bence elma dıyetıne basla derım.ılk gunler hızlı sonuc alınıyor motıve edıcı ama sonra yavaslıyor tabı.normaldır.ben 15 gun elma sonrası degısık dıyetımsı bısey yaparak 22 gunde falan 6 kılo verdım.merhaba arkadaslar bende sureklı okurum bu bölumu sureklıde dyet yapar bırakırım 2 gun dayanırım ama ınanılmaz kılöo almısım artık utanıorum(( 174 boyum 101 kg yım=( hayatım da hıc bu kadar kılolu olmamısdım hıcbırseyım omuyor
1 haftada ne kadar kılo verebılırım sıce? yoksa ısvec dıyetı daha mı faydalıdır?
bende başlıcam henüz elma alamadım alır almaz başlıcam engeç yarın alırım pazardan bende 1 hafta denicem benim vericem kilo 7 kg falan olsun ama çok kafama takılıyor boyum 163 kilom 63 inş 55 düşücem azmedicem ve olucak kararlıyım sende kararlı ol cnm diet yaparkende bu günler geçicek ben güzel bir bayan olucam düşüncesi içerisinde ol.. birbirimizi burdan motive edelim pes etmek yok...[/COLOR:13:
ben ara vermedım cunku gece 2-3 te yatıyorum oglum uyumuyor o saatlere kadarçacıktıkca yedım ben saate bakmadım.hıc kolay degıl neler cekıyoruz bılıyorsunçdayanmısın daha sabret bence.yesıl cayı 2-3 ıctım ben.bol su bıde.ben bugün başladım pek zor geçmedi aslında ama akşama doğru başım döndü biraz ; biraz uykusuzum o yüzden de olabilir
bugün evde kimse olmadığı için yemek yapmadım rahattı ama devam edebilir miyim bilmiyorum boyum 166 kilom 65.5 en azından 6 kilo versem çok daha mutlu hissedeceğim sanırımfarkında olmadan bütün planlarımı kilo verirsem üzerine kurmuşum o yüzden belki de adım atmaya kilo vererek başlamalı devam edersem buraya yazarım pek giremiyordum aslında nete ama burda birlikte olmak belki bana yardımcı olur şu an karnıma kramplar girio diyebilirim neyse ki su iyi bir yatıştırıcı bi de acaba elma yemeye de 18 den sonra ara verio muyuz? bugn bol su içtim , 1 bardak form çayı , 1bardak yeşil çay ve sanırım 6 ya da 7 tane elma yedim öyle çok büyük değillerdi küçük yeşil elmalar.. :)
amelıecım yenı okudum yazdıgını.masallah valla supersınçbenım daha cok yolum var yavrum ama bunada sukur verdıkya bırazını.elma dıyetı psıkolojımı bozdu cıdden bı lokma baska bıseye degememek mahfettı benı ama sımdıde lahana corbasına basladım bılmıyom yogun bırakıyor mahfım.ayfersmu; amelie ben:)
diyete devammı ben düştüm 88 e sonunda zor oldu ama oldu :)
şimdi asl hedefime ulasmak icin ugrasıcam bakalım inş onu da bi kac ay içinde halledicem
dün de arkadaşlarla olduğum için baya afilli bi akşam yemeği yedim 2 tam gün elma diyeti ve 3.günün sonrasında akşam yemeği 4.gün sabah salata ve akşam yne dışarda yedik üstelik bu 2 akşam yemeği de baya kalorili oldubu sabah tartıldım ve kilom 64.600 yani kalıcı olarak gidio arkadaşlar kilolar tabiki 1 kilo fazla gelceksiniz sonuçta mide tam dolu olmuyo arkadaşları göndereyim tekrar denerim sanıyorum :)
kızlarr bende başlıyorum dershanemdeki bikız 3 ayda 90 kilodan 55e düşünce bende kendimi tutamadım inş güzel geçer yarın başlıyorum canlar bide bişey sorucam bu diyeti en fazla kaç gün yapabiliyoruz yada arada et yiyomuyuz
selam canım,dershanedki kız aynen bu dıyetı mı yaptı acaba? resmen kız gözünüzün önunde eridi yani !!!!!1
maşallahh
kızlarr bende başlıyorum dershanemdeki bikız 3 ayda 90 kilodan 55e düşünce bende kendimi tutamadım inş güzel geçer yarın başlıyorum canlar bide bişey sorucam bu diyeti en fazla kaç gün yapabiliyoruz yada arada et yiyomuyuz
ben kahvaltıdada elma yiyorum canım sonra aksam 8e kadar 2 saatde bi elma yiyorum yanında buzlu yeşil ve su içiyorum dün başladım ama bu elma çok mide gazı yapıyor cok rahatsız oluyorum ben 1 ay yapmayı dusunuyorum sonra yavas yavas insan gibi dengeli beslenip vericem obur kiloları ben 23 yaşındayım boyum 1.59 kilom 71 adet donemimdeyim şişim çok fena ve aklımdan ne yemeklerr geciyoo çikolata selalelerinden tut kremalı kofleli markanaya kadar tüm kalorili seylerrrcanım kilo hedefine bağlı daha önce yapanlar 2 3 hafta yapmışlar ama 1 haftadada gayet iyi sonuçlar alanlar var kaç kilo fazlan var senin? ben bi haftayı geçmesin istiyorum ne de olsa tek besin zararlı olabilir fazlası ara verip tekrar denenebilir belki bu arda et yenilmiyor canım sadece yeşil elma.. tabi kahvaltı yapanlar da var ama ben çok ihtiya duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?