Kızlar hepinize iyi akşamlar..yarın dirençli ,inançlı bir şekilde buluşmak dileğiyle..... esen kalın....
Sabah makul oranlarda bir kahvaltı yapıyorsun, sonra her iki saatte bir elma, günde 6 elmaya denk geliyo. Sonraki gün her iki saatte 2 elma sonraki gün tekrar bire düşür. Yeşil çay en az 4 bardak. 2,5 veya 3 lt su iç tamamdıır.... Çorba tarifi verir gibi oldu :))) Bi tutamda tarçıın....
selamlaar...
Kimseler yok muuu.... Yapayalnız mıyım neyim....
Elma stoğumu fulledim geldim. Kütür kütür pekte güzelmiş ımmhhh.... Elma yiye yiye aramızda bir bağ oluştu resmen. Valla bir gün elmasız kalsam özlicem
hala 61.9 bu gün üçüncü gün niye durdu anlamadım.
bende geldimm günaydınlar ben sabah tost ve ıce tea içtim bi tokluk var ama bakalım birazdan yeşilçaya da başlayacağım hadi bakalım günümüz hayırlı olsun
günaydın kızlar...nasılsınız bugun ...bugun 4.gunum tartıya çıkmadım .ve ilk olarak bugun bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım.domates salatalık sögüş 2 dilim hellim3 tane zeytin ...ve yerken bıle ınanılmaz doydum :)) bakalım nolck pazar gununu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah faydasını görürüm hepinizde görürsünüz...
canım ben öğleyin 1 kase çorba içiyorum genelde yağı yakılmadan ayırıyorum kendime.veye çok içim kıyılıyo bazen,ozamanda yeşil çayın yanında 2 diyet bisküvi atıştırıyorumhehee tesekkürler arkadasım aslında ben şey düşünmüştüm..sonuçta şok bir diyet bu vücudu alıştıra alıştıra çaktırmadan zayıflatsak :) şöyle ki elma çorba karışımı diye düşünmüştüm..her acıktığımızda 1 elma ama bazen aralarda da 1 kase çorba tabi hamurlu olanlarından falan değil..sonuçta diyet bittiği zamn biz yemek yemeye başlayacağız ve bu vücudumuz tarafından nasıl algılanacak bilmiyoruz..etkili olur mu tabi onu da bilemem sadece bir fikir :)
olsun arada takılıyo böle,durmak yok yola devam cicim..........Nasıl duruyosun tartıya çıkmadan, ne meraksızsın. Ben sabah gözümü açar açmaz atıyom üstümdene varsa hop tartıya :))) Sabah olsunda tartılayım diye bekliyom her gün :))) Çoğu zaman yüzümü güldürmese de....
Nasıl duruyosun tartıya çıkmadan, ne meraksızsın. Ben sabah gözümü açar açmaz atıyom üstümdene varsa hop tartıya :))) Sabah olsunda tartılayım diye bekliyom her gün :))) Çoğu zaman yüzümü güldürmese de....
3 gün önce basladim, 2 kilom gittiYokmu arttiran
canım tam olarak neler yaptın anlatır msıın,elmalarım hazır yarın başlıcam ,inşallah,sabh erken mı kalktın mesela :)) ben en cok ondan yana tedırgnım
angali cnm çook teşşkr ederım,bı heveslendım bu dıet için ama bazı arkadslar bu konu sahıbınn sahte resımlerle ispat yaptgnı felan yazmışlar,o ilk sayfalrı okudgmda gaza geldım,sonra hevesm kırıldı,ama senın gıbı şimdi ve daha evvel bu yöntemle kılo veren arkdslrı öğrenınce neden olmasın deyıp başlıcam inşallah,Rabbım hepimze kolylık versn şu iştahımı alsın Allahım saglıkla:)))) bi hoşum ya ben,canım sıkılıyo kek yıyorm,bıraz sonra çıkolata,alakasız hatta sevmedm seylerı bıle iş olsun dıe yedığmı bılıorum,bi yerden başlamalıyım istemelıyım,çünkü önceden 25 kılo wermiştim,yıne neden weremıyıım dımı ama
rica ederim :) simdi salata yiyorum Fatmagül´ün karsisindahepimize iyi seyirler
günaydın burcugünaydın elmalı şekerlerr nasılsınız bakalım
,,,,,, kahvaltı yapmadan güne yaseminli yeşilçayımı yudumlayarak başladım . bu arada fatmagülü dun akşamara ara izledim özellikle dizinin yarısı mutfakta geçiyor ve sinir olmaya başladım
günaydın elmalı şekerlerr nasılsınız bakalım
,,,,,, kahvaltı yapmadan güne yaseminli yeşilçayımı yudumlayarak başladım . bu arada fatmagülü dun akşamara ara izledim özellikle dizinin yarısı mutfakta geçiyor ve sinir olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?