Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

80 kilo ile basliyorum arkadslar. ama cok destege ihtiyacim var :) 15 kilo versem bana cok cok yeter. boyum 1.70 . 20 kilo en guzeli olur tabi.
kilo vedikten sonra ise hamile kalmak istiyorum :))))))))))))
bugun basladim .
hadi bakalim . beni arada sikistirin lutfen . pes etmemeliyim ..

Slm,
Diyetimi 12 gün yapıp bitirmiştim ama yazma durumum olmadı..
Hiç bozmadan yaptım ve toplam 6.9 verdim 90 oldum 89.9 göremedim
5 gündür fln sabah normal kahvaltı öglen canım ne isterse (makarna, sebze, içli köfte) yedim
saat 5te bi gün diyet çikolata bi gün meyva yedim
ve cok hızlı kilo vermeme ragmen kilo almadım
ayrıca hergün 1 saat yürümeye devam
18den snr agzıma meyva dahil tek lokma koymadım
bu diyti yaparken en byük korkm hızlı kilo almaktı ama şimdlk degmesin dogru yolu bulmus gibiim
erken yemek yiyin kızlarrr
inanın formüll buuu
sabah hariç ekmek yemein bi deee
ben normal zamanda nerde içli köfte makarna fln saat 9da meyve yiyip kilo aldıgımı bilirimm
şimdi almıormmm...
biras dayanmak zor gelio basta karnınız gurulduo ama en azından öglen istedgimi yiyorum ( makarna bi porsiyon yedim abartmayalm)
önümüzdeki 2 hfta da öglen meyve aksam olarak saat 5 te yemek yicem snr agzıma tek lokma koymucam öglen yiyip aksamı meyve ile gecmek zor cünkü
son olarak elmayı yaparken pes etmek istedginizde bugnler gecicek die kendinizi kandırın kızlar
ben hergün yazdım ne kadar zor vs sıkıldım die ama sonuc olarak bittimi bitti kilo verdimmi verdim
o yüzdenn bozmayın diyeti hep basa dönmeyin sıkın kendinizi sayılı gün cabuk gecerr, hoscakalınnnnnn

amelie canım 117 den sırf elma dytı ıle mı düştn we ne kadar surede,tebrıkler canım

yok cnm ben 4 bucuk aydır fln dietteim elma ile 6.8 filan verdim 12 günde
onun öncesinde sebze meyve diyeti, protein diyeti, lahana corbası diyeti + YÜRÜYÜŞ yapark verdim
baya bişi yaptım yani :)
önceki sayfalarda anlatmıstm cnm uzun uzun
katı diyetleri max 12-13 gün yapıp bırakıyorum ve verdigim kiloyu koruma yapıp farklı bir diyete geçiyorum
ama şu an fiziken ve ruhen abuk diyetler yapmaktan bıktıgm için saglıklı bişiler yapıcm
öglen yiyip aksamüstü meyve yapıp yeme olayını bitircemm

canımm ben ilk diyete basladgımda 117 ydim 99 a indigimde sevincten aglıcaktım bilmem anlatabildimmi :)))))))

ay ameliecim bende nerelerde bu kız diyordum ya.maşallah güzel vermişsin.bende yavaş işledi durum malesef.ama durmak yok yola devam diyorum.dedigin gibi bu gunler gecicek sabret durumundayım.bugun aşure yaptım Allah kabul etsin minnacık yedim tadına bakmak zorundaydım olmuşmu diye çünkü.hemde gunlerdir canım cekıyordu:)kılonu korumana sevındım dıyetı bırakınca.hadi başarılar yeni başlayan arkadaşlarada.

cnm afiet olsun Allah kabul etsin olcak o kadar :)
bende spora yazılcam bakalım havalar soguk yürüyemiorm
inş 2 ay içinde fln bi 7-8 kilo vermei hedefliorm inşşşş veririm
cnm her bünyede değişio ya bende burda okudugm lapa diyetini yapıp tek gram verememiştm
belli olmuo yani
elmaya devam edemiceksen bi dünya diyet var canım aklına en cok uyanı yap bence basarılar :)

evet ya dedıgın gıbı herkese gore degısıyor,elma ısı cıdden zor oluyor ben sımdı eser mıktarda canımın cektıgınden yemekte buldum bı sure careyı,18 gunde 5 kılo verdım bakalım bunada sukur dıyorum,hedefe daha cok var ama aynı kıloda kalmaktan ıyıdır,spor ısıne ben gıremıyorum evde oglusum bol bol spor yaptırıyor bana sayılırsa spordan otur kalk otur kalk basarırız ınsallah canım hepımız

bugünden itibaren bende elma diyetine basliyorum... sabah tartiya cikinca gördügüm soku anlatamam 5 kilo almisim 92,5 olmusum
ins. bende sizler gibi kilo verebilirim.
Öncelikle bir hafta denicem, baya zor bir diyete benziyor ama dayanmam lazm :)
Ins. hep birlikte kilolardan kurtulacagizzzz

Hergün buraya ne yiyip ictigimi yazacagim.

yaz canım yaz o sokları cok yasadım ınsallah basarırız verdıgımız kıloları buraya yazarız

merhaba arkadaslar bende sureklı okurum bu bölumu sureklıde dyet yapar bırakırım 2 gun dayanırım ama ınanılmaz kılöo almısım artık utanıorum(( 174 boyum 101 kg yım=( hayatım da hıc bu kadar kılolu olmamısdım hıcbırseyım omuyor
1 haftada ne kadar kılo verebılırım sıce? yoksa ısvec dıyetı daha mı faydalıdır?

bende başlıcam henüz elma alamadım alır almaz başlıcam engeç yarın alırım pazardan bende 1 hafta denicem benim vericem kilo 7 kg falan olsun ama çok kafama takılıyor boyum 163 kilom 63 inş 55 düşücem azmedicem ve olucak kararlıyım sende kararlı ol cnm diet yaparkende bu günler geçicek ben güzel bir bayan olucam düşüncesi içerisinde ol.. birbirimizi burdan motive edelim pes etmek yok...[/COLOR:13:

ben bugün başladım pek zor geçmedi aslında ama akşama doğru başım döndü biraz ; biraz uykusuzum o yüzden de olabilir
bugün evde kimse olmadığı için yemek yapmadım rahattı ama devam edebilir miyim bilmiyorum boyum 166 kilom 65.5 en azından 6 kilo versem çok daha mutlu hissedeceğim sanırım farkında olmadan bütün planlarımı kilo verirsem üzerine kurmuşum o yüzden belki de adım atmaya kilo vererek başlamalı devam edersem buraya yazarım pek giremiyordum aslında nete ama burda birlikte olmak belki bana yardımcı olur şu an karnıma kramplar girio diyebilirim neyse ki su iyi bir yatıştırıcı bi de acaba elma yemeye de 18 den sonra ara verio muyuz? bugn bol su içtim , 1 bardak form çayı , 1bardak yeşil çay ve sanırım 6 ya da 7 tane elma yedim öyle çok büyük değillerdi küçük yeşil elmalar.. :)

18 elma değil bu arada saat 18 den sonra sadece sıvı tüketin denilir ya onu sormak istemiştim

deneyıpde bır haftada kaç kılo veren bu dyetle hıckımse yokmu (

canım ben varım bende yeni başlıcam deneyenler var memnunda kalmışlar ama benimde bilgim yok akşam altıdan sonra yemeye devam edicekmiyiz bilmiyorum ama vakit buldukça geçmişte yazılanları okuyarak bilgi almaya çalışıcam burayada yazarım seninde bilgin olur...:13:

arkadaşlar valla bende bugün başlıyorum,bgn çarşamba bakalım pazartesiye kadar ne olacak paylaşırım,şuan 65 kiloyom 10 kilo versem valla süper olur:)

kızlar sabah 8 ile 9 arası kahvaltı akşam 8 e kadarda elma ve içicekler 8 de biticek birşey yemek yok sabaha kadar hadi kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…