Arkadaşlar 84.00 kg ile başladığım elma diyetinde 2 kg vermiş ve bugün itibariyle 82.00 olmuş bulunmaktayım. ara vermeden yaparak metabolizmanı bozmak istemiyorum. 3 gün yapıp birgün ara vermeyi düşünüyorum. gelişmeleri yazacağım. 3 günde 2 kg vermeyi hayal bile edemezdim. herkese başarılar. ve sabırlar
kızlar ben 5. günümüde bitirdim,şimdilik sonuç harika,sonuçu cuma yazarım.
maşallah sana kahve etkiliyormu diyeti ve kaç elma yedin seninle kilolarımız hemen hemen aynı
öncelikle tebrikler.kaç kiloyla başladın. bide kaç kilo verdin merak ettim.bugünden söyleyebilirmisin.motivasyona ihtiyacım var.
canım bu gün 6.günüm dün tartıldım -3garantiydi.Bide rengli oldum yarın tartılıyım sonuçu bildirimim.
merhabalar canlarım kaç gündür yazmadım. diyet devam. pzaazarı saymazsak bugün 6 günüm. yarın kaç çıkacagım bakalaım. hepberaber vereceğiz kilolarımızı
kızlar 6 gün yaptım,renğli olmama rağrem 3.500 kilo verdim.
ama ben normal elma yedim.
kizlar ben daha once yaptim bu diyeti ocakta 96 kilo ile basladigim diyet maratonuma 79 kiloda temmuz ayinda son verdim
ilk once isvec diyeti yaptim ardindan elma diyeti ama cok ara verdim 2 hafta yapip 1 ay ara verdim elma diyetiyle bi 10 kilo rahat vermisimdir su an homili girtlak yedigim için dogal olarak 7 kilo almis ve 86 kilo olmus durumdayim hafta sonu elmalarimi alip pazartesi elma rejimime basliyorum birbirimize destek olalim bu elma rejimiyele kiz kardesim 82 kilodan 62 ye dustu 9 haftada benim ilk hedefim tekrar 79
herkese bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?