Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende bu diyete yarindan veya persembe gunu baslicam.. insalla bende kilo verebilirim.. :) benimde cookkk kilom varrr .. ;( 25-30 kilo vermek istiyorummm.. insalla veririm :) peki ya su an bu diyeti yapan var mi veya baslicak olan?

bende bu diyete yarindan veya persembe gunu baslicam.. insalla bende kilo verebilirim.. :) benimde cookkk kilom varrr .. ;( 25-30 kilo vermek istiyorummm.. insalla veririm :) peki ya su an bu diyeti yapan var mi veya baslicak olan?

Ben 3 gündür yapıyorum

Başlayanlar ne alemde ?

kizlaaaaar 1781 sayfa var okuyamam hepsini cokda olmus konu acilali konu sahibide yok galiba buralarda :44:

lütfen anlatin yapan kilo veren varmi neler yaptiniz ?

peki verenler geri aldimi ?

canim 3 gündür yapiyomussun nasil gidiyo ??? biraz anlatirmisin lütfen

Açıkcası bende tüm sayfaları okumadım
Son zamanlarda yapan iki üye vardı,onları takip ediyodum
Biri vermişti ama kaç kilo verdiğini hatırlayamıyorum
Çok zorlanmıyorun açıkcası
Sabahları kepekli tost,zeytin,peynir,çay normal kahvaltı ediyorum
Toplam 3 elma yiyiyorum ben
İlk gün hiç kaçamak yapmadım ama,diğer günlerde bi kaç parça mercimek köftesi yedim
Gece geç saatlerde başım çok ağrıyo ama

anladim ccanim peki kilo verdinmi ?

her şey tamamda ben gece 1 gibi uyuyan biriyim şimdi 20:00 'den sonra yemeyecek miyim ona göre mi ayarlamalıyım elmaları ?

Allah'ım yaa beni nasıl gaza getirdiniz..Birkaç ay önce 3 kilo vermem gerek diye çıldırıyordum burada..Ama bir türlü bozmadan yaptığım diyet yok..Sabah gidip ilk işim elma almak olacak.Elmayı en son belki 5 yaşında falan yedim :) Bu mevsimde olur mu ki desem gülmezsiniz değil mi :)) Ama çok çay içiyorum şekersiz bir de..Hem de çok aşırı açık içiyorum gün boyu..
Böyle sıvı değişikliği yapan yok mu..Yeşil çaysız yani.. !!!!

Ve şuan 7-8 kilo versem daha ne isterim..Hiçbir şeye girmiyorum..Daha 2-3 ay öncesine kadar small giyinen ben şimdi medium ve x-large karışık giyiyorum (((

kızlar merhaba belki bu soru sorulmuştur ama geçmişi okuyamadım ben emziriyorum bebeğim 9 aylık bende yapabilirmiyim ki çalışıyorum gündüzleri emzirmiyorum akşamdan akşama emişiyoruz ne yapayım tam 20 kilo yapıştı kaldı üstüme yapan varmı

bennn halqq basliyamadim.. aksilikler oldu.. ama kesin baslayicayim. yarin veya carsamba gunu kesinnn basliyorum!! elmalarimida aldim :) basladığım zaman her gun girip yazicam.. 6 gun sonrada sonucu bildiririm :)

Ben de elmalarımı aldım
Açlıktan ölüyorum :)) ama kahvaltı yapıcam ekmeksiz, zeytin ,çay ,peynir ya da çorba içicem..

Günde 1 kilo elma ve 3 litre su içersem ölürüm ben
Yok anacım yiyip içemem asla bu kadar. Bünyeme aykırı.
Yarım kilo elma, 1,5 litre su olsa o bile mucize gelir bana. Tüketeceğimden emin değilim.
Yarım kilo elma ve 1,5 litre su şeklinde uygulasam aynı sonucu alır mıyım bayanlar?

herkese merhaba bende nihayet başladım bu diyete nihayet diyorum çünkü benim yapacağım diyeti bulmam araştırmam birkaç ayımı alıyo =) ama bundna cok ümitliyim buugun ilk günüm kahvaltımı bir dilim kepek ekmeği yarım domates labne peyniri ve limonlu yeşil çayla yaptım herkese kolay gelsin arkadaşlar umarım herkse istediği kiloya ulaşır =)

canm benimde 5.5 aylık kızım var bende emziriyorum ama 10 gündür bende diyet yapıyorum bi sakıncası yoktur sanırım ha buarada benimki elma diyeti deil tabiki kendimce bişiler yapıyorum ama bikaçgün sonra elma diyetide yapıcam 5 günlük falan ara ara yapıcam yani bebeleride vitaminsiz bırakmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…