sende benım gıbı fazla kılolusun canım sakın uzulme dayan tıkır tıkır veriyosun ama yeşil cayı unutma super etkısı var.okadarda acıkmıyosun ama ıradene sahıp ol .mesela 4 gun yaptın kendıne 1 gun ödül ver sıkılmazsın kılo almıyosun hemen 1 gunde korkma sonrakı gun tekrar başla dört gun daha yap destekcınım devam.
herkes başlasın ve devam etsın yesıl cay için super.
yasemin çok geçmiş olsun ilk gün bende çok kötü oldum ama çok şükür bi daha olmadı
dün 5. günümdü artık bıraktım diyeti az önce kahvaltımı yaptım nesfitimi yedim (özlemişimm:))
tartıldıgımda 1.600 tek verdğimi gördüm daha cok verdiğimi sanıyodum ama yanılmışım. yeşilçay içemedim pek 5i bi yerde çaylarım vardı günde 3 bardak falan ondan içtim. bide ben diyete reglimin ilk günü başladım son günü bıraktım belkı o yuzden kilo veremedım ama incelme hissediyorum :)
geceleri de belime biberiye yağı sürüp streç filmle sarıyorum 2 gündür ama terleme falan olmuyo bi şeyi yanlış yapıyorum galiba :)
neyse hepinize kolay gelsin ben biraz ara verip daha sonra başka detoksları deniycem. sağlıklı zayıflamalar :)
Geçmiş olsun yaseminciğim. Insallh düzelirsin hayatım. Mükemmel incelmişsin. Darısı bana. Elmamı yedim çayımı içtim. Wc yecıkmayan ben 3 kere wc ye gittim.insallah yaglar akıyordur:) bi umut
sağol esracım.şimdi biraz daha iyiyim yemek yedikten sonra biraz daha düzeldim.reglde normal zamanda en az 2 kilo alınır.ve sen buna rağmen 1.5 kilo vermişsin bence çok ama çok iyi.başarılarını davamını diliyorum canım
yasemın arkadasım cok gecmıs olsun ınsallah ıyı olursn ...
bende bugun kahvaltımı yaptım suan 1 elma ıle su tüketıyorm
2saate bır elma yıcem bırazdan yesıl cayımıda ıcerm bakalm suan kendımı cok ıyı ve huzurlu hıssedıyorm ınsallah boyle gıder
ılgınc olan ... sızın yazdıklarınızı gorunce daha cok gaza gelıoyrm cok mutluyum ınsallah hep bırlıkte basaracagız =))
baslangıc kılom 95.9
sm kimler yapıyor elma diyetini kaç kişiniz,bende bugün başladım,87kiloyum.
10 gün yapmayı düşünüyorum,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?