selam ben de bu elma dıyetını yapmak istiyorum,ilk sayfaları okuyabıldım henuz,çok başarılı olanlar war ama 'nası ya dedirtiyo insana' bu kadar tesirli bi diyet mı? bide aklım almıo sadece elma yıyerek durabılırmıyım,tecrube etmiş arkadslarım benı aydınlatın n'olur çok acıl zayıflama ihtıyacım war,eger tutarsa bu dıyet ,konu sahıbıne her daım dua edıcem :))))))
benım adım merve aranızı bugun itibariyle katılmış bulunmaktayım..şurdaki yorumlarınız benı nasıl gofa getirdi bilemezsiniz.tek kelimeyle süpersiniz...hiçbirinizi tanımam ,bilmem,görmedim ama o kdr samimi ve sıcak buldum ki bende aranıza girmekten kendimi alıkoyamadım...bende bu diyeti sizlerin sayesınde yapmaya karar verdim.ve pazartesı yanı dün basladım bugun 2.günüm :))) heyecanlı ve mutluyum tartıya henuz çıkmadım aama baslangıc kilomu duyunca gözlerınız açık kalcak ...tamı tamına 105 (oha falan yani...bildiginiz besili süt danası :) hedefim ise öncelikle 2li rakmlra düşmek ...daha sonra 75 fln en son 65:)) yeterli razıyım yanı...boyumda zaten 1,70.aama ben bu kiloloru yanı 40 kiloyu 2 yılda hızla aldım...horman tedavısı fln işte anlarsınız kortizonmudur ne zıkkımsaşiştikçe şiştim zor veriyorum şimdi.inşallah dedıgınız sonuclara bende ulaşacagım ...zevk ve şevkle sizlerle paylaşacagım...
güneşli ve serin izmirden herkese günaydınn arkadaşlar nasılsınız ne durumdayız
çok azimlisin sen canım.başarıcaksınnnn ,başarıcağız Allahın izniyle....Günaydınlaar....
Bursa'da güneşli, ama bu sabah İzmir'de deniz kenarında olaydım nolurdu :)) Süper olurduuu....
İşte bu günkü menüm;
08:30 - 1 yumurta ,1 yovita ,2 küçük kare bitter haftada bi güncük kaçamak yappim dimii
10:00 - 1 elma, 1 şekersiz sade nescafe böylede bir şeye benzemiyo....
12:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay
14:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay
16:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay
18:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay
arada bol su,
sirkeli suyumu da içerim bu gün, dün içmemiştim.....
Hafta sonunu bekliyoruuuum.... Bakalım ellileri görebilcek miyim, pek sanmıyorum gerçi yavaşladı kilo kaybı gibi biraz daha zaman alabilir.
Bakıcaz artık....
26 şehit var arkadaşalar Allah ailelerinin yardımcısı olsun ne zor ne acı bir şey bu yaaa.....
Öncelikle aramıza hoşgeldin.Gerçi bende senden biraz önce gelmiştim:) Burda bayanların birbirine desteği çok önemli oluyor.Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.Buarada yaş kaç?
hakikaten sabahtan beri bende söylemek istedim burdan acımı ama yanlış anlaşılmaktan çekindim biraz.tarifsiz bir acı.Tüm ülkemizin başı sağolsun
çok azimlisin sen canım.başarıcaksınnnn ,başarıcağız Allahın izniyle....
Günaydınlaar....
Bursa'da güneşli, ama bu sabah İzmir'de deniz kenarında olaydım nolurdu :)) Süper olurduuu....
İşte bu günkü menüm;
08:30 - 1 yumurta ,1 yovita ,2 küçük kare bitter haftada bi güncük kaçamak yappim dimii
10:00 - 1 elma, 1 şekersiz sade nescafe böylede bir şeye benzemiyo....
12:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay
14:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay
16:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay
18:00 -1 elma,yaseminli yeşil çay
arada bol su,
sirkeli suyumu da içerim bu gün, dün içmemiştim.....
Hafta sonunu bekliyoruuuum.... Bakalım ellileri görebilcek miyim, pek sanmıyorum gerçi yavaşladı kilo kaybı gibi biraz daha zaman alabilir.
Bakıcaz artık....
Çekinme şekerim... Yanlış anlayan da anlasın yani, aslında doğru anlamış olur, rahatsız olursa da kendi bilir.... Az buz değil 26 aileye ateş düştü....
benim işyerinde çekmecemde açaili ,yaseminli , ballı , nane limonlu yeşilçayyy aldım ama en güzeli dün bi arkadaşta içtim zencefilli tarçınlı yeşilçay sizlerede tavsiye ederim
başla başla en güzel yaşlarımızı kilolu geçiriyoruz...kendimize haksızlık etmiyomuyuz sence?
Çok zormuş bu elma diyeti bu daha ilk gnüm normalde sağlıklı beslenerek ve kalori sayarak zayıflıyodum.Resmen şuanda çok bitkinim insanın uykusunu getirio bu diyet.Ama o kadar elma stokladım devam edicem ekstra olarak bi light yogurt katarım diyete belki
Sabah yumurta yiyebilirsin ne yiyosan sabahın köründe ye de vücut akşam olmadan atsın. Gecede açlıktan kıvran :)))) Ben ton balığıda yemiştim. Sıcak suda bekletip yağını iyice salmasını sağladım sonra süzdürdüm mıncıkladım iyice öyle yedim.....
haklısın arkadasım yaşıtlarımız salına salına gezerken biz korselerle,bi beden büyük kıyafetlerle oramızı buramızı örtmeye çalışıyoruz..yarın başlıyorum inşallah:) nasıl yapıyosunuz sadce elma mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?