Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slamlar,
benimde ilk günüm inş uyuyna kadarda bişi yemem:)
önceki sayfaların cogunu okudugm için yorum yapayım verdigini geri alanda olmus, almayanda.. yani biraz dikkt meselesi..
ben isvec, lahana corbası, lapa diyeti, 5 gun et ye hepsini yapmsı biri olarak elma denemek istedm
bu arada lapa harc hepsinde de kilo verdm
et diyetini 20 gün yaptm ama su an et tavuk grmeye tahammlm yokkk..
20 gun hiç ekmek + meyve yemedgm için bu diyeti denemeye karar verdm
ayrıca yuruyuste yapıyorum, gelişmeleri yazarım
bu arada bi arkadas konu sahibi sexybebek sormus; sexybebek kendsine ait olmayan resimleri eklemiş ve arkadslar bunu anlaınca tartsma cıkmıs
benim okddgm sayfalardada tekrar görmedm kendisne o nedenle cidden o kdr kilo verdimi bilemiorm ama ilk sayflarda 15gnde fln 10 kilo verenleri görebilirsinz..
darısı basımıza..

canım Allah kolaylık wersn,ben eti çok sewrım özellıklede beyaz eti:)))) şu et diyetınden bıraz bahseder msın? we et ile kaç günde kaç kg werebıldn ?

Bende bugün başladım ama sonunu getiremedim
20 gün et diyetinde kaç kilo verdiniz
Bahsettiğiniz sayfaların numarasını verebilir misiniz merak ettim de

ben 3 4 gün önce yaptım budiyeti 2 gün dayandım gerçi yapacaktım ama eşim evdeydi pazardiye bıraktım 2günde 1,5 kiloverdim

canım Allah kolaylık wersn,ben eti çok sewrım özellıklede beyaz eti:)))) şu et diyetınden bıraz bahseder msın? we et ile kaç günde kaç kg werebıldn ?

mrb canım
bende inan cok seviodum ama bi haftadan snr inan o kadar kötüki su anda ölsem aclıktan yiyemem yumurta tavuk fln...
et diyetini dukan dyetini biliosndur protein agırılıklı onun atak günleri gbi düşün
sabah yumurta, öglen aksam tavuk, et, balık bu tarz yiyosn yagsız peynir, süt, yogurt fln var ben sucuklu yumurta bile yemiştm
ama sebze meyve ekmek tek bi gram yemedm 20 gün 8 kilo verdm + 1 saat yürüyüşle
et diyeti yapıp veremyeni pek görmdm su an ama dedigim gibi bnm gibi tiksinmek istemiosanız 5 gün fln yapıp diger günler sebze meyve (belli ölçüde ) ekleyn bence.
et derken adına et dieti diorm işte tavuk balık yumurta hayvansal seyler yani hepsi var öle dşnün

Bende bugün başladım ama sonunu getiremedim
20 gün et diyetinde kaç kilo verdiniz
Bahsettiğiniz sayfaların numarasını verebilir misiniz merak ettim de

et dietini ykarıda yazdm, kilo verenleri..
100 lü sayfalara bakabşlrsn kilo verenleri mesela 154 sayfada konuyu acan kişi kac günde kac kilo verlmiş yazmıs
snrki sayfalarda sayılar artıo inş bende veririm
o kdr diyet yaptımki fenalık geldi ama hiçbiri isvec kadar kötü olamaz neyse basarılar

canım cewabn için tşk ederim,tamam eti çok sewrm ,ekmeğide yemiiim,ama meyveden uzak duramam kı ,o zamn zor olur işte ,neyse 5 gunde 5 kıloya dewam edıım ben en ıyısı,nede olsa onda her nimetten bolca war :)))))))))))

merhaba amelıe,tickerında maşallah cok kılo verdiğini gördüm.o anlattıgın et diyetinde mi verdin kıloların cogunu?
nasıl yapılıyor bi yazabilirsen sevinirim.
ayrıca sexybabynin resimleri hakkında yalan olma ıddıası spkulasyon bence.ben yazdıklarından cok samımı bir kız oldugunu hıssettim ya.dedigin gibi yalan yada gercek bu sayede bı cok kısı cok kılo vermiş.

pardon ameliecim ben yazdıgını okumadan et diyetini sormusum.
bu arada ılk gunu atlattım şükür.5-6 çatal patlıcan yemeği yedim saat aksam 8 de malesef.kızdım kendıme sonra.ama bu saat oldu yenı yatıcam erimiştir coktan sanırım ve umarım tabi:)yarın bakıcam tartıya yazarım sıze.

arkadaslar sonuc benim icin sevindirici oldu.800 gr gitmis sukur.artik onca ictigimiz yesil cayin yaptirdigi cisler mi yoksa cidden yag mi bilmiyorum ama tartida kilonun azalmasini gormek guzel.bakalim bir hafta sonunda ne olacak.tartilmamak lazim sadece ilk gun merakindan baktim.sizde durumlar nasil?

Teşekür ederim cevapların için
Sexibebek resmini silmiş sanırım görünmüyordu
İsveç diyeti gerçekten çok zor bi gün yapabildim,yumurta yemem hiç işkence gibiydi

evet bende meyveyi cok özledim, sebzeyide tabi :) zor cidden ama napalım dayanıcaz eti sebzeyle karıstırmayı dene cnm biraz daha dayanılır oluo ben cok taktıgm için sırf et yiyodm simdi görmek istemiorm benim gibi katı yapma canım basarılar:)

bilemiorm canım o dönem ben üye bile değildm öle yazmsılar resimleri bilemem ama bi çok kişi bu diyetle vermiş forumda bunlara inanıorm bende herkes yalan sölemiş olamaz
et diyeti dukan diyeti olarak gecio canım ben hep protein var içinde die et dieti demeye alıstm konusu var diyet bölümünde, daha yapılabiliri karbonhidrt diyeti puanla yiyiosun onunda var konusu kadınlar kulubunde
eti yapamassan karbon u öneririm
canım cok diyet yaptım ben ama büyük kısmını evet et diyeti ile yptım ama ilk günler sebze meyve ile baslamstm
ayrıca en önemlisi sürekli yürüyüş yaptımm son günlerde bıraktım biraz malesef spora yazılcam

Teşekür ederim cevapların için
Sexibebek resmini silmiş sanırım görünmüyordu
İsveç diyeti gerçekten çok zor bi gün yapabildim,yumurta yemem hiç işkence gibiydi

resimleri bende görmedim cnm önemli olan bi sürü kişi verdm demiş inş bizde veririz
isvec diyeti 2 sene önce yapıp 13 günde 8 kilo vermiştm su an yapıp 20 kilo vercegimi bilsem gene yapmam ki kiloya bu kadar takmısken
cok cok kötü bi diyet yapana sabır benim kuzenim 1 ay yapıp 17 kilo verdi bi daha almadı cünkü uzun süre midesi hiçbiişi kabl etmedi

bu arada 2.günümdeimm
sabah kalktım tartıldm hemen 1 kilo gitmiş inş 10 gün yapıcam desteklerinizi bekliormm arkadaslar

Son düzenleyen: Moderatör:

olsun olur o kadar cnm bozma moralini
erimiştir o :)
ben su ana kadar daha hiç bzmadm inş bozmam
kac gün yapmaı düşünüosn sen

Peki sen aldın mı verdiğin kiloları dukanda ya da isveç diyetinde ?

olsun olur o kadar cnm bozma moralini
erimiştir o :)
ben su ana kadar daha hiç bzmadm inş bozmam
kac gün yapmaı düşünüosn sen

ay maşallah bozma canım bozma.
ben 124,5 ile doguma gırdım.ıkı senede bozarak tabı devamlı dıyetle olmadı 8 kılo dogumla gitti.kalan 22 kıloda o ıkı yıl ıcınde gıttı.ama 4 kılosunu geri aldım şu bir ay içinde.şimdi 30 kılo daha fazlam var arkadaşlar.97,800 ile başladım dun elma dıyetine.bugun 97,000 olmusum.hadi Allah yardımcımız olsun.ama bu akşam yemege gıttık sebzelı ızgara tavuk yedım cok pişmanım ama geberdım dayanamadım.ama ekmek yemedım karbonhıdrat karısmasın dıye.

Peki sen aldın mı verdiğin kiloları dukanda ya da isveç diyetinde ?

Dukan ı almadım ama şu an ztn diyetteyim 4 ay kadar oldu baslayalı
ben sıkıldıgım zaman sadece yaptgm diyeti değiştirdm
bu süre içerisinde toplasan 3 kez bozmusmdur onda da bi sonraki ögünde diyetime devam ettm günlercee bzmadm ve fazladan yürüdüm diyeti bozdgumda.
isvec diyetini aldım ama birden değil bi 6 ayı falan bulmustur almam ama isvecte hiç spor yapmadım ztn kafanı kaldırcak halin kalmıo elma diyetimde bile o kdar kötü olmadım

:)) yarın hiç bozma telafi etmiş olursn
tebrikler canım sen de baya vermssin kilolarımız yakın işte bozmayalım diyeti devm edelm benim hedefim 79 olmak
ben birz takıgım bi takınca ölsen yemiorm ama bazen gecio o his o kötü işte

İradeni kutluyorum

6 ayda kaç kilo verdin toplamda
Bende şöyle düzenli bi kaç ay yapabilsem

4 aydr diettim 23 verdm
elma ile 89 un altına inmei amaclıorm kalanıda sebze meyve ızgara tavuk fln yiyerek vericem inş
bu arada elmamın 3 günü
2. günde 1.8 vermişim
toplam 2.8 verdim inş devam eder..

bi basla gerisi gelir vazgeccgn zmn yaz buraya ben sana gaz veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…