Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar daha önceki yorumları okumadım ama bi ara bende denedim elma diyetini 2 hafta kadar 3 kilo falan verdim ama diyeti bırakınca işhahım açıldı verdiklerimi fazlasıyla geri aldım....tavsiye etmiyorum...bilginize

Dun itibariyle diyetime nazar degdirmis bulunuyorum aksam pisirdigim firinda patatesli tavugun cazibesi ve artik 1haftadir ayni seyi yiyor olmanin verdigi bunaltiyla aksam yemek yedim kendime odul olsun artik napalim cuma birakicaktim sali birakmis oldum birde sutum azalmaya baslamisti artik ama durmak yok spora ve saglikli beslenmeye devam 1 ayda 4 kilo vermek ve kendiminde bebegiminde sagligini bozmamak hedefim

kızlar selam bende bugün itibarıyla elma diyetine başladım bugün iyi geçti yarın nasıl olur bilemem 170 boy sabah tartıldım 83 300 züm hadi hayırlısı inşallah

Arkadaşlar 84.00 kg ile başladığım elma diyetinde 2 kg vermiş ve bugün itibariyle 82.00 olmuş bulunmaktayım. ara vermeden yaparak metabolizmanı bozmak istemiyorum. 3 gün yapıp birgün ara vermeyi düşünüyorum. gelişmeleri yazacağım. 3 günde 2 kg vermeyi hayal bile edemezdim. herkese başarılar. ve sabırlar

maşallah sana kahve etkiliyormu diyeti ve kaç elma yedin seninle kilolarımız hemen hemen aynı

maşallah sana kahve etkiliyormu diyeti ve kaç elma yedin seninle kilolarımız hemen hemen aynı

İşin aslına bakarsan ben kendimi çok kasmadım kahaltımı güzelce 2 dilim esmer ekmekle yaptım.. peynir domates ve yeşillik zeytini özellikle yemiyorum.. sonrasında 2 saat arayla elma yedim. öğleni öğün olarak elma ile geçiştirdim ama akşam bir kase çorba içtim kahve canım isteyince içtim olumsuz bir etkisi yok aksine olumlu bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

merhabalar canlarım kaç gündür yazmadım. diyet devam. pzaazarı saymazsak bugün 6 günüm. yarın kaç çıkacagım bakalaım. hepberaber vereceğiz kilolarımızı

merhabalar canlarım kaç gündür yazmadım. diyet devam. pzaazarı saymazsak bugün 6 günüm. yarın kaç çıkacagım bakalaım. hepberaber vereceğiz kilolarımızı

merhaba benim bugün 2.günüm.bende biran evvel 6./7. günüm olsun istiyorum.peki fark var mı hissediyomusun.

günaydın arkadaslar.103,2 kg ile basladıgım diyetimnde 4,600gram vererek sonun da 9 lu rakamları görüp98,6 gördüm.ama elmadanda iğrendim. insallah geri almam. ve yeni bir diyet denemek istiyorum. haftada 2 kg vererek bile zayıflamak istiyorum. insallah sizde verirsiniz

kizlar ben daha once yaptim bu diyeti ocakta 96 kilo ile basladigim diyet maratonuma 79 kiloda temmuz ayinda son verdim

ilk once isvec diyeti yaptim ardindan elma diyeti ama cok ara verdim 2 hafta yapip 1 ay ara verdim elma diyetiyle bi 10 kilo rahat vermisimdir su an homili girtlak yedigim için dogal olarak 7 kilo almis ve 86 kilo olmus durumdayim hafta sonu elmalarimi alip pazartesi elma rejimime basliyorum birbirimize destek olalim bu elma rejimiyele kiz kardesim 82 kilodan 62 ye dustu 9 haftada benim ilk hedefim tekrar 79

herkese bol sans

inşallah bende verebilirim..........

Arkadaşlar harika bir diyet yalnız uzun süreli yapmak hem insanı elmadan bıktırır hemde direnci kırar diye düşünüyorum. ben 3 günlük aralarla yapmayı düşünüyorum. Dün ölcüm yaptırdım 3 günde 2 kg kastan vermişim kastan verilen kilolar çabuk alınabilen kilolar olduğu için ara veridğimde de abartmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…