Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sayın arkadaşlar bugun itibariyle bende başlıyorum Elma Diyetıne Hayırlı uğurlu olsun. 83 kıloyum ve kocamaaaaaaaaaaaaan bi göbişim varrr. Geçen gün Müşterim beni hamıle sandı.Gayrısını siz düşünün..

selam arkadaslar. yorumlarinizi okudum ve cok begendim bu diyeti. bende pazartesi baslamak istiyorum benimle baslamak isteyen varmii ? beraber baslayalim..

bende pazartesi gurubunu istiyorum ben de varım yuppi pazartesi başlıyalım sabah 2 dilim kepek ekmek yani kahvaltı öğle akşam bi şey yok dimi o şekilde yapıyorsunuz

ben daha baslamadim ama bu gelecek pazartesi baslamak istiyorum beraber baslayalim ozaman birbirimize destek oluruz ne dersiniz?

ben daha baslamadim ama bu gelecek pazartesi baslamak istiyorum beraber baslayalim ozaman birbirimize destek oluruz ne dersiniz?

tamam pazartesi başlıyoruz sizin kilo boy nedir benim boy 1.60 kilo 70 regliyim şimdi pazartesiye biter o güne inşallah beraber başlarız arkadaşım

bi arkadaşım işe gelirken yanında taşımış kilo kilo elma, en son bayılmış serum verildi, yalnız elma çok sakıncalı ya, desteklenmeli bişeylerle az az yiyerek

ben pazartesi basliyorum..
hayir illa yesil elma olmasi gerekmiyor kirmizi elmada olabilir ama ben yesil dahada sevdigim icin yesil elma alacagim ve diyet arasinda günde 2-3 parca kepek ekmegide yiyebiliriz.

herkese merhaba ben ilk defa yazıyorum buraya bayadır bu elma diyetini merak ediyordum dün başladım herhangi bir sıkıntı olmuyor bende ne mide yanması nede açlık hissi inşallah gidicek fazlalıklar

bende dün elma diyetine başladım
aslında şok diyetlere karşı ola biriyim..fakat 2 haftadır aynı rakamda kaldığım için metabolizmamı şaşrtmak için 1 hafta bu diyeti yapmaya karar kıldım..
ama akşam yemeğinde salata ve 3 4 kaşık yemek yiyeceğim allah korusun zayıflayayım derken hasta olmakdan korkuyorum..

Son düzenleme:
bir haftadir bu diyete baslicam bir turlu kismet olmadi . hep bir iki gun ileriye atiim ama artik yeter dedim bu aksam son tatlimi da yedim hamur iside yedim . ve yarin basliyorum kismetse )
ama ben tam bu rejimi yapmicam .o kadar cok yazi okudum ki zayiflamakla ilgili hangi bolumde oldugunu hatirlayamadigim bir su tarifi vardi . 3 lt suya 3 elma 5-6 karanfil 1 limon 5-6 tane cekilmemis karabiber . bu karisimi icicem. bunu iki yada 3 gun de tuketmeyi disunuyorum. yaninda elma diyetiniz ve bir kac bardak yesil cay ha birde elmali sodayi denicem . hep elmali oldu ama napiyim . benim sorunum metabolizmam cok yavas calisiyor bagirsaklarimda cook tembel o yuzden cok zor kilo veriyorum 1.60 boyudayim ve 59.5 kilodayim. biraz basenler var. istegim 55 e inmek gercek yurekten istedigim 52 aslinda. dogum onceki halime donmek istiyorum . esimse zayif oliyim etim kemigime yapissin suratim suzulsun daha cok seviyor )
evet yarin basliyorum . ya aslinda bu diyetimin yaninda onceden hevesle aldigim ama 1 hafta kullanip biraktigim lw6090 var onuda alsam bir sey olurmu acaba . cok yuklenirsem de korkuyorum zarar vericek diye . daha once boyle deniyen oldumu arkadaslar bileniniz var mi ?
gelismeleri tarafiniza bildircem ama beni lutfen bos birakmayin motivasyona ihtiyacim cokk .

bende hep öyle baslicam diyorum ama hic baslamiyorum ama insallah yarin tam basliyacam ve birakmicam. ben sadece yesil elma yesil cay ve bol su icecem eger cok acikirsam kepek ekmegi yiyecem ve tabiykide spor.
sizce böyle yaparak 2 ay icinde kac kilo verebilirim. deneyen varmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…