Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

isveç diyeti detaylarını yazar mısın

isveç diyetini birebir uygulamaya çalıştım fakat sadece biftek yerine tavuk haşlayıp yedim salatadan tiksinti geldiği zamanlarda biraz yağsız peynir koydum salataya.sabah ve akşam ılık suya elma sirkesi katıp içtim.ilk günler biraz baş dönmesi ve halsizlik oluyor fakat alışıyorsun.kimi insanlar daha çok veriyor kimisi az.ama sonunda iyi hissediyorsun ve de geri almıyorsun.ha bi de şu var hepimiz az çok bu tarz diyetlerin sağlıksız olduğunun farkındayız fakat herkes kendi sağlığından sorumludur.şişmanlığın daha sağlıksız olduğunu biliyorum 28 yaşındayım kolestrol ve karaciğer yağlanmasından muzdaribim ayrıca astım hastasıyım kilolar ekstra bir yük insan hayatında sağlıklı yeme alışkanlığı kazanabilmek için moral,moral için kendini bu kilolardan kurtulmuş olarak görmek gerek,bence.uzun süre bu diyetleri uygulamamak gerek tabi...

Arkadaslar.. merhabalar Oncelikle zayiflayanlari tebrik ediyorum. ve bende elma diyetine baslamayi dusunuyorum yarin itibariyle hedef 55 kilo olmak ve kendime verdigim surec 5 ay yani ocak ayina kadar55 olmak siziin icinizden bu diyeti yapip da saglik sorunlari yasayan oldu mu bunu cok merak ediyorum

çok sağlıksız bişey böyle kilo verilirse bnce geri alınır

dikkat edersen almazsın canım..yeşil elma yağ yakıyor..yağdan giden kilo da kolay kolay geri gelmez tabii homini gırtlak yapılmazsa

kızlarrr bende dün başladım elma diyetine bakalım ne olacak inşallah bende kilo verebilirimmmm

selam kızlar bende 86 kilo ile başladıgım yolculuguma 74-75 kilo ile devam ediyorum fakat iki günlük bir tatil planımız var allah nasip ederse 1 hafta kadar yapmayı planlıyorum elma diyetini bi aksilik çıkmazsa inş.
70 e düşsem keşke ne iyi olurr önce allahtan sonrada sizlerden yardım istiyorum. kısa bi özet geçseniz bile yeter
mesela sadece elmamı yiyim? mesela hiç kivi,şeftali,kayısı gibi meyvelerde olmasın mı? (mesela günde 4-5 tane elma yiyoruz diyelim bir tanede kivi mesela?? olmazmı.....
ben akşamları bide karışık salata yemeyi düşünüyorum (domates,salatalık,kıvırcık,roka,sogan v.s ) salata ilave ediyim ki direkt kesmiyim herşeyi... napıyım sizce? yada bana cidden işe yarıyacak 1 hafta sürem kaldı (düz 70 e düşürecek) iyi bi diyet bilen varsa çok teşekkür ederim duacısı olurum ....
hepiniz en kısa sürede istediginiz kilolara ulaşırsınız inşşş.

cnm bu diyetle 8 günde fln 70 e düşersin

Merhaba arkadaşlar.Bende kilo vermek istiyorum.ama verdiğim kiloları geri almakta istemiyorum.Yani bu diyetle kilo versek.Sonra cok yaglı yemesek.dikkat etsek vs kilo alırmıyız ? yoksa almazmıyız ? bu diyeti uygulayıp bitirenler cevap yazabilirlerse çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler :)

yok canım ya çok üzerine düşmen yemen lazım kilo almak için. öle bi geri tepme yok bu diyette en azından ben yaptıgım zaman bıraktıgımda olmamıstı çok abartmazsan hiçbir şey olmaz.
Benim en iyi sonuç aldıgım diyettir kendileri,nolursa olsun yeşil elma sağlık saçıyor :)
Vucumuzun temizliğe de ihtiyacı var,ama çok uzun süre yapmamalısın mineral vitamin protein bunlar önemli.

Çok teşekkür ederim cevap için.Benim bu yüzden tereddütlerim vardı ama.Başladım 2 gün önce :) Hem hiç aç kalmıyo insan öyle yemek yemek falanda istemiyo çok :)

Kızlar elma diyetini yaparken sabah normal kahvaltı ama sınırlı yemek sonrasında ise akşam 8'e kadar her 2 saatte bir 1 tane yeşil elma yenecek,ve bol su ve 4/5 bardak yeşil çay içilecek doğru anlamışım değil mi?
Bu arada elmayı çok seven bir arkadaşım vardı,1 poşet alır 1 nöbette bitirirdi onları ve mükemmel bir cildi vardı.Ayrıca üniversiteden bir arkadaşım da lisede uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve doktor tavsiyesi ile günde 1 kilo elma yiyerek uyuşturucu bağımlılığından kurtulduğunu söylemişti.

Bu diyeti bende uygulamayı düşünüyorum.Kilom 56 hedefim 52...Umarım bende de işe yarar ve uygulamayı başarabilirm.

bu diyetiş okudugumda bayıldım elma manyagı biri olarak. 102 kiloyum.bugün elmaları alıp yarın başlayacagım cumaya bakalım ne olacak. adetimde bitiyor.3 hafta zamanda bakalım etkisini görecekmiyim. hiç biraamn zayıf olmadım ama doğumdan sonra acayip kilo aldım. artık kurtulmak istiyorum.işin güzel yanı yeşil ekşi elmayı nerde bulacgaım

bugün basladım bakalım. haftaya yazacagım kilomu .yeşil elmaları aldım pazardan 1,75 kilosu. öglende gidip yeşilçay alacagım birde su. sabah avuç içi ekmeğin arasına peynir koydum yedim. yalnız bitane kahve içtim. hep bereber kurtulalım şu kilolardan arkadaşlar. elma cildede iyi geliyo. insallah doğum lekelerimede iyi gelir

topikte benden baska bu diyeti yaopan yok sanıersam. neyse iki elma hakkım kaldı. kendi kendimi gaza getieyim. alıpta giyemediğin pantolonarı düşüneyim. tatile gitmeyi.kızımın yanında güzel durmayı düşüneyim. Allahım tutayım bu sefer boğazımı

hadı arkadasım beraber baslıyalım bırbırımızı motıve edelım ne dersın????

kızlart selamlar ben bu diyete başlıyorum yarın sabah tartılıp başlıyacam hedef 4 gün yapmak ama uzatabilirim dayanabilirsem.. varmı benle başlayacak kimse ... bayramda yediklerimizi eritelim en azından...

Yokmu benden baska kilolu olup bu diyeti uygulayan ?
Bugün yeniden basladim bu diyete. Baska diyetlerde veremiyorum maalesef. Bana yarayan tek diyet elma diyeti. Gecen yil yapmistim ve 1 haftada 6 kilo vermistim. Bu sefer Kasima kadar en az 15 kilo vermem gerekiyor. Yokmu diyeti uygulayan baska kimseler ? Bu arada ilk yorumlarda yalnis hatirlamiyorsam aksamlari salata yiyen olmustu. Dogru mu hatirliyorum ? Yani ilk günüm oldugu icin aciktim. Mutfakta yagsiz hazirlanmis kisir var, ki kisir da cok zayiflatiyormus. Aklim onda ama yemicem diye sart kostum. Bakalim ne kadar dayanabilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…