merhaba kızlar benide aranıza alın 2009 ağustos ayından itibaren yazılanların bir kısmını okudum güzel sonuçlar alınmış şuan işteyim yarın sabah itibariyle başlıyorum hiçbirşekildede vazgeçmeyeceğim lütfen sizlerde destek olunuz artı 1 saat öncesine kadar sigarayı da bıraktım her ikiside başaracağım
tam olarak ne yapmam gerekiyor sabah 1 dilim kepekli ekmek günde peynir lor vs... 1 kilo yeşil elma, 3-4 yeşil çay ,3 litre su (elma hergün artacak mı bi netlik getirsek )
şuan 75 kiloyum
istediğim kilo 60 hadi bakalım hayırlısı
merhaba şekercim hoş geldin....
kendini çok kasma bi gün her iki saatte 1 elma ye 6 elmaya falan denk geliyo bazı gün her iki saatte 2 elma ye değiştirki arada vücudun düzene alışmasın. İlk sayfalarda zaten güzelce anlatılmış. Ben sabahları bir haşlanmış yumurta yiyiyorum bazen. İllaki bir yovita veya activya yiyiyorum. Ekmekten kaçıyorum çünkü bana hiç bir faydası yok eskidende pek düşkün değildim zaten yani şişkolaşmadan önce. Hafta da bir günde izin ver kendine ben veremedim gerçi bu hafta sonu tavuk yicektim ama malesef yiyemedim( akşam 7 - 8 gibi dükkanı kapat bişi yeme.... Ben verdimse herkez verebilir. Yeşil çay ve su tüket gerisi geliyo zaten. Bizede gelişmeleri yaz. Herkez yazcam diyo kimse yazmıyo
Hadi bakalım rasgele...
çok teşekkürler siz ne zaman başladınız ve kaç kilo verdiniz bu diyetle
çok teşekkürler siz ne zaman başladınız ve kaç kilo verdiniz bu diyetle
burcu betülün söylediklerini harfiyen yap.aramızda en kararlı , motivasyonu en yüksek olan o (betül).bende 1 hafta da 3.5 kilo verdim sonra kaçamak yapıp 500 gr ını geri aldım.. ama yinede devam ediyorum... bir de akşamları bişeyler yemesem kilo vericem de işten gelince evdekilere hazırlayınca ucundan kıyısından yiyorum.ama kilo verdiğim ilk hafta yememiştim akşamları.bugünden itibaren yine yemicem söz veriyorum kendime.bende sigarayı bırakmak istiyorum ama sinirli bi yapım var ne yazıkki... sinirlenince ipin ucunu kaçırıyorum sigara konusunda.hepimize kolay gelsin....
tam ayın onunda başlamışım yani geçen hafta cumartesi. O sabah aç karnına 66 kilo ile başladım. Bu gün 61.9 kiloyum.... Yani 8 günde 4.1 kilo vermişim. Benim için mikemmel bir rakam. Ellili kilolara düşersem resmimi koyucam farkı göreceksiniz. şimdi bile fark varda boyum kısa olduğundan genede dombilik duruyom. Ben daha önce aylarca çabalayıp bu kadar kilo verememiştim. Ilk hafta hızlı verdim ama sanırım vücuttaki su atıldı. şimdi 100 gr 100 gr gidiyor. Ama olsun tartıdaki rakamı görmek her şeye değer doğrusu. 61.9 inanki en son 3 yıl önce 61 li bi rakam görmüştüm.... Maşallah tütütüüh....
Minelcim teşekkür ederim canımcım. Döndünmü sahalara bakiim... Kaçamakalarla vedalaş artık. Fit günler gelsin.... Sigara konusunda da inşallah bırakırsın.Ben kullanmıyorum çok şükür. Arkadaşlarla hep denerdik onların hepsi şimdi tiryaki ben hiç içime çekemezdim beceriksizliğimden :)))
canım ben yaklaşık 2 senedir 6 li rakamları göremiyorum 75/70 arası fazlasını malesef bu haftadan sonra göreceğim göreceğiz hep beraber inşallah inşallah inşallah
bu arada minel ve betül yaşlarınız kaç ve hangi şehirdesiniz
canım ben yaklaşık 2 senedir 6 li rakamları göremiyorum 75/70 arası fazlasını malesef bu haftadan sonra göreceğim göreceğiz hep beraber inşallah inşallah inşallah
bu arada minel ve betül yaşlarınız kaç ve hangi şehirdesiniz
canım ben yarışmaya ankara'dan katılıyorum.33 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var.boyum 1.60, kilom 74
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
sanırım aramızda en kötü durumda olan benim.burcu senin boyun uzun en azından.betülcüm seninde kilon 6 rakamlardan düşmek üzere.çok çalışmam gerek çoookkkk:))bende 32 yaşındayım 74 kiloyum boyum 1,70
yarışmaya izmirden katılıyorum :)))
14 kilo vermekkk istiyorummmm
sanırım aramızda en kötü durumda olan benim.burcu senin boyun uzun en azından.betülcüm seninde kilon 6 rakamlardan düşmek üzere.çok çalışmam gerek çoookkkk:))
sanırım aramızda en kötü durumda olan benim.burcu senin boyun uzun en azından.betülcüm seninde kilon 6 rakamlardan düşmek üzere.çok çalışmam gerek çoookkkk:))
canım 14 kilo vermek kolay mı birde çalışırken hem betül daha şanşlı en azından doğum yapmış ya ben ya ben bekarımmm zayıflayımda gelinlik giyelim demi ama
canım 14 kilo vermek kolay mı birde çalışırken hem betül daha şanşlı en azından doğum yapmış ya ben ya ben bekarımmm zayıflayımda gelinlik giyelim demi ama
burcucum naptın sen doğurttun beni. Ben hadımım diyom sen kaç çocuğun var diyon gibi oldu..... Evde kaldım didim yaaa :)))))
Burcucum naptın sen doğurttun beni. Ben hadımım diyom sen kaç çocuğun var diyon gibi oldu..... Evde kaldım didim yaaa :)))))
isimler karıştıııııı napayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?