Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben de yaklaşık 6 aydır düzenli bi şekilde diyet yapıyorum 15 kilo verdim darısı size olsun başarılar insan kilo verince çok mutlu oluyo tavsiye ederim

kizlar ben bugun basladim yanimda magnum yediler ki ben ona hic dayanamazdim ama dayandimm israrla hayir dedim ve cok mutlu oldum. gune karar verirken galiba yanlis gun secmisim iki gun sonra adet olucam ve ben 11 hazirana kadar 5 kilo vermek istiyorum .biliyorum cok az zamn kaldi .hep isimizi son ana birakmakta ustumuze yok zatennn . bakalim 10 haziranda kac kilo olucamm . 11 haziranda diet yapmadan midemin sesini dinliyerek kilo vermeyi dusunuyorum bir yerde okumustum dogunca kalkacaksin )

Bu sabah itibariyle başladım elma diyetine....paylşacağım bende sonuçları sizlerle..irademi sağlam tutup 10 kıloyu tatıle kadar vermelıyım..hepimize kilosuz günler

ben 1 kg verdim :)) aslinda dikkat edince oluyo ben harfi harfine uymadim . acikmiyorumki elma yiyim dedim . benim sorunum ben gec kahvalti yapiyorum ve tatliyi kesincede veriyorum dolabim tatli dolu ama elim gitmiyor ne kadar aklim orda olsada. ymek yeme seklimizi degistirirsek duzene sokarsak emim herkez verebilir. birde esimi bekledigim icin aksam yemegini hep gec yiyoruzzz .
yola devm vermem gereken cookkilo var daha

slm kizlar, bende yarin baslicam bu elma diyetine, cuma gününe kadar acil kilo vermem lazim, suan 60kgyum, 4-5kg verebilsemmmm kesskee cok güzel olur yaaa destek olun bana :) tekbasina biraz zor oluyor

slm kizlar, bende yarin baslicam bu elma diyetine, cuma gününe kadar acil kilo vermem lazim, suan 60kgyum, 4-5kg verebilsemmmm kesskee cok güzel olur yaaa destek olun bana :) tekbasina biraz zor oluyor

tatlim, 60 kilo olsam hic diyet yapmazdim inan.. kilolu degilsin..86 kiloya zor dustum ....ama elma diyeti yapmadan..daha once elma diyeti yaptim, bir haftada 5 kilo verdim, sonra dikkat etmedim misafirler, pastalar ,borekler geri aldim.......insallah kurtuluruz bu fazlaliklardan........destek kizlar....

biraz boyum olsa okeyde... 1.56:))) bugün 1.günüm simdilik iyi gidio 1gün bitti sayilir :)) ins. hep böyle giderde kurtuluruz bu kilolardan

slmlar herkese bende bgn 97.1 le start verdim bakalım sonuç ne olacak allahım temmuzda 7li rakamları görme umuduyla diyorum 30 haziranda düğün vr yiğenimin 85 olsam ozamana ahh ahhhh ozamana kdr yppcm inş allah güç kuvvet enerji verrrr 9 temmuzda da başka bi yiğenimin düğünü vr 15 temmuzdada memlekete yolculuk vr allahtn hyrlısı artık yolculuğa 78 lele çıkarmıyım acaba

Selamlar herkese

Ben gecen yil elma diyetiyle 6 haftada 12 kilo vermistim. Tabi araya tatil, bayram felan girince ipin ucunu kacirdim ve hepsini geri aldim.
Bugün yeniden basladim. Biraz önce kahvalti yaptim. 1 dilim ekmek, peynir, domates birazcik da recel Ama yarin recel listeden silinecek

Eger yapmak isteyenler varsa buyrun beraber yapalim. Veya yapanlar varsa birbirimize destek olalim

tebrikler canım
ben de başlıcam inş.

bende geldimmm bende başlıyorum kızlar beraber yapalım:))71 kilodan 64 e düşmüştüm ama bırakınca 68 oldum bugün tekrar başladımmŞ:))şans eserii bugün sadece kahvaltı ve elma yedimacıktıkça elma yicemm :))hepberaber yapalımmhadi:))

2 ay ara vermeden bu şekilde devam edersen metabolizman çökebilir. Dikkatli olmalısın..Çünkü bu diyet günde 1,2Kg verdiriyor. 1,2 X 60 = 72Kg yani senden geriye bişey kalmaz canım :))

Bu arada dün kilolar bi türlü gitmeyince sinirden yedim
1 tabak makarnaydi yani daha fazla degil ama sabah tarti tabi hooooppp yükselince hemen basladim bugün bu diyete. Beni baskasi kurtarmiyor vallah

ben bugun başladım haftaya çarşambaya kadar hiç tartılmıcamm ve çarşamba günü kilomu yazıcam sizde böyle yapın:)))çarşamba günü burda kilolarımızı yazalım:))bozmakyok diyeti sabredelim azcık:))

bende bugün basladim, o halde carsamba günleri tartilma günümüz olsun olmaz mi ?
o zamana kadar artik kim ne kadar verirse ama önceki kilolarimizi da bilmemiz gerek. birlikte zayiflicaz insallah bu arada yegenime yemek yedirdim. makarnaydi bende iki kasik aldim ama bi daha olmayacak söz

bende ogluma yemek yedirdimm ama yemedimm sadece yaladımm:)))agzımın suyu aktıı:)))bozmak yok bidaha olmasın:))akşam die tartılmadım yarın sabah tartılıp kilolaırımızı yazalım:))adetlyken tartıldıgımda 68 kiloydum..yarın gerçek kilomuzu yazalım sabah aç karnına ve tuvalete çıkmış şekilde:))çarşamba günleride tartılma günlerimiz olsun..ondan önce tartılmak yok amaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…