Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızz bende bgn yedimmmmmm off çok pişmanm çokkkk bu boğazı tutamadkca verememmmmm yarın yenden başlayalımmm bariiiii kız 15ndede bzm kermes varrr

yaa bende en kisa zamanda basliycam. ama ben hem elma hemde normal meyve ve sebze yicem cünkü elma bizde herzaman bulunmuyor ve pahalida o yüzden sadece sebze ve meyve yicem. benim bir arkadasim var 1,5 ay icinde sadece sebze ve meyve yiyerek yaklasik 20 kilo verdi.
size kolay gelsin insallah hepimiz atariz bu kilolari.

Kizlar ben pazartesi basliyorum yeniden.
Maglum bugün Kermesimiz basladi ayiptir söylemesi dürüm yedim. Hazir yemisken birde gözleme yedim Anlayacaginiz bugünüm cöpe gitti. Yarinda Kermesimiz var yarinda yerim 100 de 100 :18: Verdigim o 2 kiloyu aninda geri alicam biliyorum. O yüzden en iyisi pazartesi baslamak. Beni carsambaki kilo listesine yazmayin yani

kızlar sorumluluk hissettiğimden yazıyorum elma diyetine başladım ama devam ettirmek ne mümkün.çok acıktım .bozdum doğal olarak.yapanlara helal olsun

selam arkadaslar, yarin itibariyle bi kac günlügüne elma diyetine basliyorum, insallah cumaya kadar sürdürmek istiyorum.. katilanlar varmi?? sabah kilom 68,4 cikti..

huuh huuu kimse yokmu topikde nerdesiniz kizlar bugun basladim elma diyetine bana katilan yokmu

Kızlar bu tür diyetler hiç sağlıklı değil,zayıflayayım derken başka hastalıklara yakalanmayın tek tip beslenmeyle yapılan diyetleri sağlık uzmanları kesinlikle önermiyorlar kilo verdiniizi zannediyorsunuz ama giden halbuki sadece kas...Vücudun sağlıklı kalabilmesi için bütün vitaminlere ihtiyacı var unutmayın ayrıca hızlı verilen kilolar hızlı bir şekilde de alınıyor malesef...

Kızlar benim bu gün 8. günüm evet evet 8 gündür hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum ama ben cok hırslandım hersey beyinde bitiyo bence yemem derseniz yemezsiniz 1. hafta regly dim ondan dolayımı bilmiyorum ama 3 kilo verdim bu hafta devam ediyorum duruma göre belki haftayada devam edebilirm

slm,aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1 ay evvel isveç ardından 2-3 günlük elma diyetiyle 11 kilo verdim.arada kaçamaklar oldu elmaya yeniden başladım.boyum 1.77 kilom 76.6 hedef 66 umarım başarılı olurum.buradan gelişmeleri yazarım herkese fıstık gibi günler diliyorum:82:

selammm cnmmm...

bende 1 ay öncesinde spora başladım.. 84 kiloydum. 78 e indim... 78 kiloyken de isveçe başladım. bugün 5. günüm, şmdi 75.600 üm.. amacım isveç bitene kdr en azndn 70'e dğşmek.. isveç bittikten 1 2 gün snra da elmayla da 65 istiyorm.. snrasında bünyemi sarsmamak içn az az yiyip devm edicem inş kilo vermeye..

sen isveçle ne kdr zayıfladın? elmayı da kaç gün yaptın ve elmayla ne kdr kilo verdin? gelişmeleri yaz.. merak ediyorm..

cnm ben isveçi 13 gün yaptım 7 verdim 1 hafta daha devam ettim kaçamaklarla 3 kilo daha verdim elmayı 2 gün yaptım 2 verdim ama 1 kiloyu tekrar aldım o da çok abartı yediğim halde aldım yani.isveçi 13 günden fazla yapma diyolar ama çok da bi şey olmayacağını düşünüyorum.şimdi elmaya tekrar başladım dün 1 daha vermişim.görenler şaşırıyor ki benim doğum sonrası kalan göbeğim bile inmiş hiç sporsuz elmaya devam isveç daha zor bi diyet.sana kolay gelsin bence süper kilo vermişsin bu kadar kısa sürede.birbirimize gelişmeleri yazalım...

isveç diyeti detaylarını yazar mısın

hızlı verilen kiloları, dieti bıraktıktan sonra aynı hızla geri alırsınız...
vücudun her besine ihtiyacı var sakın unutmayın.
bu tip diet yapıpta sağlık problemi yaşayan çok insan biliyorum..

o tip dietler amerikadaki obez insanlar için hazırlanmış programlar.. türkiyede yaşıyoruz ve elimizin altında her türlü sebze,meyve özellikle zeytinyağı var... yapmayın bunu kendinize...

yapılması gereken net şeyler ; un,şeker,tuz uzak dur. kızartma yeme. bol su iç ve spor yap. ayda 2 kg verin, yavaş verin ama sağlıklı verin...
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…