Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Hoş bulduk çok sağolun :)

Minel, doktorun hemşiresi bana dedi ki, ılıktan biraz daha sıcak olan su içersen daha çok yağ atar vücudun dedi. Birde günde 3,5 litre su içiyorum ki eriyen yağ dışarı atılsın. 1 haftada 1.100 gr saf yağ erimiş vücudumdan düşün bu çok iyi bir rakam. 4,5 margarin paketi gitti mesela. Hep sıcak içilmiyor ama 1 litre içsen çok fark eder belki.

Birde ben o kaynar suyun içine kabuk tarçın, karanfil, limon falan atıyorum, öyle dediler. Metebolizmayı hızlandırıyormuş. Ben bunları biliyorum, bir dene belki işe yarar canım...

Gün kurusu kayısı üzerine elma acaip çalıştırdı valla metabolizmayı sende denesene.
Bir de doğadan formun elma kromlu çayını içiyorum oda süper etki ediyor.
birde ben mekik çekiyorum uyanınca ve uyumadan önce en az 20 kere. Sende yap ve bitince zafer kazanmış gibi sevin. 10 dakka sürmüyo zaten hadi hadi üşenme . Birde benim bacaklar pek bi şişko onları böyle yukarı kaldırıp indiriyorum kaldırıp indiriyorum, 10 kere çok değil.... Biraz biraz fark görmeye başladım. Gördükçede gaza geliyorum haliyle. Ben birde dün elma sirkesi aldım, onuda eklicem rejimime, o kadar çok duydum ki, bir faydası olcak mı bakalım. Denemeden bilemeyiz. Sakın aaa veremiyom deyip pes etme haa..... Gözüm üstünde

çok sağol canım deniyecem inşallah.çünkü içten içe moralim bozuluyodu benim.bende suyu 2/2,5 içebiliyorum.evle iş arası uzak yolda malum problem oluyo diye saat 3 ten sonra içmiyorum.eve gidincede en fazla yarım litre içiyorum.sanırım bu iş için biraz sabır gerekli.Allah hepimize çokça sabır dayanma gücü versin inşalalh.

tamam canım sölediklerini harfiyen yapıcam en azından akşamları 10/15 dk egzersiz yapıcam gittikçe arttırırım inşallah
desteğin için çok teşekkür ederim.

Selamlaar....
Bu sabah 62.7 kiloydum.... Dün elma sirkeli su içtim, ama bana dokundu. Midem bulandı, göbeğim şişti şişti davul gibi gerildi, sabah düzelmişti uyandığımda. Ama akşam çok rahatsız oldum. Her gün içsem alışırmıyım acaba...

onu daha evvelden bende denedim birkaç gün ama feci mide ağrısı yaptı içemedim canım...o yüzden zorlama kendini derim

onu daha evvelden bende denedim birkaç gün ama feci mide ağrısı yaptı içemedim canım...o yüzden zorlama kendini derim

Merhabalaaaaar,

Minelcim dün ılık suyla sirke ve balı karıştırıp gene denedim. Hem daha içilebilir oldu hemde çok şişirmedi. İlk yaptığımda kaynar suyla yapmıştım ve sıcak sıcak içmiştim ağzım bile yanmıştı herhalde onun için dokundu. Çok bilmişliğin sonu. İnsanlar bir tatlı kaşığı diyor ben bir kapak dolusu koydum daha erken zayıflıcam kanımca :)))

Bu sabah 62.3 kg idiiimm... Ayyy şu 62 dende kurtulabilcem mi acaba. Takıldım sanki. Pazar günüde ara vercem. Tavuk yicem tavuk aaaa et but istiyo canım... Kedilere yan gözle bakar oldum valla :)))

merhaba betülcüm
bende bugün öğle yemeğinde dayanamadım 1 tabak spagetti yedim ya.. kendimi acayip suçlu hissediyorumve hala 74 üm

merhaba betülcüm
bende bugün öğle yemeğinde dayanamadım 1 tabak spagetti yedim ya.. kendimi acayip suçlu hissediyorumve hala 74 üm

Hımmm götürmüşün spagettiyi. Ama bak bottany form çayı var portakallı onu gece yatmadan iç üzerine bir kaç bardak su iç. Sabah yediklerinden kurtulursun. Ben form çayı bağımlısı oldum :))) Napiim işe yarıyolar bir elma kromlu bir bu çok iyi geliyo bana.... Karnına da masaj yap saat yönünde doktorum programında söylemişlerdi. Haa bir de orda şey demişlerdi çukulata istiyorsa canın muzun üzerine kakao serpip yiyin demişlerdi.ç Hatta çocuklarınızıda böyle alıştırın demişlerdi. Kakaoda çok faydalıymış. Anacım aktar gibi oldum valla :))))

kızlar dıyete baslyalı 1 hafa oldu bugun tm 4 kılo verdımm:)bakalım tam gaz devam gelecek haftaya kadar tartılmayacagım yıne 1 hafta sınra yazarımm:)

betülllllllll ben 74 de takıldım kaldım ama hafta sonu spagetti ve tost kaçamağından sonra tabiii normal. kendime çok kızıyorum çoookkkkkkkkkkkkkk.
ya bu elma diyeti yapanlar nasıl 15 günde 8/10 kilo verdiler anlayamıyorum...bende bi sorun var sanırım .2 haftada daha önceden yadiklerimin çeyreğini bile yemedim kalori olarak sonuç 3,5 kilo onunda 500 gr ını gerii aldım.
oofffff mutsuzum da mutsuzum

SLm kizlar netimde sorun vardi giremedim ...
97 kilo olmusum :S
bugun sabah bi simit yedim sadece yesil cay ictim su iciorm bide elma yicem Nekadar zor hersey zayiflim diorum kilo aliorm

pazar gunu tartilicam bakalm kac kilo verebilicem ..

zayifliyan arkadarlarim gunde kactane elma yiiorsnuz 2kg ???? ben okadar yiyem ki : kusarim

bende 1 haftada 4 kılo verdm dıyete tam uyman lazm ve yesıl cay cok onemlı gunde 3 lt su ve 6 dan sonra hıc bırsey yememek bunlara dıkkat edersen verırsın ınsallh canım bekalım 2.hafta nasıl verecegım benım ıyı gıdıyo sımdılık aclıkda hıssstmıyrum

ben o kadar zorlamıyorum 2 saatte 1 tne yıyorm 6 dan sonra da yemeyı bırkıyrm

canım sanada kolay gelsin inşallah başarı grafiğin artarak devam eder inşallah. şimdi burda beden eğitimi bi hocamız var biraz onunla konuştum rahatladım sıkma kendini olayı zamana yay biraz bıktırma hemen kendini diyor. doğru da söylüyor tabi.

dogru syluyorda ben gelemıyorum oyle uzun zaman dıyet psikolojısıne gırmeye bır anda gıtsın ıstıyorum bakalım bayrma kadar yapacagım 10 kılo versem sukredıp otururum:)

Son düzenleme:
dogru syluyorda ben gelemıyorum oyle uzun zaman dıyet psikolojısıne gırmeye bır anda gıtsın ıstıyorum bakalım bayrma kadar yapacagım 10 kılo versem sukredıp otururum:)
evet bende bayarama kadr gözle görülür bi değişiklik olmasını çok istiyorum.bende kurallarımı biraz katılaştırıcam:))

merhaba kızlar benide aranıza alın 2009 ağustos ayından itibaren yazılanların bir kısmını okudum güzel sonuçlar alınmış şuan işteyim yarın sabah itibariyle başlıyorum hiçbirşekildede vazgeçmeyeceğim lütfen sizlerde destek olunuz artı 1 saat öncesine kadar sigarayı da bıraktım her ikiside başaracağım
tam olarak ne yapmam gerekiyor sabah 1 dilim kepekli ekmek günde peynir lor vs... 1 kilo yeşil elma, 3-4 yeşil çay ,3 litre su (elma hergün artacak mı bi netlik getirsek )
şuan 75 kiloyum
istediğim kilo 60 hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…