isveç diyeti detaylarını yazar mısın
çok sağlıksız bişey böyle kilo verilirse bnce geri alınır
selam kızlar bende 86 kilo ile başladıgım yolculuguma 74-75 kilo ile devam ediyorum fakat iki günlük bir tatil planımız var allah nasip ederse 1 hafta kadar yapmayı planlıyorum elma diyetini bi aksilik çıkmazsa inş.
70 e düşsem keşke ne iyi olurr önce allahtan sonrada sizlerden yardım istiyorum. kısa bi özet geçseniz bile yeter
mesela sadece elmamı yiyim? mesela hiç kivi,şeftali,kayısı gibi meyvelerde olmasın mı? (mesela günde 4-5 tane elma yiyoruz diyelim bir tanede kivi mesela?? olmazmı.....
ben akşamları bide karışık salata yemeyi düşünüyorum (domates,salatalık,kıvırcık,roka,sogan v.s ) salata ilave ediyim ki direkt kesmiyim herşeyi... napıyım sizce? yada bana cidden işe yarıyacak 1 hafta sürem kaldı (düz 70 e düşürecek) iyi bi diyet bilen varsa çok teşekkür ederim duacısı olurum ....
hepiniz en kısa sürede istediginiz kilolara ulaşırsınız inşşş.
topikte benden baska bu diyeti yaopan yok sanıersam. Neyse iki elma hakkım kaldı. Kendi kendimi gaza getieyim. Alıpta giyemediğin pantolonarı düşüneyim. Tatile gitmeyi.kızımın yanında güzel durmayı düşüneyim. Allahım tutayım bu sefer boğazımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?