sinem merhaba
şu 5 günde 5 kiloyu uygulamaya çalışıcam bugün patataes günü.bir gün sebze birgün meyve birgün yumurta veya light süt-yoğurt birgün de et balık tavuk günü
akşama kadar bunlardan tuzsuz ve yağsız bi şekilde pişirerek istediğin kadar yiyosun.bakalım bi denicem 5 kilo olmasada 2-3 kiloya razıyım.inşallah olur.
canım benim işyerimin mutfağı müsait.sabah domates salatalıkla kahvaltı yaptım.öğleye haşladım patatesimi baharatladım 1 kase kadar yedim bide yine domates salatalık yedim limonlayıp.birazda aralarda mavi yeşilin krakerinden yedim.2 fincan yeşil çay içtim.1,5 lt kadar da su içtimmerhaba canım ..lısteye uyabılme sansın varsa harıka ..ben iş yerınde ugrasamıyorum hazırla yap getır ..oyuzden tek besın dıyetı bana uygun oluyo..dee bakalım şekerım inş. Sonuc cok guzel olur.buraya yazınca sık konusamıyoruz napsak daha kolay uzun uzun konussak şekerim..
harıkasın canımm sennnn :) .dunde iş yerınde d.gunu vardı koca bı pasta 1 bardak kolayı reddettım ınanamıyorum kendımee .....sinem bu arada arkadaşlar öğle yemeğinde arkadaşlar pizza sölediler ben tadına bile bakmadım.cumartesi gününden sonra ikinci pizza sınavındanda başarıyla çıktım:)
şeker bu 5 günde 5 kilo diyeti nerde
beraber başladığımız arkadaşlar var ama bi liste yapmadık açıkçası sadece paylaşıyoruz durumlarımızı.sen hangi gruptasın katılabilirim tabi memnuniyetleharıkasın canımm sennnn :) .dunde iş yerınde d.gunu vardı koca bı pasta 1 bardak kolayı reddettım ınanamıyorum kendımee .....
MİNEL HERHANGI BI TAKIMDA AYRISMIYOSAN BIZIM TAKIMA GELMEK ISTERMISIN YER VAR CUNKU ...
canım ben dün 5 günde beş kilo diyetine başladım dünden beri bir klo gitti inşallah yılmazsam dedikleri ğibi olucak galiba ..
beraber başladığımız arkadaşlar var ama bi liste yapmadık açıkçası sadece paylaşıyoruz durumlarımızı.sen hangi gruptasın katılabilirim tabi memnuniyetle
ben 1.takımdayım şekerim ama takımız suan 12 kısiyı doldurmuş bulunuyor..bilmiyodum kaptanımıza sordum o sekılde bılgı verdı
hımm anladım canım nerden takip edebiliyoruz sizin takımı
bakayım bakalım neler yapmışsınız:)arama butonuna 1.takım yaz cıkıyo
harıkasın canımm sennnn :) .dunde iş yerınde d.gunu vardı koca bı pasta 1 bardak kolayı reddettım ınanamıyorum kendımee .....
MİNEL HERHANGI BI TAKIMDA AYRISMIYOSAN BIZIM TAKIMA GELMEK ISTERMISIN YER VAR CUNKU ...
arkadaşlar nerdesiniz burcumms btlbetül ve diğerleri
ben geldim kızlar bugün işlerim çok yoğundu ama bozmadımmmmm oleyyyyyyy
bende öyle bozmadım çok şükür
yarında 5 gün diyetine başlayacağım arada yeşilçayda içeçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?