Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hehee tesekkürler arkadasım aslında ben şey düşünmüştüm..sonuçta şok bir diyet bu vücudu alıştıra alıştıra çaktırmadan zayıflatsak :) şöyle ki elma çorba karışımı diye düşünmüştüm..her acıktığımızda 1 elma ama bazen aralarda da 1 kase çorba tabi hamurlu olanlarından falan değil..sonuçta diyet bittiği zamn biz yemek yemeye başlayacağız ve bu vücudumuz tarafından nasıl algılanacak bilmiyoruz..etkili olur mu tabi onu da bilemem sadece bir fikir :)

Selamlaar...

Kimseler yok muuu.... Yapayalnız mıyım neyim....

Elma stoğumu fulledim geldim. Kütür kütür pekte güzelmiş ımmhhh.... Elma yiye yiye aramızda bir bağ oluştu resmen. Valla bir gün elmasız kalsam özlicem

Hala 61.9 bu gün üçüncü gün niye durdu anlamadım.

bende geldimm günaydınlar ben sabah tost ve ıce tea içtim bi tokluk var ama bakalım birazdan yeşilçaya da başlayacağım hadi bakalım günümüz hayırlı olsun

bende geldimm günaydınlar ben sabah tost ve ıce tea içtim bi tokluk var ama bakalım birazdan yeşilçaya da başlayacağım hadi bakalım günümüz hayırlı olsun

Günaaydıınn.... Bende form çayı içeyim bari durdu metabolizma....

günaydın kızlar...nasılsınız bugun ...bugun 4.gunum tartıya çıkmadım .ve ilk olarak bugun bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım.domates salatalık sögüş 2 dilim hellim3 tane zeytin ...ve yerken bıle ınanılmaz doydum :)) bakalım nolck pazar gununu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah faydasını görürüm hepinizde görürsünüz...

Nasıl duruyosun tartıya çıkmadan, ne meraksızsın. Ben sabah gözümü açar açmaz atıyom üstümdene varsa hop tartıya :))) Sabah olsunda tartılayım diye bekliyom her gün :))) Çoğu zaman yüzümü güldürmese de....

canım ben öğleyin 1 kase çorba içiyorum genelde yağı yakılmadan ayırıyorum kendime.veye çok içim kıyılıyo bazen,ozamanda yeşil çayın yanında 2 diyet bisküvi atıştırıyorum

olsun arada takılıyo böle,durmak yok yola devam cicim..........

valla inanırmısın dün çıktımda 1 kg eksilmişti ben daha fazla görmek istedigim için .ve de tartı gözümün önunde çıkmıyorum ama pazarı bekliyorum..sizede yazacam sonuctarı.umudum en az 5 vermek inşallah veremezsem ciddi anlamda üzülürüm ve istedgımd e şevkimde kalmaz... ( ama o mu ınat ben mı inat görcez.yola devam ...allahtan elmayı çok severım bir de sevmesem işkenceye dönüşürdü heralde...:))

canım tam olarak neler yaptın anlatır msıın,elmalarım hazır yarın başlıcam ,inşallah,sabh erken mı kalktın mesela :)) ben en cok ondan yana tedırgnım

yoo erken kalkmadim. uykucu birisi olarak hic huyum degildir ne zaman kalkarsam ki bu 9.30 - 10.00 arasi oluyor. önce bir bardak su iciyorum ac karnina yarim saat bekliyorum ardindan kahve iciyorum migdemi doldursun aclik hissi olmasin diye. iki saat sonra veya daha erken acikirsam 2 elma yiyorum. kahvalti yapmiyorum yani. benim bünyem o kadar berbat ki, su icsem yariyor o yüzden kahvalti yaparsam kesin alirim korkusuyla yemiyorum. aramiyorum da.
söyle söyleyim. ben gecen yilda yapmistim bu diyeti. ben iki saate bir veya illaki 3 litre su icilsin diye dikkat etmiyorum. acikiyormuyum ? yiyorum iki elma oturuyorum. suyumu iciyorum bazen 1 litre oluyor günde bazen 2 bazen 3 belli olmuyor. tabi ne kadar cok icilirse o kadar etkisini görürsün.
spor da yapmiyorum. arada bir ince dilim peynir yedigim oluyor veya iki gün önce aksam ayran da ictim (yogurt zayiflama da bire bir), cubuk kraker yiyorum incelerinden 2-3 tane günde.
söyledigim gibi 3 gün oldu yeniden baslayali 2 kilom gitti

bide söyle bisey var sadece ilk gün yesil elma yedim. sonra bitti. yenisini almak icinde cikmayi canim istemedi. iki gündür hafif kirmizi - sari elma yiyorum, yine de sorun olmuyor

angali cnm çook teşşkr ederım,bı heveslendım bu dıet için ama bazı arkadslar bu konu sahıbınn sahte resımlerle ispat yaptgnı felan yazmışlar,o ilk sayfalrı okudgmda gaza geldım,sonra hevesm kırıldı,ama senın gıbı şimdi ve daha evvel bu yöntemle kılo veren arkdslrı öğrenınce neden olmasın deyıp başlıcam inşallah,Rabbım hepimze kolylık versn şu iştahımı alsın Allahım saglıkla:)))) bi hoşum ya ben,canım sıkılıyo kek yıyorm,bıraz sonra çıkolata,alakasız hatta sevmedm seylerı bıle iş olsun dıe yedığmı bılıorum,bi yerden başlamalıyım istemelıyım,çünkü önceden 25 kılo wermiştim,yıne neden weremıyıım dımı ama

rica ederim :) simdi salata yiyorum Fatmagül´ün karsisinda hepimize iyi seyirler

rica ederim :) simdi salata yiyorum Fatmagül´ün karsisinda hepimize iyi seyirler

günaydın elmalı şekerlerr nasılsınız bakalım
,,,,,, kahvaltı yapmadan güne yaseminli yeşilçayımı yudumlayarak başladım . bu arada fatmagülü dun akşamara ara izledim özellikle dizinin yarısı mutfakta geçiyor ve sinir olmaya başladım

günaydın burcu
bende kahvaltımı yaptım şimdi yeşilçay içicem kısmetse......

günaydinnnnn :) evet yaa ama Fatmagül & Kerim sahneleri olacak bundan sonra. Yakinda dügünümüz var hic korkmayin. Tüyolar bende

Herkeslere hayirli sabahlar

Nasilsiniz kizlar ? Nasil gidiyor diyet ? Gittimi yagciklariniz ?
Benim sadece 200gr gitmis ya Neyse moral bozmak yok. Gitmis ya ona sükür. Birazdan bi fincan kahvemi icicem.
Yiyelim elmalari, atalim göbekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…