merhaba arkadaşlar.
kaç gündür tartıyla küsmüş ve hiç çıkmıyordum bile bu arada iyice salmıştım tabi
takiiiiii bu akşama kadar....
bir baktım ki ben almış başımı gidiyorum
uzun zaman sonra kendimi bu kadar kötü hissettim ve aldım bilgisayarımı elime
yine diyet listelerini karıştırmaya.son çarem olarak gördüğüm elma diyetine
başlayayım diyorum bu akşam tartıda 66.8 i gördüminşallah bu sn görüşüm olur
diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.yarın başlıyorum aranızda yapan varmı?????
böyle söylememe lazım aslında. Olacak demeliyim. Iğreniyorum artık kendimden. 99 dum. Tatile gittim geldim 103 olmuşlum. Niye bende hırs yok ya. Cevremdeki tüm arkadaslarım cıtı pıtı. Yasları 40ın üstünde ben daha 29um su halime bak. Alışverişe bile gidemiyorum. Yok çünkü kıyafet.suratım taslak gibi. Yuvarlanacak gibiyim.baslamam lazım. Söyle 3 4 kilo bile versem gaza geleceğime eminim. Ama yok baslayamıyorum. Veren arkadaslardan motive istiyorum.
Aslica seninle ayni yolu izliyor gibiyiz :) bende gecen hafta 5gunde 5 kilo diyeti topigindeydim ve suan bende elma diyetindeyim esasen 5 gunde 5 kilo diyeti beni cok sarstigi icin bu tur listeli bi diyeti dusunmuyordum ama seninde bahsettigin gibi mideyi bunyeyi once 1hafta diyet maratonuna hazirlamak gerekiyor ben bodoslama daldigim icin mahvoldum gecen hafta ama bu hafta 2gundur elma diyetindeyim ve en ufacik zorluk cekmiyorum ne bas agrisi ne halsizlik elma mukemmel bir nimet kendimi cok saglikli , tok ve mutlu hissettiriyor 64le basladim elma diyetine 10 gun uygulamayi dusunuyorum bugun 2.gun 8gun sonra sonucu burada ilan ederim
Not: bu arada ben gunde 1saat spor yapiyorum ve asla kacamak yapmiyorum diyete tamamen sadigim
akapella meraba tanıdınmı =)))
Slm kızlar bende 5gunde 5kılo dıetı yaptım ve tam 2 bucu kılo verdm =)
sımdı bunu denıcem bakalm hepınıze basarılar dılıorm
pek sevmem yesıl elmayı ama denıcez bakalm ..
yaseminciğim sen mükemmel bir insn. bu yazdıkların bile içimde kıpırtılar uyandırdı. memurum param var ama o elbiseler pantolonlar. yok hepsi hayaldiiii. vereceğim ya. gidecek bu vıcık vıcık etler. hep kendimi kandırdım. lcw da pantolon buluyordum ama aretık yok işte. gidecek bu kilolar. hiçbizaman zayıf olmadım ama 70bile benim için ideal.bugün alışveriş zamanaı. bekleyin beni. yarın baslayacagım. haftaya cuma egerki istediğim gibi kilo verirsem 1 ay devam edeceğim. 80i düşünemiyorum. ozaman bile dünyanın en mutlu insanı olacgıma eminim. azim azim azim.seni seviyorum. muckssss
akapella meraba tanıdınmı =)))
Slm kızlar bende 5gunde 5kılo dıetı yaptım ve tam 2 bucu kılo verdm =)
sımdı bunu denıcem bakalm hepınıze basarılar dılıorm
pek sevmem yesıl elmayı ama denıcez bakalm ..
evet arkadaslar esıme tlf ettım yesıl elma aldı ayy cok heycanlandım ben haftaya persembe almanya ya gıdıorm aılemn yanına en son tartıldm 95.9 gosterıordu dusune bılıormusunz ben orda 2ay kalıcam sızce nekadar kılo verırım ayyyyy heycandan ölcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?