Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Diyetin ilk gününü azimle tamamladım. Öncelikle, belirtmeliyim ki diyetti uygularken büyük bir değişiklik yaptım. Sabah kahvaltısını aynen progradaki gibi saat 10 buçukta yaptım. Bir saat sonra bir bardak yeşil çay içtim. Üç saat sonra bir adet orta boy yeşil elma yedim.İki saat sonra bir elma daha yedim. Elma diyetine akşam yemeği eklemesi yaptım. Akşam 7'de yarım kepçe mercimek çorbası ve 3 adette kara lahana sarması yedim. Hedefim diyetin vaadettiği gibi 6 günde 6-7 kilo olmadığı için bu değişim bana mantıklı geldi. Diyet süresince akşamları az olmak koşuluyla yemek yemeyi planlıyorum. Birazdan da bir bardak daha yeşil çay içeceğim

slm bende başlamayı düşümndümde sayfalarııı çok okuyamadımm ilk sayfaları okudum sadec e gözüm çok ağrıdı bugün bilg. başında oturmaktann.topik sahibi dışındaa 10 gündee 10 kilo veren yada 5 kilo bile veren varmı???

bide bu diyeti kaç gün yapacazz.istediğimiz kadar yapabilirmiyizz gün sayısı varmı.eğer 10günse denemeye değer bencee

Birinci gün bitti ve hc zorlanmadım önmde pasta yeselerde tadına bıle bakmadım D 45 dk yuruys bandında yurys yaptımm ve gunun sonnda 800 gr vermısım ii gecelerr sızee

birinci gün bitti ve hc zorlanmadım önmde pasta yeselerde tadına bıle bakmadım :dd 45 dk yuruys bandında yurys yaptımm ve gunun sonnda 800 gr vermısım Ii gecelerr sızee

kelebek merhaba bende elma dıyetını yapıyorum 7 kg verdım 17 gunde trekrar basladım ve 2.5kg daha verdım..eğer herhangı bır takımda yarışmıyorsan 1.takım a dahıl olmak ıstermısın?

kelebek merhaba bende elma dıyetını yapıyorum 7 kg verdım 17 gunde trekrar basladım ve 2.5kg daha verdım..eğer herhangı bır takımda yarışmıyorsan 1.takım a dahıl olmak ıstermısın?

hayır canm herhangı bı takmda yarsmıorm ınannrmısın yarısmann ne oldgnuda blmıorm yenı uye oldum braz acemıyım

kızlar ya aklıma bişey takıldı bu diyet bence bıraktığınız andan itibaren fazlasıyla aldıracak sizce de öyle değil mi :26:

sinemcim 7 kg werdkten sonra,ne kadar ara werdn ve almadın dımı werdıklerını(maşallah) sonra + 2.5 daha werdn ve 9.5 mu oldu toplam

benimde bugün 2 ci günüm dün güzeldi akşameşim yemek yiyene kadar o nu görünce çok acıktımama tabiyemedim şimdide yeşilçayımı içiyorum benizorlayansu benaşırı su içen biri değilim

bende bu diyete başlamak istiyorum fakat sormak istediğim bir durum var... açlık kan şekerinizi nasıl ayarlıyorsunuz.. sabah kahvaltıda etseniz saat 11 gibi vücuttaki şeker düşecektir. su ve yeşil çay ile bunu tolere edemezsiniz. hiç bukonuda sıkıntıçekeniniz oldu mu... Birde tuvalet durumunuz nedir? kabızlık yaşaya varmı?

Kızlar2 gün dayanabildim elmayayemeye bugün yemedim ama gene açım yani rejimdeyim ama sade elmaya dayanamadım miğdem ağrıdı bide bugün pzar eşim evde olur dedim yapmadım 1kilo verdim ama dijitl değiltartım oyüzden tam rakam veremiyorum size

yarın lahana diyetini denicem

ya okuduklarım bei çok etkiledi.inanılmaz azim var içimde.yani rüya gibin anlatılan kılolar.umarım hepimiz başarırız.
bu arada diyeti başlatan yada konuyu başlatan diyim sexybaby idi sanırım.acaba verdiği kiloları aldı mı ilk sayfalardaki diğer arkadaşlar aldılar mı noldu daha verdiler mi .eğer okurlarsa bilgilendirsinler ya lütfen.başarılar herkese.

kimsecikler yok ortalıklarda.. anlayamadığım 1700 sayfaya ulaşmış bir konuda kimse kalmaması enterasan.. acaba diyet başarısızmı oldu.. verilen kilolar 5 verilip 10 mu alındı... cevap veren yok..

kimsecikler yok ortalıklarda.. anlayamadığım 1700 sayfaya ulaşmış bir konuda kimse kalmaması enterasan.. acaba diyet başarısızmı oldu.. verilen kilolar 5 verilip 10 mu alındı... cevap veren yok..

Ben de denemeye kalktım.2. gün bıraktım.Sürekli elma-elma-elma nereye kadar.İnsan gözünü karartıp çelik gibi bir iradeye sahip olmadığı müddetçe çabuk pes ettirir.Belki ondan yazanlar daha sonra yazmamaya başlamıştır.Başlangıçta gene vücuda şok etkisi yapalım diyenler için, 5 günde 5 kilo topiğini öneririm.En azından sütse süt, etse et, meyveyse meyve, sebze falan var.Bunun yerine o daha uzun süre gidebilir.Seçim sizin gene de tabii.Kolay gelsin herkese.

arkdslar bencede 5 gunde 5kg dıyetı daha makul,yanı en azından benım için,ağzım boş kalmıyo ne güzel negüzellll,ama benım nıyetım 5 lık dıyetı yapıp bı süre sonra meto yu şaşırtmak için bu elma dıyetını denenmk,benım arkdsım denedı elma d. 3 gun yaptı 2 kg felan wermş,hem onun kılosuda az 59 kılo felan,kg çok olan daha çok werır zannımca, efeniiimmmm saygılarrrrr

cidden bende şaşırdım.ilk sayfalardaki heyecan kalmamış üzüldüm ya.demek ki hepsi zayıfladı gitti:)ne mutlu oyleyse ama arada bizlere destek olsunlar yaf:)
bugun ilk gunumdu çok zor ya .ama ben 2 saatte bir degılde kup kup yaptıgım elmaları habıre etıştırıyorum.bakalım sonuc ne olacak.normalde 1 haftada bir tartılıncak ama merakımdan sadece yarın bakmak ıcın tartılıcam.sonucu yazarım inşallah.umarım iyi olur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…