Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Hoş geldiin..... Durursun durursun duruluyo zorlansanda alışıyosun. Sonra kilo verdiğini görüncede bırakmak istemiyosun zaten. Dur şu kiloyu da vereyim hadi bi tane daha gitsin derken günler geçiyor.

Öncelikle aramıza hoşgeldin.Gerçi bende senden biraz önce gelmiştim:) Burda bayanların birbirine desteği çok önemli oluyor.Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.Buarada yaş kaç?

güneşli ve serin izmirden herkese günaydınn arkadaşlar nasılsınız ne durumdayız

bulutlu ve soğuk ankaradan da günaydınlar canımmm.şu ana kadar kahvaltı+1 elma+1yeşil çay+1 narçiçeği çayı+ 1 lt su ile yol alıyorum bakalım..akşamları yoldan çıkmasam gündüz süperim de...aahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh

Günaydınlaar....

Bursa'da güneşli, ama bu sabah İzmir'de deniz kenarında olaydım nolurdu :)) Süper olurduuu....

İşte bu günkü menüm;

08:30 - 1 yumurta ,1 yovita ,2 küçük kare bitter haftada bi güncük kaçamak yappim dimii

10:00 - 1 elma, 1 şekersiz sade nescafe böylede bir şeye benzemiyo....

12:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay

14:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay

16:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay

18:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay

arada bol su,
sirkeli suyumu da içerim bu gün, dün içmemiştim.....

Hafta sonunu bekliyoruuuum.... Bakalım ellileri görebilcek miyim, pek sanmıyorum gerçi yavaşladı kilo kaybı gibi biraz daha zaman alabilir.

Bakıcaz artık....

çok azimlisin sen canım.başarıcaksınnnn ,başarıcağız Allahın izniyle....

26 şehit var arkadaşalar Allah ailelerinin yardımcısı olsun ne zor ne acı bir şey bu yaaa.....

Öncelikle aramıza hoşgeldin.Gerçi bende senden biraz önce gelmiştim:) Burda bayanların birbirine desteği çok önemli oluyor.Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.Buarada yaş kaç?

sende hoşgeldın o zaman...evet canım ya destek çok önemlı...sabah sabah hemen buraya giriyorum kendımı motıve ediyorum snra gune baslyorum..inşallah canım tum arkdşlr ıcın aynı dıleklerı sunuyoruz...yasim ıse 24 e girdim :)

hakikaten sabahtan beri bende söylemek istedim burdan acımı ama yanlış anlaşılmaktan çekindim biraz.tarifsiz bir acı.Tüm ülkemizin başı sağolsun

Çekinme şekerim... Yanlış anlayan da anlasın yani, aslında doğru anlamış olur, rahatsız olursa da kendi bilir.... Az buz değil 26 aileye ateş düştü....

çok azimlisin sen canım.başarıcaksınnnn ,başarıcağız Allahın izniyle....

Saol canımcım inşallah başarırız... Yaseminli yeşil çayı tavsiye etmiyorum ne biçim tadı var bunun böğğkk.... Ayaküstü sporumuda yaptım pek güzel oldu...

benim işyerinde çekmecemde açaili ,yaseminli , ballı , nane limonlu yeşilçayyy aldım ama en güzeli dün bi arkadaşta içtim zencefilli tarçınlı yeşilçay sizlerede tavsiye ederim

benim işyerinde çekmecemde açaili ,yaseminli , ballı , nane limonlu yeşilçayyy aldım ama en güzeli dün bi arkadaşta içtim zencefilli tarçınlı yeşilçay sizlerede tavsiye ederim

Bende hepsini denedim ama acaili olanı daha bi sevdim sanki....

Çok zormuş bu elma diyeti bu daha ilk gnüm normalde sağlıklı beslenerek ve kalori sayarak zayıflıyodum.Resmen şuanda çok bitkinim insanın uykusunu getirio bu diyet.Ama o kadar elma stokladım devam edicem ekstra olarak bi light yogurt katarım diyete belki

başla başla en güzel yaşlarımızı kilolu geçiriyoruz...kendimize haksızlık etmiyomuyuz sence?

haklısın arkadasım yaşıtlarımız salına salına gezerken biz korselerle,bi beden büyük kıyafetlerle oramızı buramızı örtmeye çalışıyoruz..yarın başlıyorum inşallah:) nasıl yapıyosunuz sadce elma mı :)

Sabah yumurta yiyebilirsin ne yiyosan sabahın köründe ye de vücut akşam olmadan atsın. Gecede açlıktan kıvran :)))) Ben ton balığıda yemiştim. Sıcak suda bekletip yağını iyice salmasını sağladım sonra süzdürdüm mıncıkladım iyice öyle yedim.....

yok gece kıvranmakta sorun çekmiyorum gece dayanıyorum en kötü uyuyorum:) önemli olan öğlen kötü olmamam hatta öğlen acıksamda olur yeterki uykum gelmesin enerjim düşmesin:)

Sabah makul oranlarda bir kahvaltı yapıyorsun, sonra her iki saatte bir elma, günde 6 elmaya denk geliyo. Sonraki gün her iki saatte 2 elma sonraki gün tekrar bire düşür. Yeşil çay en az 4 bardak. 2,5 veya 3 lt su iç tamamdıır.... Çorba tarifi verir gibi oldu :))) Bi tutamda tarçıın....

Kızlar hepinize iyi akşamlar..yarın dirençli ,inançlı bir şekilde buluşmak dileğiyle..... esen kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…