Kızzlar selamlar....
Elmalar artık bende işe yaramıyor..... Takıldım kalıdm..... Bir hafta dukan diyeti yapıcam. Sonra tekrar elmalarımla dönebilirim.... Bu diyet iki hafta oldu ve yordu beni her şeye hasret kaldım..... Aklım fikrim yemekte :)))) Biraz değişiklik iyi olcak..... Zaten kilo vermemde durdu.... Ama dört kilo için de çok mutluyum açıkçası.....
74 den 72,30 a düştüm
aramıza hoş geldin sinem.senin tecrübelerinden faydalanırız biz de
canım benimde çarşamba günü 2 hafta olucak az verdim ama yinede memnun sayılırım.başladığımda 77.5 dum şimdi 73,5 / 74 arasında duruyorum.ama bi kaç kere kaçamağım da oldu itiraf etmeliyim.bi 60 lı rakamlara düşseydim.yıllar oldu kendilerini görmeyeli özledim yaaa:))) şaka bi yana yılmıcam yıkılmıcam inşallah devam edicem elma ve yoğurt günde 1 kerede çorba içiyorum ben. yoksa midem kazınıyo çok fena dayanamıyorum çünkü iş,eş,ev, çocuk tempom yoğun biraz.ama senin gibi denemiş ve vermiş kişileri okumak iyi geliyo banahoşbulduk canım ..17 gün de 7 kıloyu vermıstım ama yeşil çay sadece sabah kahvaltı yaparken içiyodum onunu dısında 4 5 kupa içmedım belkı ögleden snr ıcıyodum nadıren..çarpıntı yapıyo bana cunku ..inş. Azımle vermek ıstıyorum..sen ne kadardır bu elma dıyetını yapıyosun ? senın gıbı 74 olsam ne ısterımkı başkaa :)
günaydın kızlar nasılsınız bende az gıtmıs diger bayan arkdşlrıma göre ama gene de ıyı :) 105 ten 101 e düşmüşüm tartımda dengesız
ama genede ıyı daha sıkı yapmayı dusunuyorum ...koly gelsın hepnıze canlarım...
canım az önce çıkmamış yazdıklarım sonuç güzel devam et sakın bozma.sabırla devam edelim arkadaşımgünaydın kızlar nasılsınız bende az gıtmıs diger bayan arkdşlrıma göre ama gene de ıyı :) 105 ten 101 e düşmüşüm tartımda dengesız
ama genede ıyı daha sıkı yapmayı dusunuyorum ...koly gelsın hepnıze canlarım...
canım benimde çarşamba günü 2 hafta olucak az verdim ama yinede memnun sayılırım.başladığımda 77.5 dum şimdi 73,5 / 74 arasında duruyorum.ama bi kaç kere kaçamağım da oldu itiraf etmeliyim.bi 60 lı rakamlara düşseydim.yıllar oldu kendilerini görmeyeli özledim yaaa:))) şaka bi yana yılmıcam yıkılmıcam inşallah devam edicem elma ve yoğurt günde 1 kerede çorba içiyorum ben. Yoksa midem kazınıyo çok fena dayanamıyorum çünkü iş,eş,ev, çocuk tempom yoğun biraz.ama senin gibi denemiş ve vermiş kişileri okumak iyi geliyo bana
canım az önce çıkmamış yazdıklarım sonuç güzel devam et sakın bozma.sabırla devam edelim arkadaşım
Ilk günun verdıgı yorgunluk var başımın arkası ense kısmım agrıyo cok fena ..şu gunu bı atlatsam hayırlısıyla..rejımı bırakmamak ıcın 8 kg elma alıcam bugun
ah canım benim allah kolaylık versin inşallah.ben çorbamı içiyorum hergün çünkü günde 3 saatim yolda geçiyo işe gidip gelirken.ev işi filan derken ben halsiz kalıyorum baş ağrısı filan oluyo ozamanda diyetten bıkkınlık geliyo.pes etmemek için bende çorba veya yoğurt yiyorum.
bende aksam içicem sanırım baş agrım cok fazla bugun..ben sabah süt içiyorum tok tutsun dıye :)
bugün başka topikte 5 günde 5 kilo diyeti varmış bende biraz değişiklik olsun diye acaba 2 haftada onu mu yapsam acaba diye düşünüyorum
hım nasıl şeylermiş bi araştırayım çünkü hiç bilgim yok.bu hafta kilo vermedim metabolizmayı çözmek lazımbence 2 gün pirinç lapasını yap canım hem doyurucu ..yada ayran detoksu yap 2 gun ..benım takımdakı ark. Yapıyolar ..kg vermelerı durdugu zaman ..
haklısın şaşırtmak gerekıyo bazen metabolızmayı ..2 gün detoks yapsan yeter şekerım snr kaldıgın yerden devammmmm :)hım nasıl şeylermiş bi araştırayım çünkü hiç bilgim yok.bu hafta kilo vermedim metabolizmayı çözmek lazım
bende bu hafta elma diyeti yapmak istiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz geçen ay kendi çabalarımla 6 kilo verdim ama iki haftadır aynı kilodayım şu anda kilom 79 amacımsa bayrama 75 olmak tabi sonrada 68 e düşmek ne olur yardım edin bayrama kadar şu 4 kiloyu veriyim benim için çok önemli
sinem merhabahaklısın şaşırtmak gerekıyo bazen metabolızmayı ..2 gün detoks yapsan yeter şekerım snr kaldıgın yerden devammmmm :)
merhaba hoşgeldın...ılk sayfada yapman gerekenler yazıyo şekerım uygularsan bayrama 4 kilocuğundan kurtulursun :) :) ....geçmişi okudugunda 1 haftada 9 kg verenler var ..azmedınce hersey oluyo..benımde vermem gereken 20 kg var :)..daha oncede 17 gunde 7 kg verdım bu dıyetle vede almadım hiç....ilk gun baş agrısı halsızlık oluyo ama 2 gun hiç problem yok ..başla hemen zaman kaybetmeden tatlım ...
sinem merhaba
şu 5 günde 5 kiloyu uygulamaya çalışıcam bugün patataes günü.bir gün sebze birgün meyve birgün yumurta veya light süt-yoğurt birgün de et balık tavuk günü
akşama kadar bunlardan tuzsuz ve yağsız bi şekilde pişirerek istediğin kadar yiyosun.bakalım bi denicem 5 kilo olmasada 2-3 kiloya razıyım.inşallah olur.
şeker bu 5 günde 5 kilo diyeti nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?