Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar.
kaç gündür tartıyla küsmüş ve hiç çıkmıyordum bile bu arada iyice salmıştım tabi
takiiiiii bu akşama kadar....
bir baktım ki ben almış başımı gidiyorum
uzun zaman sonra kendimi bu kadar kötü hissettim ve aldım bilgisayarımı elime
yine diyet listelerini karıştırmaya.son çarem olarak gördüğüm elma diyetine
başlayayım diyorum bu akşam tartıda 66.8 i gördüminşallah bu sn görüşüm olur
diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.yarın başlıyorum aranızda yapan varmı?????

Yarın bende başlamaya karar verdim.5 günde 5 kilo diyetini yaptım biteli 3 gün oluyor.o diyetle 15 günde 5 kilo verebildim.
Bu diyete başlıycam yarın arkadaşlar inanılmaz kilolar vermişler.Umarım bizde de o etkiyi gösterir.

Slm yeni baslayacak olanlar bende 3 gún önce basladim bu diyete ve 1 ay uygulamayi dusunuyorum tani umarim istedigim kilo ya düsmus olurum yalniz ben cok fazla elma yiyemiyorum gunluk en fazla 3 tane size de kolay gelsin umaim hedefinize ulasirsiniz

böyle söylememe lazım aslında. olacak demeliyim. iğreniyorum artık kendimden. 99 dum. tatile gittim geldim 103 olmuşlum. niye bende hırs yok ya. cevremdeki tüm arkadaslarım cıtı pıtı. yasları 40ın üstünde ben daha 29um su halime bak. alışverişe bile gidemiyorum. yok çünkü kıyafet.suratım taslak gibi. yuvarlanacak gibiyim.baslamam lazım. söyle 3 4 kilo bile versem gaza geleceğime eminim. ama yok baslayamıyorum. veren arkadaslardan motive istiyorum.

bi arkadaşım bu diyeti yapmıştı hatta yapamadı diyeyim çünkü tuvalete çıkamıyorsunuz sürekli elma yemekten tabi yeşil elma da ekşi dişlerinizin ağrısı da yanınıza kar kalıyor nitekim günde o kadar elma yemek ne kadar doğru bilemem

Merhaba arkadaşlar diyete tam gaz devam
bugün 3. Günümdeyim.şuana kadar 2 kilo vermiş durumdayım baş ağrısı
fazla kalmadı gibi günü 5-6 elma 2.5 lt su 1-2 fincan 5i1 arada çay ile bitiriyorum
bugün fazladan 1 tabak ıspanak yemeği yedim şimdiye kadar kaçamağım bu oldu
sabah tartıldığımda 62.6 çıktım yavaş yavaş artık...günde 500gr bile versem olur.
4 kilo kaldı vermem gereken.en az 8 gün daha yapsam veririm inşallah.
Veeeee 58 kiloyu görürüm allahımın izniyle.....
:97:

hezaren arkadaşım benim az kilom olmasına rağmen 2 günde 2 kilo verdim eminim sen daha çok verirsin aslında biraz hırs yapsan kesinlikle incecik çıtır bir bayan olursun...
Diyeti yapmak zor değil sadece ilk gün zorluk çekiyorsun sonraaaaa istediğin kiloya yavaş yavaş emin adımlarla
ulaşıyorsun sadece biraz azim.mutlaka ama mutlaka başarırsın

merhaba. konu 2009 da başlamış maşallah :) ben yeni üye oldum gruba kaç gündür okuyodum yazdıklarınızı. diyeti 5 gündür uyguluyorum bugün son günüm. 61 ile başladım yarın sabah gidip tartılıcam. kilo verdiğimi hissediyorum ama dün biraz karpuz yedim yine çıktı sankı göbeğim. dün gecede biberiye yağı sürdüm göbeğime öyle uyudum. bakalım yarın sonuç ne olacak hepinize kolay gelsin :)

yaseminciğim sen mükemmel bir insn. bu yazdıkların bile içimde kıpırtılar uyandırdı. memurum param var ama o elbiseler pantolonlar. yok hepsi hayaldiiii. vereceğim ya. gidecek bu vıcık vıcık etler. hep kendimi kandırdım. lcw da pantolon buluyordum ama aretık yok işte. gidecek bu kilolar. hiçbizaman zayıf olmadım ama 70bile benim için ideal.bugün alışveriş zamanaı. bekleyin beni. yarın baslayacagım. haftaya cuma egerki istediğim gibi kilo verirsem 1 ay devam edeceğim. 80i düşünemiyorum. ozaman bile dünyanın en mutlu insanı olacgıma eminim. azim azim azim.seni seviyorum. muckssss

Kızlar benim 89 kilo ile başladığım yolculuğum 81 kilo ile devam etmekte.Ve sadece 3 haftada...İlk hafta sadece akşam yemeklerini kestim.Sabah kahvaltı yapıyordum,öğlen yemek saat 16:00 dan sonra hiç bir şey yemedim.Bu şekilde önce bir kaç kilo verdim.5 günde 5 kilo diyetiyle 3 kilo gitti.Şimdi 2 gündür bu diyeti yapıyorum ve 81 e düştüm.Bende başlayıp başlayıp bırakıyordum ve imkansız gibi geliyordu.Ama bir 15 gün deneyin ne kaybedersiniz.Kendinize şans verin.Önce akşam yemeklerini kesin...mide biraz alıştıktan sonrada bu diyeti yapın.
Kendinizi sürekli çok zayıf hayal edin.Çok güzel kıyafetler içinde.Böyle olunca azimle devam ediyorsunuz.
Tartıda her gün kilo kaybetmek tarifsiz bir keyif

Aslica seninle ayni yolu izliyor gibiyiz :) bende gecen hafta 5gunde 5 kilo diyeti topigindeydim ve suan bende elma diyetindeyim esasen 5 gunde 5 kilo diyeti beni cok sarstigi icin bu tur listeli bi diyeti dusunmuyordum ama seninde bahsettigin gibi mideyi bunyeyi once 1hafta diyet maratonuna hazirlamak gerekiyor ben bodoslama daldigim icin mahvoldum gecen hafta ama bu hafta 2gundur elma diyetindeyim ve en ufacik zorluk cekmiyorum ne bas agrisi ne halsizlik elma mukemmel bir nimet kendimi cok saglikli , tok ve mutlu hissettiriyor 64le basladim elma diyetine 10 gun uygulamayi dusunuyorum bugun 2.gun 8gun sonra sonucu burada ilan ederim

Not: bu arada ben gunde 1saat spor yapiyorum ve asla kacamak yapmiyorum diyete tamamen sadigim

Ben aslında pişmanım keşke 2-3 hafta daha hafif diyetler yapsaydım da en son zamanlarda bu ağır diyetleri deneseydim diyorum.Diyeti bırakmaya çok korkuyorum.Değişik bir şey yersem hemen kilo alıcakmışım gibi hissediyorum.Ya mide tamamen küçülecek,artık çok çabuk doyucam.Yada hep böyle çok az kaloriyle beslenicem.Bakalım hayırlısı...

akapella meraba tanıdınmı =)))
Slm kızlar bende 5gunde 5kılo dıetı yaptım ve tam 2 bucu kılo verdm =)
sımdı bunu denıcem bakalm hepınıze basarılar dılıorm
pek sevmem yesıl elmayı ama denıcez bakalm ..

Ben aslında meyve sevmem ama elden ne gelir.Ama gerçekten çok aç değilim baş ağrım yok,benimde 2. günüm.İnşallah çok güzel bir sonuç alırız.

canımcım şimdi senin yapacağın ilk şey şuanki fotonu çekip buzdolabı kapağına asman....
en fazla 2 ay sonra istediğin kilona çıtır vaziyetine ulaşacaksın ben eminim buna canım

Hhahhah tum 5gunde 5kilocular burda basaricaz kizlar bu arada aslica evet birakinca almaktan korkman normal ama tabi abartirsan yani hatali beslenirsen hareketsiz yasarsan geri gelir. her seyden azar azar olculu yedikten ve bol hareket ettikten sonra bir sure sonra ulastigin kilo vucutta sabitlesiyor ayrica mide kuculuyor zaten kilo verilkyor sorun degilde sakin psikolojiyi bozmayin arkadaslar ben 40 kilokaldigi halde hala yemek yemeyen kilo almaktan korkanlari biliyorum aman dikkat

evet arkadaslar esıme tlf ettım yesıl elma aldı ayy cok heycanlandım ben haftaya persembe almanya ya gıdıorm aılemn yanına en son tartıldm 95.9 gosterıordu dusune bılıormusunz ben orda 2ay kalıcam sızce nekadar kılo verırım ayyyyy heycandan ölcem

sende benım gıbı fazla kılolusun canım sakın uzulme dayan tıkır tıkır veriyosun ama yeşil cayı unutma super etkısı var.okadarda acıkmıyosun ama ıradene sahıp ol .mesela 4 gun yaptın kendıne 1 gun ödül ver sıkılmazsın kılo almıyosun hemen 1 gunde korkma sonrakı gun tekrar başla dört gun daha yap destekcınım devam.

herkes başlasın ve devam etsın yesıl cay için super.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…