kızlar pzt basladım cuma gunu bıldırım yapıcam sızede .merak edıyorum kaç kg gıttı..
güzel sonuçlar alıcaz inşallah canım.bende tartılmıcam pazar gününe kadar.bakalım verebilecekmiyim
canımm nasılsın bugun gırmemıssın hıc sanırım ..bızım takıma gel ıstersen
evet canım ya kimse gelmedi bugün canım sıkıldı başarı öykülerini okudum biraz bende sevgi adında bi üye var o 5 gün diyetini uzun süre yapmış tığ gibi olmuş maşallah.ama kendisi offline uzun zamandır yorum yazmamış.
Bugün benim 3. Günüm 5 gün diyetinde sebze günümdü bugün çok şükür iyi gidiyo ama kahvaltıları ben hep peynir /3/4 zeytin domates salaatalık ve 3/4 diyet bisküviyle yaptım. Sence bu kilo vermede sorun olurmu
biskuvuyı yemeseydın keske canım..takımızdan bı kısı ayrıldı katılırmısın
evet canım ya kimse gelmedi bugün canım sıkıldı başarı öykülerini okudum biraz bende sevgi adında bi üye var o 5 gün diyetini uzun süre yapmış tığ gibi olmuş maşallah.ama kendisi offline uzun zamandır yorum yazmamış.
bugün benim 3. günüm 5 gün diyetinde sebze günümdü bugün çok şükür iyi gidiyo ama kahvaltıları ben hep peynir /3/4 zeytin domates salaatalık ve 3/4 diyet bisküviyle yaptım. sence bu kilo vermede sorun olurmu
selam cnm ben bu 5 gun-5 kılo dıyetını ilk yaptığmda 4.200 kg verdım elhamdulıllah,10 gun ara werdm 2. yapıyorum henuz 3. gunm et gunu yanı,ama sen 3. gün sebze gunum yazmşsn,ben mı sıralamayı yalnış bılıorum,1- patates 2-sebze 3-et 4-meyve 5-yumurta yada süt v.s,sıralama buydu,ve kahvaltı yasak,yanı lıste dışına çıkmak yasak,ama senın özel bı durumun varsa bilemem canım,kolaylıklar diliyorum
merhaba arzu
sen süper vermişsin bu diyetle.acaba ben kahvaltı yüzündenmi sadece 1 kilo verdim. busabah 73 çıktım.bide ben meyveyi öne almıştım sıralamada o günü yapamam diye düşünüyodum.şu kahvaltı meselesi canımı sıktı ya ama yediklerim toplasan 150 kalori bile yapmaz etkilermi diyeti diyosun.
selam canım,bence sıralama ve kahvlatı şu yönden önemli,bu karbnhıdrad,proteın felan meselellrı war ya,vücudu düzene sokmak ve o gun tek bedene k.hıdrad alarak meto yu şaşrtmak yağ yakımını hızlandrmak,diğer gün proteın alarak kas kazanmaya çalışmak v.s. bzıım azcık dıe düşndgmz gıda o gun ki sistemı alt üst edebilir,planı bozar,die düşnyrm,bu sırrı şöle çözebılırz,mesela ılk yaptgda k açamaklarla 1 kg werdn,ıkıncı kez tam uygula aradakı farkı gör,bıde benm kılıom senden 20 30 kg fazla ,kılo fazlası olanlar daha çok verebılıo biiznillah
selam kızlarr ben elma diyetini bırakınca verdiklerimi geri aldım.... Tekrar başlıcam ama korkuyorum bu böyle nasıl olcak ömrümün sonuna kadar elma mı yicem
selam kızlarr ben elma diyetini bırakınca verdiklerimi geri aldım.... Tekrar başlıcam ama korkuyorum bu böyle nasıl olcak ömrümün sonuna kadar elma mı yicem
betül nerelerdesin merak ettim.niye bıraktın ki yaaa...ben 5 gün 5 kiloya geçtim geçen hafta sadece 1 kilo verebildim ama olsun.bu hafta 2. Tura başladım.hemen bi şekilde hangisi olursa diyete başlıyosun. Elmaya devam edebilirsin aslında sinem de yardımcı olur sana o çok azimli maşallah.
şu yasıma kadar bin tane diyet yaptım ama en yararlısı elma bence ..bana elma bı mucıze gıbı geldıı ..
Elma diyetıne ihanet edip başka bı dıyete asla gecmem
merhaba bu topiği nerdeyse baştan sona okudum haftasonu,bende bugün itibariyle başladım elma diyetine inşallah faydalı olacağına inanıyorum.toplamda ne kadar sürede kaç kilo verdiniz acaba
şu yasıma kadar bin tane diyet yaptım ama en yararlısı elma bence ..bana elma bı mucıze gıbı geldıı ..
Elma diyetıne ihanet edip başka bı dıyete asla gecmem
merhaba bu topiği nerdeyse baştan sona okudum haftasonu,bende bugün itibariyle başladım elma diyetine inşallah faydalı olacağına inanıyorum.toplamda ne kadar sürede kaç kilo verdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?