sabah cnm bol marullu domatesli turplu peynirli satala yiyorm yanına 2 dilim kepek yiyorm salataya sirke ve 7-8 tane zeytinde koyuyorm baya bi doyuruo ama peyniride bol koyuyurm snr 2-3 saate bir elma işte
ama benöle kilolarca yemiorm daha dogrusu yiyemiorm max 4 tane fln
tşk ederim canım
bendesenin gibiydm hergün yarın baslıcam der baslamazdm belki 5-6 yıldır böleydi
ama bigün attı tepem
4ayda gitti canm bol yürüyüşle gitti tabi
bende hissediorm cnm artık 1 kilo versem hissediorm
öle dme canm bende 2 kilo ile basldm ama geldgm noktayı görüosın
vazgecme iradeli olmaya calıs canım inanki sonu güzel olacak
sen bu azimle başarırsın maşallah canım.ben 3 günde 1900 gr oldu toplam.çok iyi benim için.bende sabah kahvaltı yapıyorum guniçinde yiyemediklerimden bır ıkı lokma atıyorum ama asıl lıstedekı kahvaltıya uyuyorum.ben devam edebildiğim kadar edicem ama gercekten hiiiç kolay degıl yaaaa.
e bunada şükür.dediğin gibi 2 kılocuk pöh geliyor bize.2 - 2 - 2 - 2 -2 derken bi bakmışın 10 kılo olmus o zaman pöh ooohh olur inşallah:)
bence kabuklu ye dha tok tutmasi acisindan ama yiyemezsen soy yapacak bisey yok o da fayda.elmayı kabuklarıylamı yiyorsunuz ben yaptığımdasoymuştu aslakabuklu bişey yiyemiyorum kabuğuyla dahamıetkili acaba
ay haklisin sikilmamak elde degil cunku oyle zor dayaniliyorki bisey yememeye.bir haftada dimi 4.8 canim senin masallah cok iyi.cnm bnm 4.8 oldu
cuma son of bitsn sıkıldım
ben kabuklu yiyorm daha tok tutuo kabksuz cok tutmaz
sana tavsiyem elma disinda bisey yeme gun icinde.ne zaman bisey yesem azaliyor grlar yani verisim.Evet arkadaşlar 25 KASIM 2011 tarihinde bende elma diyetine başladım.Daha önce de isveç diyeti yapmıştım.Ama bu elma diyeti bana isveç diyeti kadar zor gelmedi.Elma bence kan şekerini iyi düzenliyor.1.gün biraz mide kazınıyor,yanıyor,baş ağrısı oluyor.Ama özellikle 3.günden itibaren bünye alışıyor.İsveç diyetinde çok zorlandım.Aşırı aç oluyordum.Ama yeşil elma öyle bir nimet ki insanı tok tutuyor.İsveç diyeti ile de kilo verdim ,ancak sonra daha çok hatta iki katı kilo aldım.Bu sefer bu kiloları verip 4-5 ay kiloyu koruma programı yapacağım.
25 KASIM 2011 65 KİLO ile başladım.
27 KASIM 2011 63 KİLO...Devamını yazacağım...
NOT: 1-Sabah kepekli sandiviç ,peynir ve marulla yapıyorum.
2- Sabah 11:00 da elma yemeye,sonra 2 saatte bir yiyorum.
3-Arada bir tane de yer elması yiyorum.Hem şekersiz olması hemde müsli etkisi yapmasından dolayı tercih ediyorum..
4-Akşam 19:00 dan sonra yemiyorum.
Hedefim ;53 kilo olmak.....10 kilo vermek ,eşimin bana şişko demesinden kurtulmak istiyorum..
e daha dur bak neler yazicaz buradan 10.100 gr diye:)evet tatlım inan zayıfladıkça hırslanıyorum
verdiğim kiloyu küçümsememek gerekiyrmuş
haklısın canım 2 kilodan sonra 1kg 100gr daha gitti
ettimi sana 3kg 100
umarım dahada eksilir
ya sen bi yapta donus Allah kesim yani ben oyle diyorum.buna dayanip kilolari verince artik cok cok yemekten sakiniriz kendimizi insaaalllaaah.Öncelikle merhaba, 2 doğumumdan sonra vermem gereken 5 kilo şimdi 7,8 kilo olarak artmakta ve bu benim çok canımı sıkıyor.Yeni bir yıl var önümüzde ve ben kesinlikle bu şekilde girmek istemiyorum.ELMA Diyetini ben de yapmak istiyorum ama elmaları bırakınca geriye dönüş çok mu hızlı olur yoksamide küçülür de aza mı kanaat getirilir merak içindeyim. Bir de ben sadece akşamları elma ve su diye düşündüm, ne dersiniz?
guzel vermissin masallah.ne kadar zamanda nasil verdin canim?Kızlar ben de 54.5 kiloyum.Pazartesi perşembe muzaffer kuşhan diyeti salı çarşamba perşembe elma diyeti hafta sonuda kafama göre az yeme diyeti yapıcam.Vermem gereken 4.5 kilo var.Acelem yok.Ama yine de motive olmak istiyorum.Haftada 1 kilodan fazla vermek istemiyorum.Bu arada spor yok .umarım ben de başarırım.Bu arada bu güne kadar kendi gayretlerimle 9.5 kilo verdim.Umarım kalanı da veririm.
slm kızlarrr herkes 56 lardn bahsediyoo 60 lrdn bahsediyoooo kafamı taşlara vuruyum bennnnnn 94 kiloyummmm ideal kilom 60 bu kilolar sağlığımı etkilemeye başladı kızım yeni 1 yaş oldu yarın bende başlayacam kızım çok iştahsız sadecxe emiyo ağzına bşy sürmüyooo yapamıyom ama artıkkk yarın başlıyom inş bende veririmmm en azındn yılbaşına brz toparlanmş giriyimmm mutluluğumu bile etkiliyooo bu kilolarrrr her salı tartılma günüm olcakk bakalım bidahaki salı kaç olcammmm destek bekliyommmm yarın start veriyom çok verip bozdum inş bu son bozmayacammm
Selam;
Güncel olmayan cetvelimi güncelledim..
96,9 ile başladığım elma diyetimde bugün 8.günümdeyim ve 91,3 kiloyum..
Cuma son günüm sonunda bitiyor..
İnşallah 89,9 göreceğimmmm!!!!
Snr da akşam 17:00'den sonra hiçbir şey yemeden formumu korumayı deneyeceğim çünkü bir süre katı diyet yapmayı düşünmyrm.. Psikolojim bozulcak valla
Yeni başlayan ya da başlayacak olanlara önerim ilk 2 gün zor ama 3.günden snr geçiyor 2 yapıp bırakmayın 1 gün daha sabredin sonrası gelir.. Benim bu ara bzn başım döndü kronik rahatsızlıklıkları olanlar denemesinler.. Cuma görüşürüz
maşallah arkadaşım buyuk başarı.sadece elma degıl oncekı dıyetınde oyle.yalnız uyarayım kı ben bir hafta ıcınde ıkı kere dıyetı bozdum ama bozdum derken sadece et yedım o kadar(hatırı sayılır mıktarda).1 kılo gerı aldım bır gunde delırdım ya.bugun 1 haftam bitti 3,100 gr vermişim.e o kadar bozmaya boyle oldu .o yuzden katı dıyet yapmıcam derken kontrol et kılonu oyle düzenle yapacagın resımı.hergun bak tartıya.yoksa bı et yemeyle 1 kılo gerı alınırsa oooy oy.inşallah daha da vericez kıloları.
sagol canım ya şükür yani.dediğin gibi psikolojisi çok kötü oluyor insanın ama zayıf olmanın psikolojisi çok güzel olacaktır inşallah.89 lu kıloları görene kadar devam et ha gayret.cnm saol öncelkle
bende ondan korkuorm işte ztn hemen geri almaktan ya
ama işte bakalım sporla ve yukarıda anlattıgm gibi belli bi saattte yemei keserek korumyı hedefliorm
belki şu diet çaylardan fln da alırım ya
bu tarz diyetlerde azcık boz hemen gelio
ama napim geri alsamda elma yada benzer tarz şok yapmam
ne bünyem ne piskolojm kaldırmıo artk
sni de tebrk ederm cnm 3 klo için
25 KASIM 2011 65 KİLO ile elma diyetine başladım.
27 KASIM 2011 63 KİLO
30 KASIM 2011 62,200 KİLO.......
Ben bu diyeti 52 kilo oluncaya kadar yapacağım.Çok kararlıyım...Boyum 1,60 kilomun 52 olması yeter bana...
12 günde 4 kilo ya.millet nasıl vermiş öyle haftada 5-6 kilolar ben anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?