Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 2.günüm.dün tartılmamıştım bugünki kilom 67.4..le başlamış bulunuyorum.çarşamba günü tartılma günümüz...

bende geldim bendeeeeee tek başına yapılşmıyo bu diyet yaaaaa bende sizinle yapcammmmm çarşambaya kadar tartılmak yokkkkk 1 hafta önce başladım ama yapamadım akşama kdr yapıp akşam bzdm ne anladım bn bu iştennnnnn bende 96.7 geldim bu sabah bakalım çarşamba kaç olcammmmmmm artık 7li rakamları grmek istiyommmmmm sabah kahvaltımı yaptım devamı elmayla gelcek

tamam beraber yapalım ama bozmak yok tamam mıı:))birhafta hemen geçiyor zaten bide yeşil elma tok tutuyor gerçektenn:))önceden kırmızı yerdim midem kazınırdıı..şimdii fazla yemiş gibiyim:)):82:

Selamlarrrr,

Ay kizlar tamam carsamba günü söyleyelim rakamlarimizi ama ben dayanamiyorum tartilmayinca Bide bugün sabahki gibi nerdeyse 2 kilo eksikligi görünce havalara uctum resmen

Ben yine carsamba söyleyim size ne kadar kilo kaybettigimi ama yine de hergün baksam olmaz mi
Bu arada yesil caylarinizi icmeyi unutmayin. Günde en az 3 bardak icin cok iyi oluyor. Ama elmalardan önce icin. Veya elmayla birlikte.

Bu arada sabah gec kalktim. Sonra da carsiya gittim derken ben daha anca kahvalti yaptim. Iki ince dilim ekmek. Domates salatalik felan. Biraz sonra da elmalarimi yicem insallah

afyet olsuncanım:))bence hergün tartılma çünkü moralinde bozulabilir..bazen birbardak su bile insanı yarım kilo fazla çıkarıyormuş bi yerde okumuştum.:)ben hergün tartılıyordum gram gram eksilcegine 3 4 kilo verdiginigörmek daha motive edicciii:))bu arada başlangıç kilon kaç??

başlangıç kilosu 1 hafta sonra

prenkess 67.4

ebrar2010 96.7

anjali ?

yapmak isteyen başlangıç kilosunu yazsınn kızlar:))liste yapalım bakalım kaç kilovercezz:))

ÇARŞAMBA BÜYÜK GÜN!!!!!

dogru, haklisin. yarindan itibaren tartiyi kaldircam
benim baslangic kilom 97.5

evet liste yapalim en azindan kim ne kadar vermis daha iyi biliriz. benim baslangic kilom 97.5

..............başlangıç kilosu .........1 hafta sonra

prenkess ............67.4........................

ebrar2010 ...........96.7........................

anjali...................97.5.......................

ÇARŞAMBA BÜYÜK GÜN

selam kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama elma nın fiyatı uçuyor ya
4 tl filan günde her gün bir kilo elma almak lazım
birde ne kadar süre yapmamız lazım bu diyeti bir süresi varmı

selam kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama elma nın fiyatı uçuyor ya
4 tl filan günde her gün bir kilo elma almak lazım
birde ne kadar süre yapmamız lazım bu diyeti bir süresi varmı

Evet burdada 2€ fiyati :18: Ama güzellik ugruna veriyoruz iste
Kimileri kilolarina ulasana kadar yapiyolar. Kimileri de sadece bi kac kilo verip sonra baska diyet veya beslenme aliskanliklarini degistiriyolar. Bu tamamen sana bagli canim

tabi normal beslenmeye başlayınca kilolar geri geliyormu kızlar

"Normal beslenme" eger yine eskisi gibi yemek yemekse yani yagli, bol bol hicbiseyden kismadan yemekse eger her diyetten sonra geri gelir eminim
Önemli olan kilona ulastiginda o kiloyu tutmak icin beslenma aliskanliklarini degistirmen. Yani yagsiz. Az miktarda, bol su, spor. Eger bunlari yaparsan geri gelmez

merhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım diyetiniz

Vallah mutfakta mayonezli makarna salatasi var aklim onda :18: Ama yemicem insallah :18:
Elma doyurucu bi meyve oldugu icin hic sorun yasamiyorum sahsen, ama yinede evde insanin en sevdigi yemekler olunca dayanamiyor :18:
Bu arada masallah 80´den 62´ye düsmüssün. Off ne kadar sürede nasil verdin ?

ayy akrep nerelerdesin yaaa seni bekliyom bende geçmiştn okudumda sende bu diyeti yapmşsn seni okudukca azimlendm sen rekor kırmışsın yaptığında allah aşkına anlat hele aynı yazdığı giibimi uyguladn sen diyeti yoksa ekstra bşymi yapmıştınnn benim temmuzun 5nde 78 olmam lazmmmmm ne olur destek olun yaaaaa25 gnm kaldı 25 gnde verirmiyim sizceee..anjali 2 kilo eksiğini gördüm dedin elma diyetine başladıktn sonramı 2 kilo neksildiğini gördn sölesene merak ettimmm95leremi indn yaniiii bende tartılmadn duramıyom yaa oyzden baskülü yengeme verdimm tartılmamak içinnnn

evet 95,5 di dün ama bugün ayiptir söylemesi mücver yaptim yedim 3 tane
ceza olarak aksama kadar sirf su icicem bu arada yarin da kermes var offf ne yapcam hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…