Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınlaar....

Kızlar sirkeli suyumu içtim mücadeleye devam..... 4 gündür kilo vermiyorum ama hala devam ediyorum

Günaydınlaar....

Kızlar sirkeli suyumu içtim mücadeleye devam..... 4 gündür kilo vermiyorum ama hala devam ediyorum

Günaydin canim. Eger adet görüyorsan veya yoldaysa bu da bir nedendir. Ama sen zaten zayifsin. Zayiflarin bu diyetle zayiflamalari biraz daha zor kilolulara göre.

Günaydin canim. Eger adet görüyorsan veya yoldaysa bu da bir nedendir. Ama sen zaten zayifsin. Zayiflarin bu diyetle zayiflamalari biraz daha zor kilolulara göre.

aayy bana da biri zayıf dedi yaa..... seniiii mucckkk diye öpesim geldi..... Boyum olmadığı için baldırlarım hormonlu tavukların butları gibi duruyo.... zaten aileden gelen bir sorun kilo, herkez adile naşit gibi kısa ve şişko :))))) ama sevimliler yani :))) ve göbeğim iki kat, tabi şu verdiğim dört kilo çok farketti... ama hani şöle çıtı pıtı bir bayan olmak için bir 10 kilo vermem lazım. Yolda gözüm hep zayıf bacaklı kızlarda içim gidiyo resmen. Her geçeni süzüyorum sapık sancaklar beni ama napayım onlar gibi olmak istiyorum..... Böyle bir tane elbise almıştım, çok ahım şahım bir şey değil milletin hergün giydiği sıradan bir elbise. Ama sadece bir kere giydim o da uzun bir montun altına azcık kısaydı ama zayıf olsam harika dururdu o bende Yaklaşık iki yıldır dolapta ben ona bakıyom o bana bakıyo.... 55 lere düşeyim ilk o elbiseyi giyicem :)))) İçimde ukde kaldı......

Sanırım böyle aç kalarak kilo vermek bir yere kadar. Biraz popomu kaldırıp spor yapmam gerekiyor. Benim metabolizma uyanık çıktı..... Daha fazla oyuna gelmiyor :)))

hepimizin farklı bölegelerinde sorunlar var ne yazıkki canım.ama kilo verdikçe minumuma inecek inşalalh.bir de fırsat bu fırsat gibi sitelerde indirimli bölgesel incelme paketleri oluyo.alternatif olarak onlarada bi göz atabilirsin

Öp beni öp beni Ya saka bi yana 62 kilosun. Inan bana o kiloda olmak icin nelerimi vermezdim Kilo gercekten boyda cok fark ediyor. Ben 1,66 boyundayim, sabah tartim 95.5 gösterdi (3 gün önce 98di ) ama herkes bana 85 kilo varsindir sen diyor. Tabi insanin hosuna gidiyor bunlari duymak ama gercekle karsi karsiya gelince maalesef isler degisiyor. Sorma sormaa. O kadar indirimden aldigim elbiseler var. Onlara bakar bi hevesle zayiflarim onlara girmek icin diye aldim. Daha girecem icine de ohoooo.

Benim metabolizma da bi süre sonra alistigi icin verdirmiyor maalesef. O yüzden diyorum iste arada 1-2 cubuk kraker, 1 dilim peynir, 1 fincan kahve vs yiyip icelim ki migde onlara inanip biseyleri degistirsin. Ben mesela dün ve ondan önceki gün salata yedim aksam. Gercekten acliktan ellerim ayaklarim donmus artik basim agrimaya baslamisti. Yinede kilo degilse bile en az 250gr veriyorum

slm kizlar nasilsiniz bakalm =)) pazar gunu tartilicam bakalim ... arada kacamak oluyor ama eskisinden az yiyiorm
hepinize bol basari

cümleten günaydın kızlar.nasıl gidiyor diyet...benımkı guzel bakalım pazara tartıdayım ılk size bildircem sonucuda:) inşallah verrım de dıger haftaya daha ıyı motıvasyonla baslarım.verdıgımı hissediyorum dag gıbı göbegim indi azcık :) bakalım tartıda kaç kıloya tekabul edecek :)) çok heyecanlıyım...bırde bende termal kemer var sıcak tutup terletiyo göbegi karnı nereyı sarıyorsan ...acaba o bı ıse yarar mı merk ederim...

Selam kizlarrrrrr

Nasilsiniz bakalim ? Gitti mi kilolar ? Dün 200gr gitmisti bende. Bugün bir eksiklik göremedim maalesef
Ama morelimi bozmicam. Yarin da birsey degismicek cünki bugün arkadasla bulusucaz. Hafif birseyler yeriz. Dondurmalar felan. Yani caniniz cekmesin de

Kizlaarr araniza yeni katlldim/2010 da ikiz bebeklerim oldu 2011 de kizim dunyaya geldi anlayacaginiz 2 senede 3 bebekten sonraki durumum berbat 95 kiloyum.acil zayiflamam lazim)))/kilo vermek icin neler yapiyorsunuz hangi diyeti uyguluyorsunuz yardim ediiinnnn...

Kızzlar selamlar....

Elmalar artık bende işe yaramıyor..... Takıldım kalıdm..... Bir hafta dukan diyeti yapıcam. Sonra tekrar elmalarımla dönebilirim.... Bu diyet iki hafta oldu ve yordu beni her şeye hasret kaldım..... Aklım fikrim yemekte :)))) Biraz değişiklik iyi olcak..... Zaten kilo vermemde durdu.... Ama dört kilo için de çok mutluyum açıkçası.....

kızlae merhaba ...bugun 7.gunum tartılmadım henuz ama pek gıttı gıbı durmuyor kılolarım. ne yapcam nasıl olcak bılmıyorum...bugun 6.gunum ve 8 kg gıttı dıyen arkdşlrınkı nasıl gıttı acaba.bızımkı neden o kdr gıtmez anlamam.

Selam kizlarrrr
Nabersiniz ? Nasil gidiyor diyet ? Ben bugün cok kötü birsey yaptim Aylardir o kadar cok lazanya cekiyor ki canim, sonunda dayanamayip sözde "yagsiz" lazanya yapip yedim

Pisman oldum. Ama canim aylardir o kadar cok cekmisti ki, yagini nerdeyse hic koymadan yaptim. Ama tabi o malzemeleri yetiyor Söz yarin devam ediyorum. Aman aman sakin benim gibi kendi tuzaginiza düsmeyin

günaydın kızlarrr kahvaltı olarak sabah işe gelmeden tost hazırlamıştım tabiki yağsız :))) tostumu yedim :)) ballı yeşilçayımı yudumluyorum bu hafta daha sıkı yapacağım bayramda kuzenimin nişanı var

merhaba arkadaslar;
daha öncesınde elma dıyetını yapmıs ve 7 kg vermiş ve tekrar geri almamış biri olarak bugun tekrar elmalarımı aldım ve başladım umarım ıstıkrarlı davranırım,hiç kaçmaksız sonlandırırım..
vermem gereken 20 kg hatta 25 versem süper olucak..mayısta düğünüm var verebılırmıyım bılmıyorum tam olarak ama en azından başarıcagımı bılıyorum .....
cuma zayıflama yarısmasında takım da yarısıyorum,iyi sonuclar yapmam ıcın takımıma dahada destek olmak ıcın hızlı kg vermem gerekıyor..hepınıze basarılar

aramıza hoş geldin sinem.senin tecrübelerinden faydalanırız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…