allah söyletmiştir belki :))
çok gaza geldim bende başlıcam şuanda 60 kiloyum yarın başlayıpbir hafta devam edicem bakalım haftada kaç kilo veriyorum:) çok heyecanlıyım 1ay sonra buraya dönüp baktığımda inanmıııııııyorummmmmmmmmm 60 kilomuymuşum demek istiyorum:) hedef =====} 55 :) 56 da olur:) boyumda 1.62
inşallah ama önce zayıflayalımmm
kızlarrrr elmalar yendimiiii bakalım ben 3. çayımı içiyorum
kızlar bende istnbuldn merve 1 70 93.8 kılo ıle basldm su an 88.8 m elhmdulıllh:)hedefim ilk olarak 70 leri grmekk:)bu arada 8 aylık kızım var :)
Allah bağaşlasın canımcım..... Ne güzel ne güzel gel de nüfusumuz artsın :) Ne zaman başlıyon bakalım kısmetse, elma stoğunu fulledin mi :) Her gün bekleriz...
hala bu dıyetı yapan var mı, cok şaşırdım?
bu konuyu baslatan arkadas ınternetten baskasının resımlerını koyup kendı resmım dıye yayınlamamısmıydı?
bu diyetle kilo verdıgı bıle süpheli,belli ki dalga gecmek ıcın uydurmus
elma en cok mideyı,kazındıran ve acıktıran şeydır,
içinde meyve şekeri furuktoz var,meyveyı cok yersenız ınsulın dırencı baslar ve diyeti bırakır bırakmaz fazlasıyla kilo alırsınız,bence hiç denemeyın,cok sağlıksız
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.yılmak yok yolumuza devam edelim.sonuçta kilo vermek bir süreç.... sabırlı olalım.ben ilk hafta 3,5 kilo verdim.2. hafta kaçamak yaptığım için veremedim.ama bırakmadım bu hafta ilk haftanın ciddiyetiyle devam edicem inşallah.merhaba bahsettiğiniz konuyla ilgili bilgim yok ama elma diyeti senelerdir var çevremde yapan arkadaşlarımda oldu sonuçta herkesin kendi kararı ama şöyle bir durumda var benimde midemi gerçekten kazıyor ama diyet yapanın zaten beyni kazınıyorr zor zor zor valla zaten sabahtan dayanamadım bir dilimden fazla yedim
Sadece beş altı kilo fazlam var diye erkeklerin kendine bak demesinden nefret ediorum.Buarada hem süslüyüm hem bakımlı:) Üstelik bi zamanlar aşık olduğum çocuk zayıflayınca bana aşık olup kilo alınca umursamaz tavırlar sergiliyordu.O yüzden yılların acısını çıkarıp kendimce intikam alıcam hayattan.:):):)
Bugün diyetimin ilk günü iki dilim ekmek domates ve salatalıkla kahvaltımı ettim ve hemen bir bardak bergamotlu yeşilçay içtim:) Tek sorunum elma dişlerimi çok kamaştırıyor.Nasıl yicem bilmiyorum. Yoksa bu gazla hiçbişey yememek bile sorun değil:)
ayy ben bi ara yapmıştım koca boğazımı tutamayıp bırakmıtım..zaten sürekl bir diyete başla bırak başla bırak..bunlar bana hava,yol ve bolca yağ olarak geri döndü..tekrar başlasam mı hazır elmalarda ucuzlamışken :) ne güzel çok azimlisiniz :)
ben işyerinde olduğum için tüm haliyle ısırarak yiyemiyorum elmayı.bir kaseye kabuğuyla beraber ince ince dilimliyorum (cips kalınlığında ) öle yiyorum.istersen sende o şekilde bir dene belki daha kolay yersin canım.
benım adım merve aranızı bugun itibariyle katılmış bulunmaktayım..şurdaki yorumlarınız benı nasıl gofa getirdi bilemezsiniz.tek kelimeyle süpersiniz...hiçbirinizi tanımam ,bilmem,görmedim ama o kdr samimi ve sıcak buldum ki bende aranıza girmekten kendimi alıkoyamadım...bende bu diyeti sizlerin sayesınde yapmaya karar verdim.ve pazartesı yanı dün basladım bugun 2.günüm :))) heyecanlı ve mutluyum tartıya henuz çıkmadım aama baslangıc kilomu duyunca gözlerınız açık kalcak ...tamı tamına 105 (oha falan yani...bildiginiz besili süt danası :) hedefim ise öncelikle 2li rakmlra düşmek ...daha sonra 75 fln en son 65:)) yeterli razıyım yanı...boyumda zaten 1,70.aama ben bu kiloloru yanı 40 kiloyu 2 yılda hızla aldım...horman tedavısı fln işte anlarsınız kortizonmudur ne zıkkımsaşiştikçe şiştim zor veriyorum şimdi.inşallah dedıgınız sonuclara bende ulaşacagım ...zevk ve şevkle sizlerle paylaşacagım...
ozaman aramıza hoş geldin.en azından kilon yılların kilosu değil o yüzden daha kolay vereceğini düşünüyorum.
benım ıkıncı haftam canım yazmıstım ama gozunden kactı sanırım ılk hafta 4 kılo verdım pazartesınden pazrtesıne tartılıyorum ınsallh bu haftada ıyı sonuc alırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?