inan 70 kilo olsam bu diyete başlamazdım:)))97,700 ile başladım malesef.
canımm ben ilk diyete basladgımda 117 ydim 99 a indigimde sevincten aglıcaktım bilmem anlatabildimmi :)))))))
amelie canım 117 den sırf elma dytı ıle mı düştn we ne kadar surede,tebrıkler canım
canımm ben ilk diyete basladgımda 117 ydim 99 a indigimde sevincten aglıcaktım bilmem anlatabildimmi :)))))))
ay ameliecim bende nerelerde bu kız diyordum ya.maşallah güzel vermişsin.bende yavaş işledi durum malesef.ama durmak yok yola devam diyorum.dedigin gibi bu gunler gecicek sabret durumundayım.bugun aşure yaptım Allah kabul etsin minnacık yedim tadına bakmak zorundaydım olmuşmu diye çünkü.hemde gunlerdir canım cekıyordu:)kılonu korumana sevındım dıyetı bırakınca.hadi başarılar yeni başlayan arkadaşlarada.
cnm afiet olsun Allah kabul etsin olcak o kadar :)
bende spora yazılcam bakalım havalar soguk yürüyemiorm
inş 2 ay içinde fln bi 7-8 kilo vermei hedefliorm inşşşş veririm
cnm her bünyede değişio ya bende burda okudugm lapa diyetini yapıp tek gram verememiştm
belli olmuo yani
elmaya devam edemiceksen bi dünya diyet var canım aklına en cok uyanı yap bence basarılar :)
bugünden itibaren bende elma diyetine basliyorum... sabah tartiya cikinca gördügüm soku anlatamam 5 kilo almisim 92,5 olmusum
ins. bende sizler gibi kilo verebilirim.
Öncelikle bir hafta denicem, baya zor bir diyete benziyor ama dayanmam lazm :)
Ins. hep birlikte kilolardan kurtulacagizzzz
Hergün buraya ne yiyip ictigimi yazacagim.
bugünden itibaren bende elma diyetine basliyorum... sabah tartiya cikinca gördügüm soku anlatamam 5 kilo almisim 92,5 olmusum
ins. bende sizler gibi kilo verebilirim.
Öncelikle bir hafta denicem, baya zor bir diyete benziyor ama dayanmam lazm :)
Ins. hep birlikte kilolardan kurtulacagizzzz
Hergün buraya ne yiyip ictigimi yazacagim.
deneyıpde bır haftada kaç kılo veren bu dyetle hıckımse yokmu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?