Bugun 4.gunum 3gunde 700 gr falan gitti cok yavas zayifliyorum ama kalici zayifladigima inanip hevesimi kirmiyorum :)
zayıf birimisin belki ondan az gitmiştir ama 3 günde 700 fena değilki haftada 1.600 yapar
zayıf birimisin belki ondan az gitmiştir ama 3 günde 700 fena değilki haftada 1.600 yapar
Boyum 170 kilo 62.800 38 beden pantolon zorla oluyor 36 beden gomlek ceket rahatlikla oluyor fikir vermesi acisindan paylasiyim istedim :)
bende 174 üm kilo 64 küsür ama 65 diyelim şimdilik.benimde 40 bol geliyor 38 zor oluyor altıma.ama popo yok boş boş duruyor leğen kemikleri bayağı geniş olduğundan böyle sanırım.dümdüz popo var.bacaklarım ince bol geliyor pantolonların bacakları.anca dar paçalar oturuyor işte.benimde sorunum üst bölge.belim kalın omuzlarım geniş.göbek var simit var :))) var oğlu var yani.üstüme 40-42 anca giyebilirim 38 mümkün değil zatenbide emziriyorum göğüsler büyük şu ara istesemde olmaz...bakıyrum bakıyorum bu diyete cesaret edemiyorum.
Bebis kac aylik bende emziriyorum ama bebegim 15 aylik oldu diye artik cesaret ediyorum bu tarz diyetlere dogumdan sonra 72 kilo gezdim kac ay sonra saglikli beslenerek ve spor yaparak 63 e dustum simdi iyice bir zorlayip kendimi 55 ins :). Nacizane tavsiyem bebegin 1 yasini doldurduysa bu diyete baslaman zaten o melekler ugruna almadikmi bu kilolari onlarin sagligi icin bikac ay daha seve seve katlanilir
Diyetim tam gaz devam ediyor bugun 7. Gunum 1.300 gram falan zayifladim kaplumbaga hiziyla zayifliyorum ama hic pes edesim yok bu haftasonu tatil yapicaz 2 gun otelde bile dikkatli ve saglikli beslenmeye calisicam sizlerde durum nedir kacinci gunlerdesiniz ve ne kadar zayifladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?