sanırım benim verdiğim kilo da kastan gittiArkadaşlar harika bir diyet yalnız uzun süreli yapmak hem insanı elmadan bıktırır hemde direnci kırar diye düşünüyorum. ben 3 günlük aralarla yapmayı düşünüyorum. Dün ölcüm yaptırdım 3 günde 2 kg kastan vermişim kastan verilen kilolar çabuk alınabilen kilolar olduğu için ara veridğimde de abartmayı düşünmüyorum.
kizlar ben daha once yaptim bu diyeti ocakta 96 kilo ile basladigim diyet maratonuma 79 kiloda temmuz ayinda son verdim
ilk once isvec diyeti yaptim ardindan elma diyeti ama cok ara verdim 2 hafta yapip 1 ay ara verdim elma diyetiyle bi 10 kilo rahat vermisimdir su an homili girtlak yedigim için dogal olarak 7 kilo almis ve 86 kilo olmus durumdayim hafta sonu elmalarimi alip pazartesi elma rejimime basliyorum birbirimize destek olalim bu elma rejimiyele kiz kardesim 82 kilodan 62 ye dustu 9 haftada benim ilk hedefim tekrar 79
herkese bol sans
selam bende bgn itibari ile başlıyorum 70 kiloyum 63.5 la hamile kalmıştım en az 63.5 olmak ama aslında 58-60 fln olmak istiyorum...
hoş geldiin o zaman.... gelişmeleri yaz ama...
bu sabah tartıldım 63.6 yehhuuu... Aynen devam... Allah yardımcımız olsun. Harbi sabır testi gibi bir şey, önümde pasta bilem yediler.... Birde gel gel bir kereden bişi olmaz diyolar, öyle diye diye kaç kilo oldum zati.... Enteresan bir olay kendimi inek gibi hissediyom kart kurt ha bire elma kemiriyom
Hadi bakalım yarın kilo olcam...
ilk günüm süper gidiyo kahvaltı yapmıyorum ben
sadece elma yiyorum kızlar bilginize 6-7 gibi sonlandırıcam ve bol su içiyorum....
toplamda kaç kilo verdin benim bugün 6.günüm 3.5 kilo oldu daha .bi de regl oldumherhalde durucak kilo vermem..
ilk günüm süper gidiyo kahvaltı yapmıyorum ben
sadece elma yiyorum kızlar bilginize 6-7 gibi sonlandırıcam ve bol su içiyorum....
toplamda kaç kilo verdin benim bugün 6.günüm 3.5 kilo oldu daha .bi de regl oldumherhalde durucak kilo vermem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?