Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar sabah 8 ile 9 arası kahvaltı akşam 8 e kadarda elma ve içicekler 8 de biticek birşey yemek yok sabaha kadar hadi kolay gelsin...:13:

kızlar sabah 8 ile 9 arası kahvaltı akşam 8 e kadarda elma ve içicekler 8 de biticek birşey yemek yok sabaha kadar hadi kolay gelsin...:13:

benim 2. günüm bitti ama bugün başım döndü kendimi halsiz hissettim u yüzden yarın devam edebilir miyim bilmiyorum bi de canım o kadar çok şey istiyosu normalden çok daha aç gözlüyüm bi de yarın arkadaşlarla buluşcam sanırım bozucam ama bilmiyorum ya... bi de sanırım kilo veremedim ben yarın sabah da bi tartılcam bakalım

bence elma dıyetıne basla derım.ılk gunler hızlı sonuc alınıyor motıve edıcı ama sonra yavaslıyor tabı.normaldır.ben 15 gun elma sonrası degısık dıyetımsı bısey yaparak 22 gunde falan 6 kılo verdım.

kafaya koyduysan olur pes etme.
ben ara vermedım cunku gece 2-3 te yatıyorum oglum uyumuyor o saatlere kadarçacıktıkca yedım ben saate bakmadım.hıc kolay degıl neler cekıyoruz bılıyorsunçdayanmısın daha sabret bence.yesıl cayı 2-3 ıctım ben.bol su bıde.

ben bugün ister istemez bozdum arkadaşlarla çıkmıştık akşam yemeği yedik beraber ama sabah tartıldığımda 2 kilonun gittiğini görmüş ve çok sevinmiştim ama bilmiyorum ki sadece midem boş diye mi yoksa gerçekten işe yarıyor muydu son günlerde aç karnına 66 yı geçiyordum ama bu sabah 63.800 civarıydı 3.gün sabah kaldığımda tartıldım arkadaşlar

ayfersmu; amelie ben:)
diyete devammı ben düştüm 88 e sonunda zor oldu ama oldu :)
şimdi asl hedefime ulasmak icin ugrasıcam bakalım inş onu da bi kac ay içinde halledicem

dün de arkadaşlarla olduğum için baya afilli bi akşam yemeği yedim 2 tam gün elma diyeti ve 3.günün sonrasında akşam yemeği 4.gün sabah salata ve akşam yne dışarda yedik üstelik bu 2 akşam yemeği de baya kalorili oldu bu sabah tartıldım ve kilom 64.600 yani kalıcı olarak gidio arkadaşlar kilolar tabiki 1 kilo fazla gelceksiniz sonuçta mide tam dolu olmuyo arkadaşları göndereyim tekrar denerim sanıyorum :)

ayfersmu; amelie ben:)
diyete devammı ben düştüm 88 e sonunda zor oldu ama oldu :)
şimdi asl hedefime ulasmak icin ugrasıcam bakalım inş onu da bi kac ay içinde halledicem
amelıecım yenı okudum yazdıgını.masallah valla supersınçbenım daha cok yolum var yavrum ama bunada sukur verdıkya bırazını.elma dıyetı psıkolojımı bozdu cıdden bı lokma baska bıseye degememek mahfettı benı ama sımdıde lahana corbasına basladım bılmıyom yogun bırakıyor mahfım.

valla sukret ama guvenme canım ha ben 1 kılo bırden aldım oyle yapınca ve 3 gun ugrastım vermeye.yınede bunyeye gore degısır.

kızlarr bende başlıyorum dershanemdeki bikız 3 ayda 90 kilodan 55e düşünce bende kendimi tutamadım inş güzel geçer yarın başlıyorum canlar bide bişey sorucam bu diyeti en fazla kaç gün yapabiliyoruz yada arada et yiyomuyuz

selam canım,dershanedki kız aynen bu dıyetı mı yaptı acaba? resmen kız gözünüzün önunde eridi yani !!!!!1
maşallahh

ahhh ahhh geçen sene 62 lere kadar düşmüştüm kadınlar kulübü diyet gruplarında ama yazın düzensizlikler yüzünden geri aldım...
dün bu diyete başladım 78 kilo ile...
bugün 77 çıktım..
ama sporada gidiyorum ben
haftasonları çok zorlancam çünkü sevglimle buluşuyorum :18:
belki sadece hafta içi yapar hafta sonu hafif geçiririm

yaa ben yaparken kimse yapmıyordu ben de kendi kendime yapamadım tam bıraktım siz geldiniz yaaa gaza geldim bak başlasam mı acaba tekrar hep beraber iyi olabilir bilemedim ki evde elma falan da yok

canım kilo hedefine bağlı daha önce yapanlar 2 3 hafta yapmışlar ama 1 haftadada gayet iyi sonuçlar alanlar var kaç kilo fazlan var senin? ben bi haftayı geçmesin istiyorum ne de olsa tek besin zararlı olabilir fazlası ara verip tekrar denenebilir belki bu arda et yenilmiyor canım sadece yeşil elma.. tabi kahvaltı yapanlar da var ama ben çok ihtiya duymamıştım

arkadaşlar ben sımdıye kadar hıç sıkı diyet yapmadım. yanı gerek duymadım ama simdilerde aldım basımı gidiyorum. onun için bır şeyler yapmaya kara verdim. bu diyet çok aklıma yattı. zaten uzun süreli değil 1-2 hafta kadar yapsam yeter herhalde 6-7 kilo fazlam var. bu diyeti yapmak istiyorum ama ben ekşi yiyemiyorum kesinlikle. turşu bıle yıyemiyorum o derece yanı. hamileliğimden beri boyle. elma eksi olmasa yeşil yada sarı olsa aynı etkiyi gosterir mi.bilgi verirseniz çok sevinirim. ona gore baslayayım.

ben kahvaltıdada elma yiyorum canım sonra aksam 8e kadar 2 saatde bi elma yiyorum yanında buzlu yeşil ve su içiyorum dün başladım ama bu elma çok mide gazı yapıyor cok rahatsız oluyorum ben 1 ay yapmayı dusunuyorum sonra yavas yavas insan gibi dengeli beslenip vericem obur kiloları ben 23 yaşındayım boyum 1.59 kilom 71 adet donemimdeyim şişim çok fena ve aklımdan ne yemeklerr geciyoo çikolata selalelerinden tut kremalı kofleli markanaya kadar tüm kalorili seylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…