sen devam et durmaz bence hatta regl bitince fazladan kilo vermiş bilem olabilirsin...
Pişşt kimse yok mu.... Aaa tek başıma kaldım burlarda. Herkez zayıfladı sülün gibi oldu herhalde.... Neyseee....
Bu sabah 63 idim biraz akis kestik gibi geldi bana. Su kaybı olayı bitince kilo verme yavaşladı heheehe.... Metabolizma dediki bu nabıyo beni kekliyo herhalde, hep elma hep elma..... Vermicem işte kalan kiloları diyo sanırımBakalım metabolizma mıı ben mi görüciik.
Oooof oofff yersen öyle pastaları börekleri çekersin bu işkenceleri.... Yaaa bir memlekette adım başı börekçi dönerci pastacı olurmu arkadaş yaa... İşe gelirken valla kokularını ciğerlerime kadar çeke çeke geldim. Diyorum herhalde rızkım kesilmiş bu gün bunu yiyemiyorum.Kısa devre oldum gari.... Az kalsın dalıyodum börekçiye vallaa.... Su böreği ımmmhhh..... Çok özledim kendisini....
Neyse sabah akşamda 20 - 25 - 30 adet arası değişen mekik çekiyorum. Göbeğim azıcık düzelecek gibi gibi. Daha erkende hani böyle bir ay felam devam edebilirsem olcak gibi yani. Hissediyorum... İnsanın bir buçuk metre boyu olunca böyle oluyo işte... Bıngıl bıngıl...[/QUOT
vazgeçmek yok betül devam edicez inşallah sonuna kadar.ben reglim bitene kadar tartılmama kararı aldım yoksa moralim bozuluyo..ya bide ben başlayabilsem şu mekik ve yer hareketlerine
inşallah iyi olur sonuçlarımız.bende çalışıyorum enerjim düşmesin diye üzerine yağ yakılmamış çorbadan 1 kase içiyorum öğleyin.inşallah başarırız.kızlarrr ben de burdayım gitmedim biyereee
dün günüm güzel geçti kızımın peşinden koşuşturmaktan anlamıyorum zaten günü 14 aylık kızım var
dün 3 elma bol su yedim akşam 7 de sadece ve sadece bir lokmacık menemen aldım kızlarr ama kahvaltı yapmadım ona saydım tadımlık bir lokma menemenden bişii olmaz sanırım bgn yine süperim 2 elma yedim şuana kdr ve bol su şimdilik iiyim bakalımm sonuçta ii olur umarım...
inşallah iyi olur sonuçlarımız.bende çalışıyorum enerjim düşmesin diye üzerine yağ yakılmamış çorbadan 1 kase içiyorum öğleyin.inşallah başarırız.
Ben burlarda yalnız kaldıım.... Ühühüüüü.... Niye yazmıyonuz yaaa... Neyse bu gün 62.7 kiloyuuum..... Maşallah bana..... Yaaa sevdim ben bu işi, ama elmadan da gına geldi. Resmen midem bulanıyo artık elma yerken :)) Ama durmiciim devam ediciim.... Baskılar bizi yıldıramaaz... Ne kadar uzun zaman oldu 62 yi görmeyeli.... 2 yıl mııı 3 yıl mııı abbooo...
lapa huuu nirdesin kilo verdin mi vermedin miii.....
MINEL3478 sahalara dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum....
PinarSLD
denemeden bilemezsin. Sen bir başla gerisi geliyo :) Hadi hadi gel sende başla.....
sizce ben 14 15 gunde kac kilo verebilirim ??
cok mutsuzum insallah bu sefer basarmak istiorm
bende zayif olucam insallah
suanki kilom 96
canım anladığım kadarıyla gençsin ve kilon kalıplaşmış kilo değil yani uzun yıllar olmamış o yüzden bu diyeti harfiyen yaparsan kilo verebileceğini düşünüyorum.hiç vakit kaybetme başla derim.o güne kadar ne verebilirsen bir de elmaların yeşil ekşi elma olsun.tatlı elma acıktırıyo insanı.şimdiden kolay gelsinherkese merhaba bende bu diyeti bastan sona okudum ve yapmaya karar verdim.Desteklerinize çok ama çok ihtiyacım var.okulu bu yıl bitirdim yurtdısında okuyordum ve kıloyu son dönem 3 ayda aldım hemde kac kılo dersınız 23 kılo.Kendime çalışmaya baslarken vs gıymek ıcın okadar cok sey almıstımkı.ayak numaram bıle buyudu hiçbirşey olmuyor.Herseyden nefret ettım hayata kustum cunku bı anda alınan bu kıloya alısamadım.adet duzenım herseyım bozuldu tum kontrollerden gectım endokrınolojı dahılıye kadın doğum kacar kez gıttım hatırlamıyorum bıle kendımı yemekten alıp sabretsemde kılo veremedım.temmuz gıbı bı arkadasımn tavsıyesıyle bıber hapı kullandım 89 kıloydum 77 e dustum bır ayda gozle görulur bı zayıflamaydı ama tekrar orjınalını bulana kadar cok zaman gectı kullandıgımda ıse ıkıncı kutuda etkı görmedım.veee yavas yavas kendını bellı etmeden gerı dondu kılolar.
ben cocuklugumdan berı zayıftım en son tartıda 96 kıloyu gördumve basladım tekrar 92 ye kadar dustum 15 gunde fakat bu son 15 gundur aynı dıkkatı göstermeme ragmen sadece 91,5 oldum.şimdi bu dıyete baslamak ıstıyorum.İlk etapta 75 e düşmek istiyorum.İnşallah verebılırım.Çünkü uzun zamandır görmediğim arkadasım türkiyeye geliyor.Ve biz inşallah geldiğinde nişan yapıcaz ama en önemlısı o benım bu kadar kılo aldıgımı bılmıyor ne yapıcagımı karsısına nasıl cıkacagımı bılmıyorum kasımın 15 ıne kadar nekadar verebılırım sızce
yardımınıza,destegınıze cok ama cok ıhtıyacım var....
12.10 kılo:91.5 boyum ıse 172
canım anladığım kadarıyla gençsin ve kilon kalıplaşmış kilo değil yani uzun yıllar olmamış o yüzden bu diyeti harfiyen yaparsan kilo verebileceğini düşünüyorum.hiç vakit kaybetme başla derim.o güne kadar ne verebilirsen bir de elmaların yeşil ekşi elma olsun.tatlı elma acıktırıyo insanı.şimdiden kolay gelsin
herkese merhaba bende bu diyeti bastan sona okudum ve yapmaya karar verdim.Desteklerinize çok ama çok ihtiyacım var.okulu bu yıl bitirdim yurtdısında okuyordum ve kıloyu son dönem 3 ayda aldım hemde kac kılo dersınız 23 kılo.Kendime çalışmaya baslarken vs gıymek ıcın okadar cok sey almıstımkı.ayak numaram bıle buyudu hiçbirşey olmuyor.Herseyden nefret ettım hayata kustum cunku bı anda alınan bu kıloya alısamadım.adet duzenım herseyım bozuldu tum kontrollerden gectım endokrınolojı dahılıye kadın doğum kacar kez gıttım hatırlamıyorum bıle kendımı yemekten alıp sabretsemde kılo veremedım.temmuz gıbı bı arkadasımn tavsıyesıyle bıber hapı kullandım 89 kıloydum 77 e dustum bır ayda gozle görulur bı zayıflamaydı ama tekrar orjınalını bulana kadar cok zaman gectı kullandıgımda ıse ıkıncı kutuda etkı görmedım.veee yavas yavas kendını bellı etmeden gerı dondu kılolar.
ben cocuklugumdan berı zayıftım en son tartıda 96 kıloyu gördumve basladım tekrar 92 ye kadar dustum 15 gunde fakat bu son 15 gundur aynı dıkkatı göstermeme ragmen sadece 91,5 oldum.şimdi bu dıyete baslamak ıstıyorum.İlk etapta 75 e düşmek istiyorum.İnşallah verebılırım.Çünkü uzun zamandır görmediğim arkadasım türkiyeye geliyor.Ve biz inşallah geldiğinde nişan yapıcaz ama en önemlısı o benım bu kadar kılo aldıgımı bılmıyor ne yapıcagımı karsısına nasıl cıkacagımı bılmıyorum kasımın 15 ıne kadar nekadar verebılırım sızce
yardımınıza,destegınıze cok ama cok ıhtıyacım var....
12.10 kılo:91.5 boyum ıse 172
canım ben elmayla cok acıkan bi tipim ..yeşil de olsa beni bayar ve acıktırır o yüzden dene ama bu diyeti yapamazsan benimkini uygula..ben de bir yılda 15kilo almıştım aniden stresten yemek ve tatlı cok yedim...10gündür diyet yapıyorum 10günde 2bucuk kilo verdim bir pantolonum vardı içine girebildim..amacım bayrama kadar 5kilo daha vermek yaptıgım diyet sadece su:
sabah 1yumurta haslanmış ve bir bardak diyet süt...öğlen bir bardak ayran ve bir paket cubuk kraker....akşam yağsız salata...içine elma sirkesi mutlaka koy..bi de 5badem...sade 2fincan türk kahvesi gün boyu hepsi bu yediklerimin 10günde 2,5 kilo gayet iyi bence ayda 8kilo eder...acıkmıyorsunfazla bunu denemek isteyen yapsın...bu arada unutmuşum bi de 5bademiçi yedim her gün..tokluk versin diye...yumurtayı da saçım için yedim dökülmedi..devam ediyorum su an..
hoş geldin aramızaMerhaba kızlar,
Aranıza, yeşil elmalarını almış gelmiş, sabaha bu diyete başlayacak olan bir vatandaş daha geldi :)
Benim de vermem gereken 25 kilo var, bununla hepsini veremem ama bir başlangıç olsun istiyorum. 4 aylık bir bebeğim var. Doğum kiloları yapıştı kaldı ama ben doğumdan öncede kiloluydum. Çok üzülüyordum ki bu duruma bi dur dedim. Son iki hafta 4 kilo verdim. Akapunktura gidiyorum fakat bebeğimi emzirdiğim için doktor hanım rejim listemi çok hafif verdi. Her şeyden yiyorum genellikle. Fakat bu hafta vücudumda bi şişkinlik çıktı, su oranı çok artmış, yağdan kilo vermeme karşın su artınca doktor yeşil elma ye dedi. Daha çabuk şişlik atar falan dedi. Onunla ilgili araştırırken sizleri buldum. En azından bi üç gün yapıyım da şu suyu atsın vücudum. Bu rejimi ben çok uzun süre yapamam çünkü sütümü etkiliyebilir diye düşünüyorum.
3 gün boyunca sizlerleyim inşallah. Eğer sütte bir sorun olmazsa devam da ederim, sizleri de yalnız bırakmam.
Hepimize kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?