Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba şekercim hoş geldin....
kendini çok kasma bi gün her iki saatte 1 elma ye 6 elmaya falan denk geliyo bazı gün her iki saatte 2 elma ye değiştirki arada vücudun düzene alışmasın. İlk sayfalarda zaten güzelce anlatılmış. Ben sabahları bir haşlanmış yumurta yiyiyorum bazen. İllaki bir yovita veya activya yiyiyorum. Ekmekten kaçıyorum çünkü bana hiç bir faydası yok eskidende pek düşkün değildim zaten yani şişkolaşmadan önce. Hafta da bir günde izin ver kendine ben veremedim gerçi bu hafta sonu tavuk yicektim ama malesef yiyemedim ( akşam 7 - 8 gibi dükkanı kapat bişi yeme.... Ben verdimse herkez verebilir. Yeşil çay ve su tüket gerisi geliyo zaten. Bizede gelişmeleri yaz. Herkez yazcam diyo kimse yazmıyo

Hadi bakalım rasgele...

Evet bende geçen hafta 4 gün yaptım ara kaçamaklarla beraber. ve 1 kg gitmiş oldu. şuanki kilom 81.20 bugün itibariyle tekrar başlamış bulunyorum. sanırım 5 gün yapacağım. Bir süre bunu yaptıktan sonra 1 ayda 10 kg amerikan kalp vakfı diyetini yapmayı düşünüyorum. bu hafta 79 oldum mu daha ne isteyeyim

çok teşekkürler siz ne zaman başladınız ve kaç kilo verdiniz bu diyetle

burcu betülün söylediklerini harfiyen yap.aramızda en kararlı , motivasyonu en yüksek olan o (betül).bende 1 hafta da 3.5 kilo verdim sonra kaçamak yapıp 500 gr ını geri aldım.. ama yinede devam ediyorum... bir de akşamları bişeyler yemesem kilo vericem de işten gelince evdekilere hazırlayınca ucundan kıyısından yiyorum.ama kilo verdiğim ilk hafta yememiştim akşamları.bugünden itibaren yine yemicem söz veriyorum kendime.bende sigarayı bırakmak istiyorum ama sinirli bi yapım var ne yazıkki... sinirlenince ipin ucunu kaçırıyorum sigara konusunda.hepimize kolay gelsin....

Tam ayın onunda başlamışım yani geçen hafta cumartesi. O sabah aç karnına 66 kilo ile başladım. Bu gün 61.9 kiloyum.... Yani 8 günde 4.1 kilo vermişim. Benim için mikemmel bir rakam. ellili kilolara düşersem resmimi koyucam farkı göreceksiniz. Şimdi bile fark varda boyum kısa olduğundan genede dombilik duruyom. Ben daha önce aylarca çabalayıp bu kadar kilo verememiştim. İlk hafta hızlı verdim ama sanırım vücuttaki su atıldı. Şimdi 100 gr 100 gr gidiyor. Ama olsun tartıdaki rakamı görmek her şeye değer doğrusu. 61.9 inanki en son 3 yıl önce 61 li bi rakam görmüştüm.... Maşallah tütütüüh....

Minelcim teşekkür ederim canımcım. Döndünmü sahalara bakiim... Kaçamakalarla vedalaş artık. Fit günler gelsin.... Sigara konusunda da inşallah bırakırsın.Ben kullanmıyorum çok şükür. Arkadaşlarla hep denerdik onların hepsi şimdi tiryaki ben hiç içime çekemezdim beceriksizliğimden :)))

canım ben yaklaşık 2 senedir 6 li rakamları göremiyorum 75/70 arası fazlasını malesef bu haftadan sonra göreceğim göreceğiz hep beraber inşallah inşallah inşallah

bu arada minel ve betül yaşlarınız kaç ve hangi şehirdesiniz

betülüm evet daha ciddi olucam rejim konusunda inşallah.bende 60 ları bi görsem.kaçamaklara sonnnnnnnn.........

canım ben yarışmaya ankara'dan katılıyorum.33 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var.boyum 1.60, kilom 74
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

1.56 boy 61.9 kilo 28 yaş, Bursa emret komutanıım :)))) Boy çok kısa yaaa.... artı evde kaldım :)))

bende 32 yaşındayım 74 kiloyum boyum 1,70
yarışmaya izmirden katılıyorum :)))
14 kilo vermekkk istiyorummmm
sanırım aramızda en kötü durumda olan benim.burcu senin boyun uzun en azından.betülcüm seninde kilon 6 rakamlardan düşmek üzere.çok çalışmam gerek çoookkkk:))

sanırım aramızda en kötü durumda olan benim.burcu senin boyun uzun en azından.betülcüm seninde kilon 6 rakamlardan düşmek üzere.çok çalışmam gerek çoookkkk:))

Bana 59 58 yetmez, çünkü boy olmadığı için pek zayıf görünmüyorum. Anca 55 falan olursam gidip kendime kilo kilo kot alcam :)))) Burası buz gibi ya donuyorum..... Geç keşfettim geç.... Yaızn başında keşfedeydim o sıcak günlerde nasıl erirdi insan aaahh ahhhh.....

canım 14 kilo vermek kolay mı birde çalışırken hem betül daha şanşlı en azından doğum yapmış ya ben ya ben bekarımmm zayıflayımda gelinlik giyelim demi ama

canım 14 kilo vermek kolay mı birde çalışırken hem betül daha şanşlı en azından doğum yapmış ya ben ya ben bekarımmm zayıflayımda gelinlik giyelim demi ama

ikinizde bekarsınız güzelce zayıflayıp en güzel gelinlikleri giyin inşallah.evet keşke yazın keşfetseydik bu diyeti.benim 13 yıllık evlilik 11 yaşında çocuk yani deformasyon çooookkkkkkkkk:)))))

Burcucum naptın sen doğurttun beni. Ben hadımım diyom sen kaç çocuğun var diyon gibi oldu..... Evde kaldım didim yaaa :)))))

çok gaza geldim bende başlıcam şuanda 60 kiloyum yarın başlayıpbir hafta devam edicem bakalım haftada kaç kilo veriyorum:) çok heyecanlıyım 1ay sonra buraya dönüp baktığımda inanmıııııııyorummmmmmmmmm 60 kilomuymuşum demek istiyorum:) hedef =====} 55 :) 56 da olur:) boyumda 1.62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…