Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Birakip tekrar başlamıştım bugün 3.gün net 2 kilo kaybettim ve sırf o 2 kiloyla bile inanılmaz incelme oldu.
Yediğim elmalar yeşil ama tatlıydı hep biraz ekşiye geçeyim bari.

evet canım ekşi elma olacakmış.asitli olduğu için

arkadaşlar öncelikle merhaba ben aranıza yenı katıldım. ben de bu dıyete baslamak ıstıyorum ama eşime bi kolı sarı elma getirmişler:)ondan olur mu kı? elmalar zıyan olmasın hem de gıtsın kılolar:) sarı elma lutfen cevap:)

bugün fazla uyamadım diyetime ama yinede sabah tartısında kilo vermiş gördüm kendimi.... pazartesi başladığımda 94,4 kg idim... bu sabah 91,2 tartıldım.... vücudumda bir değişiklik hissetmedim aşırı su içiyorum elimde olmaksızın ağzım dilim kuruyor vede karnım gebeş kurbağalar gbi şiş..... bakalım ilerleyen günlerde neler olacak :))

Bende başlıyorum yarın evde ne elması varsa onu tüketicem sonuçta pazar fiyatları aşırı uçmuşken israfa gerek yok hadi bakalım hayırlısı

Bende yarın bu diyete başlıyorum :) umarım hepimiz istediğimiz kadar kilo veririz

Tiptoniq madem sende yarın başlıyorsun birbirimize destek olalım mı ? Sonuçları burdan paylaşalım ne dersn ?? :)

Son düzenleme:
Selam kızlar bende bugün başladım ve ev oturmasına gittik annemle tabi orda gelsin börekler kekler makarnalar kısırlar.. Ben dedim yemiyorum elma yicem direndim ve yemedim, 2 elma yedim yeşil çayımı içtim.. Ama 7 bucuk civarı eve gelince çok acıktım elma da içimi kıydığı için bi kaçamak yaptım 2 kaşık tavuk sote ile ufacık bir dilim kepek ekmeği yedim ilerleyen saatlerde de bir bardak daha yeşil çay içtim. Umarım yarın bu kaçamaktan ötürü üzülmem tartıda

Son düzenleme:
beni de alın... sabahtan beri inceliyorum... en güzeli bu geldi. kaç kiloyum tam bilmiyorum yarın tartılıp söylücem ama 67 civarı olmam lazm. 60 kilo olmak istiyorum.(59 da fena olmaz:))) boyum 1.70. yarın elmaları alıp başlıcam hemen. yalnız ben genelde geç uyanıyorum hiç kahvaltı etmesem nasıl olur? ya da etsem nasıl olur:) ?

Bende katılıyorum aranızaaa:) Ve bu sefer gerçekten kararlıyım!
5 yıllık ilişkim bitti, üniversiteye hazırlanıyorum ve iğrendiğim kilolarım var. Yaza kadar da bunların hepsini yoluna koymaya kararımm...
O yüzdeeennn uzun süre sizinleyimm:))

merhaba arkadaşım umarım bizi de alırlar aralarına. 1 ay sonra sözüm var. 59 kilo olmak istiyorum 8 kilom var... senin boy kilo durumu nasıl?

merhaba arkadaşım umarım bizi de alırlar aralarına. 1 ay sonra sözüm var. 59 kilo olmak istiyorum 8 kilom var... senin boy kilo durumu nasıl?

Hoşgeldiniz canlar :) Zaten şu an bu diyeti yapan bi grup yok bir iki kişi yapıyoruz yani seve seve alırız aramıza.. Beraber yapalım artık olur mu ?

slm kızlar bende yapmayı düşünüyorum elma diyetini şuan 5 gnde 5 kilo diyetini yapıyorum bu bitsin bide ona başlayayım bari

kızlar oncelıkle hepinize merhabalar..
bu diyetı cok beğenmiş ve denemiş biri olarak bende size bır tavsıyede buluncam
elma dıyetını ıkı gun yaptım ucuncu günümde iş görüşmesi için karsı yakaya gecerken koprunun üstünde otobuste bayıldım
tek tip gıda yüzünden tansıyonum düşmüş
kılolardan kurtulmak hepimizi cok mutlu edıyor evet ama saglık herseyden onemlı
kılo verdırıyor evet 67.6 ile başladım 64.9 dum ıkıncı günümde ama dediğim gibi istanbulda oturuyorum karsı yakaya gecerken uzun yola dayanamamısım ve bayılmısım
yogun tempolu iş hayatı olanlar evde asırı işleri olanlar bunları göz önünde bulundurun dedim
kan şekerinize ve tansıyonunuza dıkkat edın mutlaka
hepinize sağlıklı günler

bukadar fazla elma bısey yapmasın korkarım ben ya ben elma yıyemıym 1tane yesem mıgdem bulanıyo neden 1 2kılo nasıl yerım yaa

selam kızlarrr :) gerçi buralarda kimsecikler yok ama :) bende başladım bugun elma diyetine :) sabah yeşilçay içtim ve tost yedim :) ilerleyen günlerde durumdan kesinlikle haberdar ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…