bende başlasammı köydenbaya elma getirdim diyetteyim gerçi bayadır ama
bence basla derım ben bugun ılk gun ama suana kadar gayet ıyıym umarım bole gderr :)
birinci gün bitti ve hc zorlanmadım önmde pasta yeselerde tadına bıle bakmadım :dd 45 dk yuruys bandında yurys yaptımm ve gunun sonnda 800 gr vermısımIi gecelerr sızee
kelebek merhaba bende elma dıyetını yapıyorum 7 kg verdım 17 gunde trekrar basladım ve 2.5kg daha verdım..eğer herhangı bır takımda yarışmıyorsan 1.takım a dahıl olmak ıstermısın?
kelebek merhaba bende elma dıyetını yapıyorum 7 kg verdım 17 gunde trekrar basladım ve 2.5kg daha verdım..eğer herhangı bır takımda yarışmıyorsan 1.takım a dahıl olmak ıstermısın?
kimsecikler yok ortalıklarda.. anlayamadığım 1700 sayfaya ulaşmış bir konuda kimse kalmaması enterasan.. acaba diyet başarısızmı oldu.. verilen kilolar 5 verilip 10 mu alındı... cevap veren yok..
Ben de denemeye kalktım.2. gün bıraktım.Sürekli elma-elma-elma nereye kadar.İnsan gözünü karartıp çelik gibi bir iradeye sahip olmadığı müddetçe çabuk pes ettirir.Belki ondan yazanlar daha sonra yazmamaya başlamıştır.Başlangıçta gene vücuda şok etkisi yapalım diyenler için, 5 günde 5 kilo topiğini öneririm.En azından sütse süt, etse et, meyveyse meyve, sebze falan var.Bunun yerine o daha uzun süre gidebilir.Seçim sizin gene de tabii.Kolay gelsin herkese.
kimsecikler yok ortalıklarda.. anlayamadığım 1700 sayfaya ulaşmış bir konuda kimse kalmaması enterasan.. acaba diyet başarısızmı oldu.. verilen kilolar 5 verilip 10 mu alındı... cevap veren yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?