Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba canım ..lısteye uyabılme sansın varsa harıka ..ben iş yerınde ugrasamıyorum hazırla yap getır ..oyuzden tek besın dıyetı bana uygun oluyo..dee bakalım şekerım inş. Sonuc cok guzel olur.buraya yazınca sık konusamıyoruz napsak daha kolay uzun uzun konussak şekerim..

canım benim işyerimin mutfağı müsait.sabah domates salatalıkla kahvaltı yaptım.öğleye haşladım patatesimi baharatladım 1 kase kadar yedim bide yine domates salatalık yedim limonlayıp.birazda aralarda mavi yeşilin krakerinden yedim.2 fincan yeşil çay içtim.1,5 lt kadar da su içtim
sinem sen hangi ilden kaç yaşındasın çocuk varmı boyun kilon kaç?kusura bakma çok sordum:))

sinem bu arada arkadaşlar öğle yemeğinde arkadaşlar pizza sölediler ben tadına bile bakmadım.cumartesi gününden sonra ikinci pizza sınavındanda başarıyla çıktım:)

sinem bu arada arkadaşlar öğle yemeğinde arkadaşlar pizza sölediler ben tadına bile bakmadım.cumartesi gününden sonra ikinci pizza sınavındanda başarıyla çıktım:)
harıkasın canımm sennnn :) .dunde iş yerınde d.gunu vardı koca bı pasta 1 bardak kolayı reddettım ınanamıyorum kendımee .....
MİNEL HERHANGI BI TAKIMDA AYRISMIYOSAN BIZIM TAKIMA GELMEK ISTERMISIN YER VAR CUNKU ...

Son düzenleme:
beraber başladığımız arkadaşlar var ama bi liste yapmadık açıkçası sadece paylaşıyoruz durumlarımızı.sen hangi gruptasın katılabilirim tabi memnuniyetle

kilo vermek ne kadar zor bir iş arkadaşlar 15 gün önce yediklerimin çeyreğini bile yemiyorum şuan ama milim milim ilerliyorum.hatta bu hafta nerdeyse kilo bile vermedim

beraber başladığımız arkadaşlar var ama bi liste yapmadık açıkçası sadece paylaşıyoruz durumlarımızı.sen hangi gruptasın katılabilirim tabi memnuniyetle

ben 1.takımdayım şekerim ama takımız suan 12 kısiyı doldurmuş bulunuyor ..bilmiyodum kaptanımıza sordum o sekılde bılgı verdı

yarışma mı var bununla ilgili :)))varsa da kazanan nasıl belli oluyor hediye ne ?

merhaba arkadaşlar, arada takip ediyorum bu konuyu.. gecen sene 5 günde 3 kilo kadar vermiştim yeşil elma diyetiyle, hemen ardından geri de almadım..
kozmik beden temizliği de yaptım nisan ayında, 7 günde 3,5 kg vermiştim. bence yeşil elma diyeti daha güzel kilo verdiriyor. yine yapmak istiyorum. 72 yim şu an 65 olmam lazım en az.. bayrama kadar yapayım diyorum ama başlamak bi türlü nasip olmadı.. ama bu diyetler de oruç gibi bişey niyet meselesi yani.. bu aksam motive edeyim de kendimi.. yarına başlarım inşş...:) sabah tartılacağım kilomu yazacağım buraya belki motive olurum..

kızlar pzt basladım cuma gunu bıldırım yapıcam sızede .merak edıyorum kaç kg gıttı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…