Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benimde ilk günüm kaçamaksız geçti,2 dilim kepek ekmek kahvaltı yaptım
5 elma yedim ,2litre su içtim,2fincan yeşilçay içtim.

Bende elma diyetine başyladım yalnız uzun soluklu yapamayacağım gibime geliyor o yüzden 5 günlük aralar ile yapmayı düşünüyorum. bugün itirabiyle başladım. kilom 84 sonucu yazacağım

zayıf birimisin belki ondan az gitmiştir ama 3 günde 700 fena değilki haftada 1.600 yapar

Ust kismim zayif kollarim falan kemikleri sayilir doguma ragmen gobegim yok mesela ama gel gorki ust bacak ve basen benim problemim zor kilo vermemde bu yuzden sanirim
ayrica bugun sabah itibariyle 62.800 geldim sonuctan memnunum haftada 2 kilo versem bile mukemmel cunku bu diyet beni hic zorlamiyor 1saat spor yapiyorum en ufak gozum bile kararmiyor persembeye diyetisyene gidiyorum olcum yaptiricam bakalim nekadari yagdan gitmis

Boyum 170 kilo 62.800 38 beden pantolon zorla oluyor 36 beden gomlek ceket rahatlikla oluyor fikir vermesi acisindan paylasiyim istedim :)

bende 174 üm kilo 64 küsür ama 65 diyelim şimdilik.benimde 40 bol geliyor 38 zor oluyor altıma.ama popo yok boş boş duruyor leğen kemikleri bayağı geniş olduğundan böyle sanırım.dümdüz popo var.bacaklarım ince bol geliyor pantolonların bacakları.anca dar paçalar oturuyor işte.benimde sorunum üst bölge.belim kalın omuzlarım geniş.göbek var simit var :))) var oğlu var yani.üstüme 40-42 anca giyebilirim 38 mümkün değil zatenbide emziriyorum göğüsler büyük şu ara istesemde olmaz...bakıyrum bakıyorum bu diyete cesaret edemiyorum.

Bebis kac aylik bende emziriyorum ama bebegim 15 aylik oldu diye artik cesaret ediyorum bu tarz diyetlere dogumdan sonra 72 kilo gezdim kac ay sonra saglikli beslenerek ve spor yaparak 63 e dustum simdi iyice bir zorlayip kendimi 55 ins :). Nacizane tavsiyem bebegin 1 yasini doldurduysa bu diyete baslaman zaten o melekler ugruna almadikmi bu kilolari onlarin sagligi icin bikac ay daha seve seve katlanilir

benimki 5 aylık ve ek gıdayada dah doğru düzgün geçtim sayılmaz.düzene sokmadım yani.çoğunluk emziriyorum.ondan da fazla cesaret edemiyorum.her diyete ya sütüm azalırsa diye bakıyorum.biraz başlıyorum sorun yoksa devam ediyorum ben 58 kilo olmak istiyorum 7 kilom var daha:18:

günaydın canlarım.hafta sonu giremedim. ve koşa koşa buraya geldim hemen. bakıyorum yeni arkadaslarımız var. çok güzel.hafta sonu pazar günü bitane yeşil elma yedim sadece. eşim evde oldugu için. ona söylemedim diyette oldugumu. yoksa hemen ne gereği var. kanın düşüyor sen böylede iyisin diyor. ulen 103kiloyla naıl iyiyim bende anlamıyorum. neyse bugün tam gaz devam. cumayı iple cekiyorum. bakalım ne olacak. cok heyecanlıyım

gunaydn kızlar ben geldm ..
yaf hafta sonu annaneme gıttım byadan berı gıdemıordm veeee tabıkıde yemek yedm .. =) yoksa annanem cok uzulrdu kadıncacagız
fazla abartmadm ama tek tuk yedm ole ama elmalarımı yıyemedım tabı bugun full gaz devam
sabah nestfıt yedm bı kase sutle
sırada su ıle elma var oglenede
patlıcan yemege yıcem 3 4 kasık
sonra yıne elma suuu

merhabalar bende hafta sonu diyeti kaçamaklı geçirenlerdenim
ama kiloda almadım çok şükür bayağı yedim çünkü.
kilolarınızı çok merak ediyorum kızlar

günaydın arkadaslar. evet bugün 5 günüm. pazarı saymıyorum ama.4diyelim.şimdi ekmeğimi yedim. bismillah deyip basladım

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.elma dıyetını gecen hafta ıkı gun yaptım 2kg verdım ama haftasonu malum bırakmak zorunda kaldım.bugun tekrar baslıycam.sızınde yazdıgınız gıbı bırbırımıze destek olursak emınım cok daha guzel motıve oluruz.

Diyetim tam gaz devam ediyor bugun 7. Gunum 1.300 gram falan zayifladim kaplumbaga hiziyla zayifliyorum ama hic pes edesim yok bu haftasonu tatil yapicaz 2 gun otelde bile dikkatli ve saglikli beslenmeye calisicam sizlerde durum nedir kacinci gunlerdesiniz ve ne kadar zayifladiniz

Birde benim aldigim elmalar yemyesil ama cok eksi degil bol sulu belkide cok eksi olmadigi icin hizli zayiflamiyorum diye dusunmeye basladim ama bir arkadasa diyetisyeni tatli veya eksi tum elmalarin vucutta etkisi ayni demis :26:

merhaba ben tekrar diyete döneli tam 1 ay oldu 4 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…