Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bayanlar kimler aktif olarak diyeti yapıyor
Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz
Bende başlamayı düşünüyorum ama dershanem var ordayken elma yiyemem
Nasıl olcak bilemedim
Bayramda denerim olmadı

merhabalar..
bende başladım bugün itibari ile elma diyetine..
yaşım 40
şu an 82 kiloyum
hedefim 65

inşallah azimliyim elma diyetine..çünkü bir kasa dolusu yeşil elma aldım:)

baştan 60 sayfa kadar okudum..günde en az 10 sayfa okumayı planlıyorum motive olmak için..
en büyük korkum da ya verdiğim kiloları geri verirsem

ve acaba yaşımın fazla olması acaba kilo verme hızımı olumsuz etkiler mi?

66. sayfadan :)))

canim fransa
bebegim uyandi cikmak zorundayim az sonra yine ugruycam
yedigim elmalar oyle tok tutuyorki midem dolu dolu
ama bebegime pisirdigim corba oyle gusel koktuki ya utanmasan bir kasik ona bir kasik banaa:roflol:ama yok hic bozmuycam pisbogaz olmak cok kotu yaa minicik cocugun corbasina goz dikilirmii:roflol:en iyisi son elmayida yiyeyim bugunki yemek sayfasini kapatayim

67. sayfadan :)))

bebişkoo şimdi 3-4 tane yeşil çayı demleyip 1 lt suyun içinemi karıştıracaz ben orasını tam anlayamadım zaten yeşil çayı demlemek için su kullanıyoruz.ayrıyeten tekrar 1 lt suyun içine mi boşaltacaz.anlamadım yaw.heralde bu elma bende zeka geriliği yaptı pufff

Son düzenleme:

Bende sizinle aynı yaştayım. ilk hafta 2 ikinci hafta 1 er kg verdim. toplamda 3 hatfda 4 kg verdim. ama ben bir hafta sürekli yapmadım bir kaç gün ara verdim. akşamları da çorba içtim genelde. kg da 84 den 80 e düştü.kesinlikle tavsiye ederim. bende en müsait zamanda yeniden başlamayı düşünüyorum.ve 2-3 hafta yapmayı düşünüyoruml.

Ben bugün başladım sabah 2 dilim peynir iki dilim ekmek yedim sonra elma öğlen fasulye vardı okadar toktumki elmadan iki çatal aldım satamı yedim kalktım hala acıkmadım umarım faysanını görürüm elmacıklarım bitti son bitane kaldı akşama tazesini alıcam:))

ne güldüm ya bir kasa elma aldım sözünüze bende KK da yazılanlardan etkilenip çok şey almıştım Yaşınız kg vermenizi etkilemez ama menopaza yakın yaşlarda süt ürünleri tüketmek önemlidir kemik erimesi açısından. Sadece elma yiyip kendinizi diğer gıdalardan eksik bırakmayın.

Arkadaşlar benim boyum 1,64 kg:48-49 ve yaklaşık 10 yıldır bu kg dayım. Diyet uygulayacak arkadşlara nacizane tavsiyem. Tek besinli diyetlerden kacının. Zayıflıyorsunuz evet ama ılerıkı donemlerde bu sıze fark bır eksıklık olarak gerı donuyor. En basıtı tırnak kırlıması d vıtamını eksıklıgı kalciuy eksıklıgı kansızlık saç dökülmesi gb. Her bünyenın diyeti ayrıdır. Ama herkesin yapacagı çok kolay bişi var. Ilık su için bol bol. Sıcak değil ama sıcak mideyı sarkıtır mıdemı problemı yapar. Ne diyeti yaparsnız yapın suyu yanınnızdan ayrımayın bol bol ılık su ıcın. Gunde 4-5 lıtre degıl tabı o kadar fazlasıda bobreklerı yoruyor goruldugu gb suyun bıle fazlası zarar ki elmanın nasıl olmasın ki elma asıtlı bır meyve. Butun yemeklerden 10 dk once 2 bardak ılık su ıcın. Elma diyeti işe yarıyor evet etrafımdanda yapanlar olmuştu ama ılık suyunuzuda eksık etmeyın. Yavaş kg vermek her zaman rısksızdır ve verılen kg dığer hızlı dıyetler gb cabuk gerı alınmaz. Bırde gunde 3 fıncandan fazla bıtkı çayı tuketmeyın.(Özellikle hamıleler.) Bildiklerimi yazdım umarım hepiniz başarılı olursunuz.

Merhaba arkadaşlar.sonunda ben de katıldım aranıza.belki aylardır bu elma diyetini takip ediyorum.ama bi türlü karar verip katılamamışımdır.ben 1.65 boyunda 78.5 kiloyum.yarın başlıyorum bu diyete.çok diyet denedim 1 yıldır.ama hep fiyasko.inşallah her gün burda yediklerimizi ve yaptıklarımızı yazıp birbirimize destek olalım.sağlıcakla kalın......

Merhaba, arkadaşlar. benim boyum 1.57 ve kilom 66, bir 9-10 kilo vermek istiyorum. Yazdan beri bir 10 kilo verdim. Ama artık biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum. Bu nedenle elma diyetini denemeye karar verdim. 12 gün bu diyeti uygulayacağım, umarım bu süre sonunda kısa süreli hedefim olan (62-60) kiloya ulaşırım. Not: 12 gün zarfında, gün gün kaydettiğim yolu burda paylaşmayı planlıyorum. Böylece ileridebu diyeti uygulayacak olanlara da yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Umarım tüm bu planlarımı gerçekleştirebilirim. Herkese sağlıklı, zinde günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…