Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bnde yarın başlıyorum bu diyete şuan 97 kiloyum doğumdn snra dahada aldm allahım sabır ver yardım ett kurban bayramına 70 olmam lazımmmmm

başlayalım kankalara. buneya. basladım dedim gene tutamadım boğazımı bayramda yedim. ama Allahtan kilo almadım 99 100 arası gidiyorum.sıkıldım artık kilodan ne giysem demekten aynı seyleri giymekten param var ama kıyafetim yok.çok değil 80olayım yeter

Ne güzel hepimiz ayni kilodayiz Yani tabi güzel olan kilolarimiz degil ama ayni kiloda diyete baslamamiz güzel
Birbirimize destek olalim insallah. Dün basladim ben bugün 2. günüm. Dün 99,7 gösteren tartim bugün 98,5 gösterdi cok mutluyum

bnde yarın başlıyorum bu diyete şuan 97 kiloyum doğumdn snra dahada aldm allahım sabır ver yardım ett kurban bayramına 70 olmam lazımmmmm

kızlarr bırlıkte baslayalım mıı elma yıyorum ben ama kacamak da yapıyorum .. yemekleerın tadına bakıyorum falan yarın bırlıkte baslayalım lütfen hem buraya yazar destek oluruz bırbırımıze.. okul acılıncaya kadar en az 6 kılo vermek ıstıyorum:)

bugün pazardan yeşil elmalarımı alıyorum yarın baslıyorum. halledeceğiz kızlar. haftayada zne ayrılıyorum. 10 günde bakalım kilo verecekmiyim.sewbebek gibi 10 kg veriyormuşum . vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

hadı bakalım baslıyoruzzz gitsin kılolarrr :)) ben yıne kacamak yaptım ya mutfaga gırmeyı yasaklıyorum kendımee:)

kızlarrr benıdee aranıza alınn..62 kiloyum 10 gün yapmayı dusunuyorum bunu.58 olsam yeter yarın başlayacaağımm..

kızlar merhaba bende şu an 77 kg'ım ben bu gün başladım pts tartılcam hadi deneyen arkadaşlar birbirimize destek olalım. kimler ne kadar zamanda kaç kg verdi paylaşalım. bakalım bizde diğer arkadaşlar gibi başarılı olacakmıyız. hedefim şimdilik 60 kg.

siteye özellikle katıldım.arkadaşlar yarın başlıyorum elma dietine bu konunun önceki yorumları ve kilo verenleri görünce inanılmaz süper bişey ...yarın çarşamba bu seferde hafta içi diete başlıyalım bakalım.bıraz önce burger siparişi verdım onuda yiyimki içim rahat başlıyımm.heydi bakalımmm kesin vercezzzz eminimmmm.yarın tartılacaklar buraya.bozmak yok .bayılmak var bozmak yokkkk.

selam kızlar okudum hırslandım bende başlıyorum yarın sabah tartılıp kilomu yazacağım daha önce 3 gün yapıp 2 kilo vermiştim bakalım bir hafta yapınca ne gibi bi değişim olacak:)

evet tartıldım ve kilom 78. bugün boya badana derken yapamadım yarın tam gaz başlıyorum bakalım sonuçları sizinle paylaşıcam

malum pazar günü geç kalktım 11de kahvaltımı yaptım şimdi 2. elmamı yiyorum bol bol su temizliğe ara verdim bitince çayımı demleyip içerim tabiki yeşil çay:))

evet buraya kimseler uğramıyo anlaşılan bende kendi kendime konuşuyo gibi oldum ama napim olsun şimdi yeşil çayım elimde ve 3. elmamı yiyorum midemde hafif hareketlenmeler var bakalım ilk günümüzün sonunda galip kim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…