan diyetine başlayın sarkma olmadan verirsiniz kilolarınızı

günde o kadar yeşil çay içmemek lazım 2 fincanı geçmemeli

eeeeeeeeeee kilo verebildinmi? BEN CUMA GÜNÜ basiyacagim ....

zayıflamaya varmısınız beraber başlayalım Beni Yanlız BırakmaYIN
hep beraber birbirimizi destekleyelim:
Kısacası burdan birbiirimize destek olursak hepimizin motivasyonu yükselir VE zayıflamayı da başarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…