slm kizlar, bende yarin baslicam bu elma diyetine, cuma gününe kadar acil kilo vermem lazim, suan 60kgyum, 4-5kg verebilsemmmm kesskee cok güzel olur yaaa destek olun bana :) tekbasina biraz zor oluyor
Selamlar herkese
Ben gecen yil elma diyetiyle 6 haftada 12 kilo vermistim. Tabi araya tatil, bayram felan girince ipin ucunu kacirdim ve hepsini geri aldim.
Bugün yeniden basladim. Biraz önce kahvalti yaptim. 1 dilim ekmek, peynir, domates birazcik da recelAma yarin recel listeden silinecek
Eger yapmak isteyenler varsa buyrun beraber yapalim. Veya yapanlar varsa birbirimize destek olalim
Bu sabah itibariyle başladım elma diyetine....paylşacağım bende sonuçları sizlerle..irademi sağlam tutup 10 kıloyu tatıle kadar vermelıyım..hepimize kilosuz günler
bende hep öyle baslicam diyorum ama hic baslamiyorum ama insallah yarin tam basliyacam ve birakmicam. ben sadece yesil elma yesil cay ve bol su icecem eger cok acikirsam kepek ekmegi yiyecem ve tabiykide spor.
sizce böyle yaparak 2 ay icinde kac kilo verebilirim. deneyen varmi??
slm kizlar, bende yarin baslicam bu elma diyetine, cuma gününe kadar acil kilo vermem lazim, suan 60kgyum, 4-5kg verebilsemmmm kesskee cok güzel olur yaaa destek olun bana :) tekbasina biraz zor oluyor
ben bugun başladım haftaya çarşambaya kadar hiç tartılmıcamm ve çarşamba günü kilomu yazıcam sizde böyle yapın:)))çarşamba günü burda kilolarımızı yazalım:))bozmakyok diyeti sabredelim azcık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?