Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sagol cnm benım ınsallah bu sefer basarıcam ben yarn yedklerımı yazarm buraya opt sızı ıyı geceler

iyi geceler git gide bünyem alıştı bu diyete yani beni bıraksalar
1-2 ay giderim ben bu gazla bugün 3. günüm bitti artık ne
baş ağrım olmuyo ne bi bişey bugünkü yediklerim
3 küçük yeşil elma
2 lt su
1 fincan 5i1 arada çay
1 tabak ıspanak yemeği (kaçamak :26: )

tam gaz devam kızlar en fazla 1-2 aya kadar istediğimiz kilolara ulaşıcaz
sadece morelimizi yüksek tutalım ve ben bu diyetle çok iyi kilo veriyorum
diye düşünelim yoksa aksini düşünürsek hiçbir şekilde veremeyiz kendimce bunu ıspatladım çünkü

Son düzenleme:
günaydın canlarım . diyet serüvenim basladı. dün yeşil elmamı aldım. aktardanda yeşil çay aldım.sabah işe gec kaldıgım içim kahvaltı kepek ekmeği peynir yerine suan 2 tane kepekli galeta yiyorum.2 saatte birde elma tüketeceğim bakalım. yeşil çaydan tiksinirim ama. dönmek yok zafer bizim olacak. bi an kendimi muhtesem yüzyılda savasa hazırlanır gibi hissettim. evet düşman askerleri kg lar.bakalım kaçını öldüreceğiz.:)

Allahım bu nasıl iğrenç bişey ya.... ıyyy yeşil çay. kokusu bile yetti. hadi bismillah. arkadaslar cıtır cıtır sıcacık simit yiyorlardı. sadece yalandım yemeyeceksin dedim .elmam var mis gibi saat 11 olsun onu yiyecem

günaydın kızlar bu sabaha karşı kalp çarpıntısıyla uyandım
kendimi çok kötü hissediyorum nedense tam alıştım
derken bu oldu.şuanda hala geçmedi.bende bugün
normal bir şekilde yedim geçer belki diye.
şuana kadar 3.5 kilo vermiş durumdayım ve bayağı
bir inceldim belden 4 cm göbekten 4 cm kalçadan
3 cm ama çarpıntı mahfeti beni çok halsizim şuan
inşallah öğleye kadar geçer bu durumum

yasemin çok geçmiş olsun ilk gün bende çok kötü oldum ama çok şükür bi daha olmadı

dün 5. günümdü artık bıraktım diyeti az önce kahvaltımı yaptım nesfitimi yedim (özlemişimm:))
tartıldıgımda 1.600 tek verdğimi gördüm daha cok verdiğimi sanıyodum ama yanılmışım. yeşilçay içemedim pek 5i bi yerde çaylarım vardı günde 3 bardak falan ondan içtim. bide ben diyete reglimin ilk günü başladım son günü bıraktım belkı o yuzden kilo veremedım ama incelme hissediyorum :)
geceleri de belime biberiye yağı sürüp streç filmle sarıyorum 2 gündür ama terleme falan olmuyo bi şeyi yanlış yapıyorum galiba :)
neyse hepinize kolay gelsin ben biraz ara verip daha sonra başka detoksları deniycem. sağlıklı zayıflamalar :)

Geçmiş olsun yaseminciğim. Insallh düzelirsin hayatım. Mükemmel incelmişsin. Darısı bana. Elmamı yedim çayımı içtim. Wc yecıkmayan ben 3 kere wc ye gittim.insallah yaglar akıyordur:) bi umut

sağol esracım.şimdi biraz daha iyiyim yemek yedikten sonra biraz daha düzeldim.reglde normal zamanda en az 2 kilo alınır.ve sen buna rağmen 1.5 kilo vermişsin bence çok ama çok iyi.başarılarını davamını diliyorum canım

Geçmiş olsun yaseminciğim. Insallh düzelirsin hayatım. Mükemmel incelmişsin. Darısı bana. Elmamı yedim çayımı içtim. Wc yecıkmayan ben 3 kere wc ye gittim.insallah yaglar akıyordur:) bi umut

sağolasın tatlım bende bugün 3 kez çıktım 5 günün ardından ondan yaptı vucut bitkin kaldı.inşallah sende benim kadar demiyeyim benden çok çok fazla incelirsin canım

inşalah sende tez zamanda iyileşirsin hayatı. 2.elmamı yedim. bi sigara içeyim sonrasında limonlu yeşil çay. herkes ögle yemeğinde. ama sonuçları istediğim gibi olursa hemen gidip c&a gördüğüm ve düğmelerini kapatamadıgım montu alacagım. ay insallahhhhh

çok teşekkür ederim.. normalde regldeyken çok şişkinliğim oluyodu bu sefer olmadı.. en iyi yanıda buydu galiba :)

Son düzenleme:
yasemın arkadasım cok gecmıs olsun ınsallah ıyı olursn ...
bende bugun kahvaltımı yaptım suan 1 elma ıle su tüketıyorm
2saate bır elma yıcem bırazdan yesıl cayımıda ıcerm bakalm suan kendımı cok ıyı ve huzurlu hıssedıyorm ınsallah boyle gıder
ılgınc olan ... sızın yazdıklarınızı gorunce daha cok gaza gelıoyrm cok mutluyum ınsallah hep bırlıkte basaracagız =))
baslangıc kılom 95.9

evet pınarcıgım insan yanına arkadas arıyor hep. insallah 7li rakamları göreceğiz.bende yeşil çayımı içtim. 3te 3.elmaı yiyeceğim. henüz açlığım yok bakalım

evde pc yok. hafta sonu giremeyeceğim bol bol yazın okuyum iyice gaza geleyim.pazartesini iple cekiyorum. bide cuma tartı gününü

evetttt ben geldm
wc tasınıp duruorm bugun yesıl cayın faydası =))
kahvaltı yaptım 3elma 1.5su 2kahve nestfıt yedm bıde sutle cok az
bugunluk boyle kendımı sımdıden cok hafıf hıssetmeye basladm eee bıdeye yaglı yaglı seyler ınmeyınc
ıyı haftasonları dılıorum sızlere ben anca pazartesı gırerım artık ...
durmak yok yola devam ..

sağol canım yaa.sabah çok kötüydüm şimdi düzeldim çok şükür iyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar.
bugün yediklerim
1 tabak mantar sote yanına pilav (kendimi çokkötü hissedince mecbur yemek yedim)
3 tane kendi yaptığım baklava (kan şekerimi düzeltsin diye yedim )
2 adet elma
2.5 lt su
1 koca fincan 5i birada çay
ve gün bitti çünkü ben 6 da en son yemeğimi yiyorum
bakalım yarın tartı neyi gösterecek
iyi akşamlar şimdilik

sm kimler yapıyor elma diyetini kaç kişiniz,bende bugün başladım,87kiloyum.
10 gün yapmayı düşünüyorum,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Bugun 4.gunum 3gunde 700 gr falan gitti cok yavas zayifliyorum ama kalici zayifladigima inanip hevesimi kirmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…