Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım benim verdiğim kilo da kastan gitti

Birşey sorcam kız kardeşiniz 9 hafta hiç ara vermeden mi yaptı bu diyeti bu benim için çok önemli bende uzun bir süre ama ara vererek yapmayı düşünüyorum cünkü en iyi kilo verdiğim diyet bu

Ya kızlar ben bugun basladm bu dıyete 3 tane elma yıyebıldm ve saat kac oldu bse yemedm dha aclıktn olebbılırm eger ben kılo verırsem herkes verır sonucları yazıcamm

Selamlarr...
bende bu gün başladım hadi hayırlısı. Başlangıç kilom 66 .... burayı dün keşfettim akşama kadar yazılanları okudum bir gaza geldim bir gaza geldim akşam eve giderken marketteki tüm elmaları alıverdim. Bu günde elma diyetine start verdim.... Ayy olur inşallah.... Bir zamanalar 60 tım ve şişman sanardım kendimi şimdi mumla arıyorum o günleri aahhh ahhhh..... Bakalım başarabilecekmiyim. Azimliyim yapacam. Ali Ağaoğlu gibi oldu. Adamın sevgilisi nasıl amaa süper dimiii...

Bu günkü planım....
8:30 1 küçük yovita keten tohumlu olandan yedim
10:00 2 elma
12:00 1 elma
14:00 1 elma
16:00 1 elma
18:00 1 elma
20:00 1 elma finişşş..... tükkanı kapama saati.....

Aralardada yeşil çay + su hadi bakalım benden ne çıkacak göricez.... Haftaya cindy carafford gibi olcam heee inanılır gibi değil....

Bende bugün tekrar başladım. 4 gün yapmayı düşünüyorum.Her hafta 3 yada 4 gün yapıp ara vereceğim. 4 gün sonunda kaç kg verdim yazarım. tekrar 2 kg vermeyi başarabildim mi 10 kere zıplayacağım :)))

slm bende baslamayi dunusorum tekrardan 1ay icinde kilo vermem lazim hemde 10kilo felan ..
suan yesil elma yok ama yarn almaya gidicek normal elmayla baslicam ben ..
ne guzel verdigim 2kiloyu geri aldm bu sefer olur insallah

Ooo yaşasın bana arkadaşlar gelmiş... Başlayın başlayın yalnız tadı çıkmıyo.

Şimdi bu ikinci günü firesiz tamamladım çok şükür. İlk gün 1 kg verdim, ama hiç sevinmedim,şımarmadım.... Çünkü vücuttaki ödem gidermiş ya anca ilk gün ... yani ben bu verdiğim bir kilocuğu bir oturuşta geri alırım. Bakalım yarın sabah kaç kilo oluciiim. Ayyy böyle bir bir giderse ne ala. Ama zor oluyomuş be... Gerçi hata bende, bununda suyunu çıkarıp kahvaltıyı atlayarak yaptım.... Bu yüzden biraz acıktım. Açlık asabiyete sebep oldu vs. vs... :)) Ama yarın kahvaltımı yaparak başlıcam güne. İlk iki gün tam detoks oldu. Bağarsaklarım iyice temizlendi gibime geliyor. Bir hafta sonunda bakalım nasıl olcak, dayanabilecek miyim merak ediyorum. Bu hafta çabuk geçsin yaaa....... Yediğim tonlarca çukulata ve pastanın kanımdan çıkıp gitmesi lazım pöfff.....

bu sabah tartıldım 63.6 yehhuuu... Aynen devam... Allah yardımcımız olsun. Harbi sabır testi gibi bir şey, önümde pasta bilem yediler.... Birde gel gel bir kereden bişi olmaz diyolar, öyle diye diye kaç kilo oldum zati.... Enteresan bir olay kendimi inek gibi hissediyom kart kurt ha bire elma kemiriyom
Hadi bakalım yarın kilo olcam...

selam bende bgn itibari ile başlıyorum 70 kiloyum 63.5 la hamile kalmıştım en az 63.5 olmak ama aslında 58-60 fln olmak istiyorum...

toplamda kaç kilo verdin benim bugün 6.günüm 3.5 kilo oldu daha .bi de regl oldum herhalde durucak kilo vermem..

ilk günüm süper gidiyo kahvaltı yapmıyorum ben
sadece elma yiyorum kızlar bilginize 6-7 gibi sonlandırıcam ve bol su içiyorum....

toplamda kaç kilo verdin benim bugün 6.günüm 3.5 kilo oldu daha .bi de regl oldum herhalde durucak kilo vermem..

İlk sabah tartıldığımda aç karnına 66 idim
bu sabah aç karnına 63.6
iki günde 2.4 kilo gibi görünüyor.

Ama bilemem tabi bu su kaybıda olabilir. Yani detoks gibi bir şey oldu benim için, kalıcı bir kilo kaybı olduğunu düşünmüyorum. Bir kaç gün sabredebilirsem, dahili ve harici düşmanlarıma rağmen, kalıcı bir kilo kaybı olabilir.... Bu günde bozmadım rejimi ama az sonra burda yemekler yapacaklar ve ısrar kıyamet gidecek. Ooooffff....

ilk günüm süper gidiyo kahvaltı yapmıyorum ben
sadece elma yiyorum kızlar bilginize 6-7 gibi sonlandırıcam ve bol su içiyorum....

Kahvaltıda mı yapmıyosun... Ama öyle biraz enerjin düşük olmaz mı yahu. 1 minnak yumurta ye bence. Bak şok diyetler acaip sonuçlanıyor. Bir zamanlar 60 tım 47 ye kadar düştüm sonra bir aldım 68 lere kadar çıktım. Kendi rekorum yani.... Ekmeksiz bir şekilde tek bir haşlanmış yumurta yedim bu gün bana enerjide lazım... Kafam çalışmıyor sonra

Zayıflamak için: Bir bardak suya bir-iki kahve kaşığı elma sirkesi ve bir kahve kaşığı bal ekleyip, karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında, düzenli kilo vermenize katkı sağlar

bunuda mı yapayım diyorum... yakında elma ağacı çıkacak içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…